„Lidl“ primena: kaip parduotuvės dirbs per didžiąsias šventes

20.12.2023 08:00:00 | Lietuva

Apsipirkimas Lidl

Prekybos tinklas „Lidl“ primena aktualią informaciją pirkėjams – kaip dirbs artėjančių didžiųjų žiemos švenčių metu. Kaip jau tapo tradicija, „Lidl“ septintus metus iš eilės nedirbs pirmąją šv. Kalėdų dieną – gruodžio 25-ąją ir Naujųjų metų dieną – sausio 1-ąją.

Šiais metais „Lidl“ savo darbuotojams suteiks dar daugiau laiko praleisti su savo artimaisiais – palyginus su praėjusių metų šventėmis, šiais metais parduotuvės ne tik anksčiau užsidarys Kūčių vakarą, bet ir dirbs trumpiau Naujųjų metų išvakarėse.

„Artėjant gražiausioms metų šventėms, primename apie mūsų parduotuvių darbo laiką šiuo laikotarpiu, kad pirkėjai galėtų ramiai susiplanuoti šventinius pirkinius, o kartu ir džiaugiamės, kad mūsų darbuotojai per šias šventes ir dar daugiau laiko skirs savo šeimai bei artimiesiems. Kūčių vakarą parduotuvės duris užvers anksčiau, kad darbuotojai galėtų pasiruošti šventinei vakarienei, taip pat kiek anksčiau nei praėjusias metais parduotuvės užsidarys ir paskutinę šių metų dieną, kad visi spėtų pasiruošti Naujųjų metų sutikimui“, – sako „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Pirmąją šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, ir Naujųjų metų dieną, sausio 1-ąją, „Lidl“ parduotuvės nedirbs. Kitomis žiemos šventinio laikotarpio dienomis „Lidl“ parduotuvių darbo valandos trumpės.

Šv. Kūčių vakarą (gruodžio 24 d.) parduotuvės dirbs iki 17 val., o Naujųjų metų išvakarėse (gruodžio 31 d.) – iki 19 val. Antrąją Šv. Kalėdų dieną (gruodžio 26 d.) visos „Lidl“ parduotuvės dirbs nuo 9 val. ryto iki 20 val. vakaro. Kitomis tarpušvenčio dienomis visos parduotuvės dirbs įprastu darbo laiku.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 72 „Lidl“ parduotuvės 27 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose.

„Lidl“ parduotuvių darbo laikas didžiųjų žiemos švenčių metu:

Gruodžio 24 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs iki 17 val.

Gruodžio 25 d. „Lidl“ parduotuvės visoje Lietuvoje nedirbs.

Gruodžio 26 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs nuo 9 iki 20 val.

Gruodžio 31 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs iki 19 val.

Sausio 1 d. „Lidl“ parduotuvės visoje Lietuvoje nedirbs.

Sausio 2 d. „Lidl“ parduotuvės dirbs įprastu darbo laiku.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau