Saldžiam gyvenimui: „Lidl“ parduotuvėse kavos produktų ir gardaus deserto krepšelis – tik 10,65 Eur

20.01.2023 08:00:00 | Vilnius

tiramisu

Daugeliui kavos gėrimas jau yra tapęs neatsiejamu kasdienybės ritualu, žadinančiu tiek kūną, tiek sielą. Visgi, pastaruoju metu kavos produkcija gerokai brango, todėl net ir ruošiant ją namuose tenka išleisti daugiau pinigų. Šią problemą pirkėjams išspręsti padeda „Lidl“ privatus prekės ženklas „Bellarom“, siūlantis gausų kavos produktų krepšelį su papildomu gardžiu desertu vos už 10,65 Eur. Nuo šiol galėsite ne tik mėgautis aromatingomis kavos pertraukėlėmis, bet ir dažniau palepinti savo artimuosius iš šio gėrimo pagaminamais desertais.

Kava – antras po vandens populiariausias gėrimas visame pasaulyje, kurį žmonės ragauja tūkstantmečius, o jos populiarumas – tik didėja. Visgi, remiantis „Eurostat“ duomenimis, praėjusiais metais dėl ekonominės situacijos visame pasaulyje kavos puodelio kaina Lietuvoje didėjo bene sparčiausiai visoje Europos Sąjungoje ir toliau auga. Žinomų prekės ženklų kava tapo bene prabangos preke: Lietuvos rinkoje esančių žinomų pavadinimų maltos kavos 500 g pakelio kaina gali viršyti ir 10 eurų.

Brangstant kavai, ne vienas vartotojas ėmė sukti galvą, kaip sutaupyti: ieško nuolaidų ar net ryžtasi mažinti jos vartojimą. Tačiau radikalių sprendimų šioje situacijoje ieškoti nebūtina. „Lidl“ parduotuvių lentynose randamas kavos produktų prekės ženklas „Bellarom“ ne tik nenusileidžia savo skoniu ir kokybe kitiems gamintojams, bet ir yra itin draugiškas pirkėjų piniginei.

Gausus „Bellarom“ kavos krepšelis

„Bellarom“ kava išsiskiria savo rinktinėmis kavos rūšimis, tinkančioms skirtingiems skoniams, tad pirkėjams gali pasiūlyti tiek maltos, tiek tirpios kavos gėrimams bei desertams ruošti.

Jau šią savaitę „Lidl“ parduotuvėse kavos mėgėjai gali susirinkti taupų, bet gausų kelių kavos produktų krepšelį, kurį sudaro skirtingų paruošimo būdų ir skonių prekės: skrudinta malta kava „Gold“ (500 g už 5,39 Eur), kavos gėrimas „Cappuccino“ (130 g už 1,19 Eur), kavos gėrimas „2in1“ (140 g – 1,59 Eur) ir geriamasis šokoladas (250 g tik už 1,79 Eur). Na, ir kaip gi be kažko skanaus prie kavos? Nepamirškite ir kasdien šviežių „Lidl“ bandelių. Bandelė su razinomis ir kremu kainuos tik 0,69 Eur. Už visą šį karčiai saldų krepšelį „Lidl“ parduotuvėse sumokėsite tik 10,65 Eur, o kavos atsargomis pasirūpinsite tikrai ilgam.

Kava ne tik gėrimui, bet ir desertui

„Lidl“ parduotuvėse įsigiję gausų kavos produktų krepšelį ir sutaupę nemenką sumą, kava galėsite mėgautis kasdien ne tik patys, bet ir palepinti savo artimuosius ar draugus aromatingais, su kava ruoštais desertais.

Kava yra vienas universaliausių ingredientų, iš kurių galima pagaminti aibę desertų. Pavyzdžiui, gaivų itališką kavos desertą tiramisu, kurio lengvesnę, greitesnę ir kiek netradicinę versiją vos už kelis eurus galėsite išbandyti ir jūs.

Tiramisu paruošimui jums reikės:

50 g cukraus

375 ml atšaldytos, stiprios kavos „Bellarom“

4 valgomųjų šaukštų geriamo šokolado „Ballarom“ ar kakavos miltelių

2 arbatinių šaukštelių vanilės ekstrakto

250 g maskarponės sūrio

30 sausainių „Damų piršteliai“

200 ml grietinėlės

Pirmiausia, pasiruošimo darbai: išvirkite stiprią kavą ir ją gerai atvėsinkite. Kol kava vėsta, pagaminkite sūrio kremą. Tam jums reikės maskarponę, grietinėlę, cukrų ir vanilę išplakti iki standžių putų. Tuomet pereikite prie svarbiausio deserto gamybos etapo. Į negilų dubenį įpilkite atvėsusios kavos ir sausainius iš abiejų pusių gausiai suvilgykite šiame skystyje.

Dabar – metas sluoksniavimui! Drėgnus sausainius suguldykite į indą, sluoksniuokite sūrio kremą, jį išlyginkite ir taip pakartokite kelis kartus. Galiausiai, paruoštą desertą pabarstykite šokolado ar kakavos milteliais. Leiskite šiam skanėstui bent pusvalandį pastovėti šaldytuve. Tuomet pasidarykite gardžios karštos kavos, šaukštu kabinkite gardų desertą ir mėgaukitės tikra la dolce vita (liet.: saldžiu gyvenimu)!

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau