„Lidl“ prekybos tinklas tapo oficialiu UCI pasaulio dviračių sporto čempionatų rėmėju

02.03.2023 12:00:00 | Vilnius

Dviračių sportas

Vienas didžiausių Europos mažmeninės prekybos maisto produktais tinklų „Lidl“ žengia svarbų žingsnį, skatinantį vartotojus dažniau priimti sąmoningos mitybos ir sveikos gyvensenos sprendimus. Įmonė tampa oficialia šviežio maisto partnere rugpjūčio mėnesį vyksiančiuose Tarptautinės dviračių sporto sąjungos (UCI) pasaulio dviračių sporto čempionato renginiuose.

Rugpjūčio 3–13 dienomis Glazge ir visoje Škotijoje vyks UCI dviračių sporto pasaulio čempionatas. Tai bus vienas didžiausių dviračių sporto renginių istorijoje, pirmą kartą sujungsiantis trylika jau vykstančių UCI pasaulio čempionatų į vieną didelį renginį.

„Tapimas oficialiu čempionato šviežio maisto partneriu mums kaip mažmeninės prekybos maisto produktais tinklui yra labai reikšmingas. Kasdien siūlydami „Lidl“ pirkėjams platų aukščiausios kokybės šviežių maisto produktų asortimentą, skatiname juos priimti atsakingus sprendimus ir puoselėti savo sveikatą, o sportas ir judėjimas nuo to – neatsiejami. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie dviračių sporto populiarinimo ir būdami šio renginio dalimi“, – sako Rasa Didjurgytė, „Lidl Lietuva“ socialinės atsakomybės konsultantė.

Tarptautinis partneris tarptautiniam renginiui

„Schwarz“ įmonių grupei priklausantis „Lidl“ prekybos tinklas valdo daugiau nei 12 tūkst. parduotuvių 31 šalyje Europoje ir JAV. Įmonės tarptautiškumas puikiai atitinka UCI dviračių sporto pasaulio čempionato tarptautinį pobūdį ir įvairovę, nes trylikoje UCI pasaulio čempionatų varžysis daugiau nei 6 tūkst. profesionalių dviratininkų ir mėgėjų iš daugiau nei 120 šalių. Tiek „Lidl“ produktai, tiek dviračių sportas yra prieinami visiems, kurie nori gyventi sveiką ir aktyvų gyvenimą.

Amina Lanaya, UCI generalinė direktorė, pažymi, kad jos vadovaujamos organizacijos ir „Lidl“ prekybos tinklo užmegzta partnerystė pagrįsta bendru požiūriu į sveiką gyvenseną ir aktyvų laisvalaikio praleidimą.

„Lidl“ yra tarptautinis 2023 m. UCI dviračių sporto pasaulio čempionato, kurį, kaip tikimasi, stebės daugiau nei milijardas žmonių visame pasaulyje, partneris. „Lidl“ pritardamas mūsų vizijai, kad dviračių sportas yra skirtas visiems, padės mums pasiekti vieną iš pagrindinių renginio tikslų – sudominti didelę vietinę ir tarptautinę mėgėjų auditoriją ir akcentuoti daugybę važiavimo dviračiu privalumų sveikatai ir gerovei“, – teigia A. Lanaya.

Apie UCI

1900 m. balandžio 14 d. Paryžiuje įkurta Tarptautinė dviračių sporto sąjunga (UCI) yra pasaulinė dviračių sporto valdymo institucija. Ji plėtoja ir prižiūri visų formų dviračių sportą, skirtą visiems žmonėms: kaip varžybų sportą, sveiką laisvalaikio praleidimo būdą, transporto priemonę ir tiesiog pramogą.

UCI valdo ir skatina dešimt dviračių sporto šakų: kelių, treko, kalnų dviračių, BMX lenktynių, BMX laisvojo stiliaus, dviračių kroso, trialo, dviračių sporto uždarose patalpose, dviračių sporto ir žvyro. Penkios iš jų yra įtrauktos į olimpinių žaidynių programą (kelių, treko, kalnų dviračių, BMX lenktynių ir BMX laisvojo stiliaus), dvi – į parolimpinių žaidynių (kelių ir treko), o keturios  – į jaunimo olimpinių žaidynių (kelių, kalnų dviračių, BMX lenktynių ir BMX laisvojo stiliaus) programą. Daugiau informacijos: www.uci.org

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau