Liko kelios dienos pasivaržyti „Lidl Plus“ žaidime – pradėk metus su nauju automobiliu

28.12.2023 11:00:00 | Vilnius

Liko kelios dienos pasivaržyti „Lidl Plus“ žaidime – pradėk metus su nauju automobiliu

Visą gruodį besitęsiantis šventinis „Lidl Plus“ žaidimas jau spėjo nudžiuginti gausų būrį „Lidl“ pirkėjų. Pirmieji kassavaitiniai prizai – poilsinės kelionės į Turkijos, Graikijos ir Tuniso kurortus ir 50 Eur vertės dovanų čekiai – jau pradėti dalinti. Tačiau visą gruodžio mėnesį žaidime dalyvavę ir dar suskubsiantys tai padaryti pirkėjai dar gali pasivaržyti ir dėl pagrindinio prizo – naujutėlaičio automobilio „Audi A4“.

Pigiai apsiperki ir dar laimi!

„Pirkėjai „Lidl Plus“ žaidimus itin mėgsta, o žiemos šventės ir dovanos yra neatsiejami dalykai. Šių metų žaidimas – itin dosnus. Matome, kad dalis pirkėjų turi ne po vieną bilietą ir taip didina savo šansus laimėti tiek kassavaitinius prizus, tiek pagrindinį žaidimo prizą – automobilį. Be jo dar savo dovanų krepšelyje turime ir likusių poilsinių kelionių, į kurias išvykti padės kelionių organizatorius „Novaturas“, ir 50 Eur vertės dovanų čekių, todėl prisijungti prie žaidimo – tikrai ne vėlu”, – sako „Lidl Plus“ programėlės vadovas Martas Juodgudis.

Iki pat Naujųjų metų vykstančiame žaidime dalyvauti itin paprasta: kaskart „Lidl“ parduotuvėje apsipirkę už 20 Eur ir kasoje nuskenavę „Lidl Plus“ programėlę, pirkėjai gauna virtualų žaidimo bilietą. Du bilietai atitenka apsipirkus už 40 Eur, trys bilietai – už 60 Eur ir t. t. „Lidl Plus“ paskyroje galima turėti neribotą virtualių žaidimo bilietų skaičių, tačiau norint dalyvauti prizų traukime, ant kiekvieno programėlėje esančio žaidimo bilieto būtina paspausti patvirtinimą ir sutikti su taisyklėmis. Kuo daugiau žaidimų bilietų per mėnesį sukaupėte – tuo daugiau šansų pasivaržyti dėl pagrindinio prizo. 

Automobilio „Audi A4“ laimėtojas bus renkamas atsitiktinės atrankos būdu iš visų žaidime dalyvavusių bilietų sausio 2 dieną.

Lojalumo kortelė, kuri visada po ranka

„Įvairios dovanos ir specialūs pasiūlymai yra tik viena iš daugelio mūsų mobiliosios programėlės naudų, kuriomis ištikimiausi klientai per kelerius metus jau ne kartą įsitikimo. Tai ir didelės nuolaidos, ir produktai po 1 centą, ir „Trink ir laimėk“ kupinai ir t.t. Be to, programėlė padeda pirkėjams planuotis kasdienius apsipirkimus, patogiai peržiūrėti katalogus, pasinaudojus įvairiais kuponais sutaupyti ir netgi sekti savo išlaidas nekaupiant popierinių kvitų, nes visus juos galima rasti savo telefone“, – prideda M. Juodgudis.

Ypač per šventes ne vienas pirkėjas, norėdamas išvengti eilių, naudojosi ir mobiliosios programėlės funkcija, kuri padeda išvengti ilgų eilių. Atsidarę „Lidl Plus“, žmonės joje gali pasirinkti norimą „Lidl” parduotuvę ir realiu metu matyti jos užimtumą. 

Be to, šiemet „Lidl Plus“ mobiliojoje programėlėje atsirado ir dar viena naujovė – klientai gali joje rasti bei pasinaudoti ir specialiais „Lidl“ partnerių pasiūlymais. Tai įvairios nuolaidos gerai šalyje žinomų prekės ženklų pasiūlymams, pavyzdžiui,  pramogoms, sveikatai, kelionėms Lietuvoje ir užsienyje ar siuntoms. Šie partnerių pasiūlymai visiems „Lidl Plus“ programėles naudotojams leidžia dar daugiau sutaupyti.

Išmaniesiems telefonams pritaikyta „Lidl Plus“ aplikacija prieinama „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse, todėl pirkėjams, norintiems pasinaudoti jiems skirtais lojalumo pasiūlymais, nereikia turėti fizinių nuolaidų kortelių. 

Šventiniame „Lidl Plus“ žaidime gali dalyvauti kiekvienas pirkėjas, su „Lidl Plus“ programėle apsipirkęs už 20 eurų bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje 27-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Gargžduose, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau