Greitoji dovanų pagalba: kai pradžiugina net ir paskutinės akimirkos dovanos

21.12.2023 11:00:00 | Vilnius

Greitoji dovanų pagalba: kai pradžiugina net ir paskutinės akimirkos dovanos

Gavote netikėtą pakvietimą į kalėdinį vakarėlį? Vėluojate į šventinį pasimatymą ir dar neturite dovanų? Nors paprastai patariama dovanas Kalėdoms planuoti iš anksto, įdomių ir nebrangių idėjų, kuo pradžiuginti artimuosius, galima surasti kad ir paskutinę minutę.

„Sakoma, kad „skubos darbą velnias gaudo“, tačiau prekybos tinkle „Lidl“ galima rasti gražių, skanių, praktiškų ir nebrangių prekių, kurios puikiai papildys paskutinės akimirkos kalėdinių dovanų maišą. Jei vis sukate galvą, ką padovanoti savo draugams, ir vėl tiesiate ranką link kojinių ar namų kvapo, tačiau abejojate, ar tai jiems tiks? Verta pagalvoti apie išskirtinius gardumynus, kurių įsigyti galite bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje“, – teigia „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Skubioms Kalėdų dovanoms galima išleisti ir nedaug

Bendrovės „Norstat“ atliktos reprezentatyvios Lietuvos gyventojų apklausos duomenimis, dauguma respondentų Kalėdų dovanoms šiemet planuoja išleisti panašiai kaip pernai arba net šiek tiek daugiau – taip elgsis 43 proc.  Maždaug vienas iš penkių gyventojų dovanoms išleisti ketina mažiau.

Daugiausiai apklaustųjų – 17 proc. – kalėdinėms dovanoms planuoja skirti 101–150 eurų. Po 16 proc. apklaustųjų teigė dovanoms išleisią 51–100 ir 151–200 eurų, 10 proc. – iki 50 eurų, 12 proc. – 201–300 eurų, 4 proc. – 301–400 eurų, 5 proc. – daugiau nei 400 eurų, o 21 proc. teigė dar nežinantys, kokią sumą skirs dovanoms.

„Kad ir kokią sumą ketinate šiemet skirti dovanoms, saldi ar kitokia valgoma dovana gali tapti tikru išsigelbėjimu nežinant, ką dovanoti. Tik pas mus pirkėjai gali išsirinkti iš daugiau nei 200 skirtingų „Deluxe“ prekių ženklo produktų: nuo mažyčių pagardų indelių iki didžiulių dovanų rinkinių. Be to, „Lidl“ parduotuvėse taip pat galima rasti naudingų bei reikalingų dovanų ir meistrauti mėgstantiems, ir aktyvų laisvalaikį propaguojantiems“, – sako K. Mažeikytė.

Parodykite dėmesį žaismingomis dovanomis

Šį švenčių sezoną „Lidl“ kviečia nustebinti draugus ir artimuosius jiems padovanojant neįprastas, tačiau žaismingas ir įsimintinas dovanas už mažą kainą. Be to, dėl jų niekur specialiai nereikės važiuoti, nes galėsite išsirinkti tiesiog užsukę maisto į „Lidl“ parduotuves.

Jei nesinori spėlioti, ką padovanoti, geriausia greita kalėdine dovana gali tapti „Lidl“ dovanų kortelė. Kortelės yra 10, 20 ir 50 Eur vertės, ir jas galima įsigyti bei atsiskaityti jomis bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje. Ryškiomis spalvomis papuoštos dovanų kortelės ne tik suteiks džiaugsmo, bet ir malonumą apsiperkant.

Saldumynų mėgėjus galite palepinti saldžiomis „Favorina“ ir „Deluxe“ dovanomis: šokoladais, keksais, pyragais. Beje, ketvirtadienį, gruodžio 21 d., atsidarius „Lidl Plus“ programėlę ir aktyvinus tos dienos Stebuklų kalendoriaus kuponą, visiems „Favorina“ produktams bus taikoma net 40 proc. nuolaida. Tuo metu kalėdinį desertų stalą tikrai papuoš didžiuliai, gardūs šventiniai „Deluxe“ „Panettone“ pyragai, nekainuosiantys nė 10 Eur.

Tuo metu vasaros ir egzotiškų kelionių gerbėjus pradžiuginsite padovanoję „Deluxe“ valgomųjų tešlos ledų „Mochi“, kurių dėžutė su šešiais rutuliukais kainuos tik 3,99 Eur. „Mochi“ – išskirtinis egzotiškas delikatesas, kilęs iš tolimosios Japonijos.

„Galiausiai, tikru Kalėdų išsigelbėjimu gali tapti didžiulis ir solidus „Deluxe“ kalėdinis rinkinys, kuris savyje sujungia ir išskirtinumą, ir gerą kainą. Išsirinkus jį, po eglute atsiras artišokų užtepėlė, garstyčių skonio kriaušių pagardas, ruošinys rizotui, kietųjų kviečių makaronai „Tagliatelle“. Rinkinio saldžiąją dalį sudaro „Torrone“ desertas su migdolais ir lazdynų riešutais, baltojo šokolado saldainiai su lazdynų riešutais ir „Panettone“ pyragas. Gausiais skoniais kupina didžiulė dovana kainuos 29,99 Eur, ir džiugins ji ne vieną dieną“, – pasakoja „Lidl Lietuva“ atstovė.

Šias ir kitas kalėdines dovanas galima supakuoti į jaukius „Lidl“ kalėdinius popierinius maišelius, papuoštus šių metų švenčių simboliu – meškėnu. Šiltus jausmus sukeliančio meškėno šypsena tik dar labiau sustiprins šventišką nuotaiką. Šiuos maišelius galima rasti visose „Lidl“ parduotuvėse, prie kasų. Šis maišelis – taip pat ir žaidimas, nes vieną jo pusę galite sukarpyti, o karpiniais papuošti kitoje pusėje esantį meškėną.

Kokybiški, nebrangūs maisto produktai šventiniam ir kasdieniam stalui bei kitos, dovanoms tinkančios prekės kasdien laukia visose „Lidl“ parduotuvėse 27-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau