„Lidl Lietuva“ komunikacijai vadovaus Antanas Bubnelis

25.04.2023 09:00:00 | Vilnius

Antanas Bubnelis

Nuo balandžio 24 d. prie „Lidl Lietuva“ komandos jungiasi Antanas Bubnelis, kuris vadovaus įmonės korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentui. Naujasis vadovas bus atsakingas už „Lidl Lietuva“ išorinės ir vidinės komunikacijos taip pat socialinės atsakomybės strategijos planavimą bei įgyvendinimą.

„Antanas į „Lidl Lietuva“ komandą atsineša itin plačią ir įvairialypę patirtį tiek privačiose, tiek viešojo sektoriaus didelėse ir kompleksiškose organizacijose. Tikiu, kad su jo žiniomis ir kompetencijomis „Lidl Lietuva“ indėlis į klientų, darbuotojų, aplinkos ir visuomenės gerovę bus dar labiau matomas ir girdimas“, – sako Radostin Roussev-Peine, „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius.

A. Bubnelis komunikacijos srityje turi daugiau nei 20 metų patirtį. Prieš prisijungdamas prie „Lidl Lietuva“, jis vadovavo bendrovės „EPSO-G“ komunikacijai. Dar prieš tai jis ėjo Lietuvos Respublikos Prezidento patarėjo ir atstovo žiniasklaidai pareigas. A. Bubnelis taip pat turi sukaupęs komunikacijos vadovo patirties tokiose įmonėse kaip „Bitė Lietuva“ ir „Teo“ (dabar „Telia Lietuva“).

Šiemet „Lidl“ jau septintą kartą buvo išrinktas kaip geriausią reputaciją turintis prekybos tinklas, taip pat „Lidl“ pateko tarp 10-ies geriausią reputaciją turinčių šalies bendrovių, rodo Lietuvos įmonių reputacijos indeksas. Be to, 2023 m. „Lidl“ ketvirtą kartą išrinktas tvariausiu prekės ženklu Lietuvoje. Šį įvertinimą suteikė tarptautinės tvarumo analizės „Sustainable Brand Index™️“ tyrėjai, kurie kasmet Europoje vykdo reprezentatyvius nuomonės tyrimus. 

Taip pat 2023 m. „Lidl“ prekybos tinklas Lietuvoje išrinktas geriausią kainos ir kokybės santykį siūlančiu prekybos tinklu ir įvertintas pagrindiniu „Best Buy Award“ medaliu. Šį apdovanojimą, remiantis visuomenės nuomonės tyrimu, suteikia tarptautinė nepriklausoma Šveicarijos agentūra „Icertias“.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau