Neapsirikote: dabar dar mažesnė gardžiųjų „Lidl“ kepinių kaina – iki 15 proc. pinga sviestiniai kruasanai, saldžios bandelės, spurgos

11.04.2023 07:00:00 | Vilnius

pinga

Kelis kartus per dieną šviežiai vietoje kepami, gardžiai kvepiantys, geros sudėties ir mažos kainos duonos gaminiai – tarsi vizitinė „Lidl“ kortelė. Nuo balandžio 10 d. smaližiai gali mėgautis dar mažesnėmis įvairių saldžiųjų kepinių kainomis, kurios „Lidl“ parduotuvėse prasideda vos nuo 0,25 Eur. Mažiau nuo šiol kainuoja sviestiniai kruasanai ir kruasanai su karameliniu įdaru, mielinės bandelės su aguonomis, įvairių rūšių spurgos, bandelės su obuoliais ir cinamonu bei bandelės su šokoladu, taip pat tortas su maskarponės sūriu. Kai kurių kepinių kaina mažėja net iki 15 proc.

Labiausiai pinga mažosios spurgos su obuolių įdaru, kurios nuo šiol kainuoja 0,25 Eur. Bandelių su šokoladu kaina mažėja iki 0,55 Eur, o sviestiniais kruasanais mėgautis bus galima vos už 0,39 Eur.

„Lidl Lietuva“ bandelės, duonos ir kiti kepiniai yra itin mėgstami pirkėjų, tą patvirtina ir vasarį pelnyti „Best Buy Award” medaliai, vienas jų – būtent šviežių kepinių kategorijoje. „Best Buy Award“ apdovajojimus už geriausią kainos ir kokybės santykį, remiantis visuomenės nuomonės tyrimu, suteikia tarptautinė nepriklausoma Šveicarijos agentūra „Icertias”.

Nukandome kasdienes kainas

„Lidl“ tęsia kasdienių maisto produktų kainų mažinimą. Vasarį iki 25 proc. pigo „Pilos” sviestas, vėliau sumažėjo „Skonio ženklo” šviežios vištienos kainos, praėjusį mėnesį buvo sumažintos kainos dar vienam pirkėjų pamėgtam produktui – visų rūšių „Pilos” grietinei. Neseniai atpigo ir „Alesto“  pistacijų riešutai.

Kaip sako „Lidl Lietuva“ pirkimų tarnybos vadovė Ilona Čiužienė, neatsitiktinai tarp daugumos mažesnių kainų produktų minimi privatūs prekės ženklai. „Jie sudaro apie 90 proc. „Lidl“ produkcijos ir dažnai yra net kelis kartus pigesni nei kitos alternatyvos žinomais vardais. Savo privačių prekės ženklų kainoms mes turime daugiau įtakos, galime sėkmingiau derėtis su gamintojais, todėl operatyviai reaguojame į pingančias žaliavas ir taip diktuojame mažesnes, reguliarias maisto produktų kainas rinkoje“, – sako I. Čiužienė.

„Lidl“ kepinių ir duonos kategorijoje pirkėjams žinomas prekinis ženklas „Mano duona“, juo pažymėta ir dalis bandelių, spurgų, kruasanų ir kitų kepinių, kurie nuo šiol bus prieinami už mažesnę kainą. Apsidžiaugti turėtų ne tik įvairių mažųjų kepinių, bet ir gimtadienio ar kitos šventės akcento ieškantys gyventojai, nes už mažesnę kainą „Lidl“ parduotuvėse bus galima įsigyti ir gardų, Lietuvoje gaminamą maskarponės sūrio tortą. Nuo šiol šis parduotuvių šaldytuvuose randamas desertas kainuos tik 6,99 Eur (vieneto svoris – 650 g).

Itin aktualu augant kainoms

„Mūsų pagrindinis tikslas visada yra pasiūlyti geriausią kokybę už mažiausią kainą. Tačiau šiuo metu pirkėjams reikia ne vienadienių akcijų, bet mažesnių reguliarių maisto produktų kainų, kad kokybiškų ir nebrangių produktų galėtų rasti bet kada užsukę į parduotuvę. Mūsų privatūs prekės ženklai tampa puikiu įrankiu tam padaryti, o infliacijos kontekste pirkėjai juos dar labiau įvertina“, – pabrėžia „Lidl Lietuva“ pirkimų tarnybos vadovė.

Anot I. Čiužienės, nauja mažesnė kepinių kaina kokybišką „Lidl“ duonos asortimentą padės atrasti didesnei daliai pirkėjų. „Lidl“ nuolat tobulina savo privačių prekės ženklų kepinių receptūras, siekdami pirkėjams pasiūlyti mažiau cukraus ir druskos turinčius gaminius ir taip formuodami sveikatai palankesnį asortimentą.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 „Lidl” parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau