„Lidl“ primena, kaip dirbs per Velykas

05.04.2023 08:00:00 | Vilnius

Lidl

Prekybos tinklas „Lidl“ primena, kaip dirbs artėjančios didžiausios pavasario šventės metu. Kaip jau tapo tradicija, „Lidl“ šeštus metus iš eilės nedirbs pirmąją šv. Velykų dieną – prekybos tinklo darbuotojai galės daugiau laiko skirti poilsiui ir šventes praleisti artimųjų rate.

„Nors velykinis asortimentas mūsų parduotuves pasiekė dar pavasario pradžioje, kad pirkėjai be finansinės įtampos galėtų susiplanuoti šventinius pirkinius, artėjant Velykoms primename apie planuojamą mūsų parduotuvių darbo laiką švenčių metu. Džiaugiamės, kad jau tapo tradicija, jog gražiausias metų šventes darbuotojai sutinka namuose – pirmąją šv. Velykų dieną jie visą savo dėmesį galės skirti šeimos nariams ir artimiesiems“, – sako „Lidl Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė.

Sekmadienį, balandžio 9-ąją dieną, visos „Lidl“ parduotuvės Lietuvoje nedirbs. Dieną prieš šv. Velykas, balandžio 8-ąją, visos „Lidl“ parduotuvės dirbs įprastu grafiku. Balandžio 10-ąją, antrąją šv. Velykų dieną, visos „Lidl“ parduotuvės darbą pradės nuo 8 val. ir dirbs įprastu darbo laiku. 

Sprendimą, nedirbti per Velykas, „Lidl“ priima jau šeštus metus iš eilės, kad visi įmonės darbuotojai galėtų šventes praleisti su artimiausias šeimos nariais. Prekybos tinklas taip pat turi tradiciją nedirbti ir per kitas didžiąsias metų šventes – pirmąją Kalėdų bei Naujųjų metų dieną.

„Lidl Lietuva“ šiuo metu dirba daugiau nei 2,7 tūkst. darbuotojų. Už suteikiamas itin geras darbo sąlygas prekybos tinklas penktus metus iš eilės buvo įvertintas prestižiniais „Top Employer Lietuva“ bei „Top Employer Europe“ sertifikatais. „Lidl Lietuva“ taip pat šalyje pasižymi kaip mokanti vienus aukščiausių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje. Rekvizitai.lt duomenimis, vidutinis visų darbuotojų atlyginimas šių metų vasarį siekė 2194,13 eurus neatskaičius mokesčių. Nuo sausio 1 d. „Lidl Lietuva“ taip pat padidino atlyginimus visiems parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams, nuo rugsėjo mėnesio darbo užmokestis augs ir visiems administracijos darbuotojams. „Lidl Lietuva“ taip pat darbuotojams siūlo ir įvairias papildomas naudas.

Lietuvoje iš viso veikia 69 prekybos tinklo parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau