Tarp naujametinių tikslų – namų remontas? Pasiruoškite jam su galingais ir nebrangiais „Parkside Performance“ įrankiais

15.12.2023 11:00:00 | Vilnius

Tarp naujametinių tikslų – namų remontas? Pasiruoškite jam su galingais ir nebrangiais „Parkside Performance“ įrankiais

Pirkėjų nuomone, pigiausiu prekybos tinklu tituluojamas „Lidl“ turi paruošęs pluoštą malonių staigmenų patiems nagingiausiems klientams. Jau nuo ketvirtadienio, gruodžio 14 d., visose „Lidl“ parduotuvėse laukia ypatingi pasiūlymai išskirtinai galingiems „Parkside Performance“ įrankiams ir jų priedams.

„Jau greitai, vos už kelių savaičių, pasitiksime ne tik Kalėdas, bet ir Naujuosius metus. Ko gero, kaip ir kasmet, išsikelsime įvairių tikslų, galbūt tarp jų – ir namų atnaujinimas. Žinoma, būsto remontas gali kelti finansinių ir kitų iššūkių, kuriuos palengvinti įmanoma įsigijus aukštos kokybės įrankius už žemą kainą. Be to, artėjančios Kalėdos gali tapti puikia proga pradžiuginti artimuosius, kurie mėgsta rūpintis buities reikalais ir padovanoti jiems kokybiškų bei nebrangių „Parkside Performance“ įrankių“, – teigia „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Nuo mažų grąžtelių – iki galingų suktuvų: kiekvienas ras sau tinkamą

Mažiausiai kartą per metus – tokiu dažnumu statybos ir remonto įrankius perka Lietuvos gyventojai. Apskritai šios paskirties prekes perka bent 4 iš 5 respondentų, nurodoma šių metų rugsėjį prekybos tinklo „Lidl“ užsakymu atlikto tyrimo rezultatuose.

Net du iš trijų apklaustųjų namų remontui ir kitiems darbams skirtus įrankius perka prekybos centruose, kur randa geras kainas ir nuolaidas. Renkantis šios kategorijos prekes, 7 iš 10 pirkėjų svarbiausiu kriterijumi įvardina kainos ir kokybės santykį.

„Šia savybe ir pasižymi mūsų siūlomi „Parkside“ statybos bei remonto įrankiai. Jų, tyrimo duomenimis, yra įsigijęs daugiau nei kas trečias respondentas. Aukštą kokybę patvirtina atitiktis pasaulyje pripažintiems TÜV GS ir kitiems kokybės bei saugumo sertifikatams, ir visa tai – už mažą kainą, kuri tikimės padės atrasti „Parkside“ įrankius ir tiems pirkėjams, kurie jų dar nėra išbandę“, – pabrėžia K. Mažeikytė.

Jau nuo ketvirtadienio, gruodžio 14 d., visose „Lidl“ parduotuvėse bus galima įsigyti galingų, kokybiškų ir nebrangių „Parkside Performance“ įrankių. Jiems taikoma išskirtinai ilga – net 5 metų – garantija. Informaciją apie garantiją rasite elektroniniame pirkimo čekyje, įrankius įsigijus ir kasoje pažymėjus programėlės „Lidl Plus“ kortelę.

Pirkėjų laukia itin mėgstamas „Parkside Performance“ akumuliatorinis gręžtuvas–suktuvas, kainuojantis tik 59,90 Eur., o aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, kaina sumažės iki 49,90 Eur. Funkcionalų įrankį papildys keičiamųjų galvučių ir antgalių rinkinys, kurį įsigysite už 24,90 Eur.

Viena didžiausių nuolaidų – net 28 proc. – papuoš „Parkside Performance“ akumuliatorinį kampinį šlifuoklį, kuris vietoj 139,90 Eur kainuos 99,90 Eur. Tuo metu akumuliatorinį „Parkside Performance“ siaurapjūklį įsigysite 23 proc. pigiau – už 49,90 Eur. Tam tereikės tik aktyvuoti specialų programėlės „Lidl Plus“ kuponą.

Nepamainomas akumuliatorinių įrankių priedas – įkraunama baterija. 20 V įtampos 2 Ah talpos „Parkside“ baterija su krovikliu specialios akcijos metu kainuos vos 29,90 Eur. Norintiems daugiau galios, pravers „Parkside Performance“ išmanieji akumuliatoriai: 4 Ah talpos akumuliatoriaus kaina – 39,90 Eur, o net 8 Ah talpos – 69,90 Eur. Visiems išmaniesiems „Parkside Performance“ akumuliatoriams ir „Parkside“ baterijoms suteikiama 3 metų garantija.

Kad darbai eitųsi kaip iš pypkės, kartu laikantis ir darbų saugos, įsigykite „Parkside“ kvėpavimo takų apsaugos kaukę. Kaukėms taikoma net 46 proc. nuolaida, ir kiekviena kainuos po 0,79 Eur.

Įrankiai – tarp kalėdinių dovanų: kiek joms išleisime šiemet?

Šių metų lapkritį „Lidl“ užsakymu bendrovė „Norstat“ atliko kitą reprezentatyvią Lietuvos gyventojų apklausą. Jos duomenimis, dauguma respondentų Kalėdų dovanoms šiemet planuoja išleisti panašiai kaip pernai arba net šiek tiek daugiau – taip elgsis 43 proc. Dovanoms išleisti mažiau ketina penktadalis (21 proc.) gyventojų.

Daugiausiai apklaustųjų – 17 proc. – kalėdinėms dovanoms planuoja skirti 101–150 eurų. Po 16 proc. apklaustųjų teigė dovanoms išleisią 51–100 ir 151–200 eurų, 10 proc. – iki 50 eurų, 12 proc. – 201–300 eurų, 4 proc. – 301–400 eurų, 5 proc. – daugiau nei 400 eurų, o 21 proc. teigė dar nežinantys, kokią sumą skirs dovanoms.

„Mūsų parduotuvės gali pasiūlyti kokybiškų ir nebrangių kalėdinių dovanų. Aukšta kokybe ir gera kaina pasižyminčios prekės nustebins ir pačius išrankiausius dovanų gavėjus. „Parkside Performance“ įrankiai yra vertinami net ir profesionalių meistrų dėl savo galingumo bei nedidelės kainos. Jie gali dar per šias Kalėdas atsidurti po jūsų ar artimųjų, draugų Kalėdų eglutėmis – tereikia tik apsilankyti „Lidl“ parduotuvėje“, – teigia K. Mažeikytė.

Nuo ketvirtadienio, gruodžio 14 d., prasideda išskirtinis galingų ir profesionalių „Parkside Performance“ įrankių išpardavimas. Akumuliatorinius „Parkside Performance“ įrankius, jiems skirtus priedus ir kitus įnagius galėsite įsigyti visose „Lidl“ parduotuvėse 27-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, o nuo šiandien – jau ir Gargžduose.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau