„Lidl“ pradeda darbuotojų atranką naujai parduotuvei Gargžduose

08.06.2023 08:30:00 | Vilnius

Lidl

„Lidl Lietuva“ paskelbė naują darbuotojų atranką – pradedama rinkti komanda naujai parduotuvei Gargžduose. Potencialiems darbuotojams įmonė siūlo didžiausią vidutinį darbo užmokestį mažmeninės prekybos sektoriuje ir platų papildomų naudų paketą.

Gargžduose planuojamoje atidaryti parduotuvėje bus sukurta daugiau nei 30 naujų darbo vietų. Naujiems darbuotojams bus suteikti išsamūs, iki keturių savaičių trukmės, teoriniai ir praktiniai mokymai.

„Pradedame darbuotojų atranką naujai parduotuvei Gargžduose ir kviečiame norinčius prisijungti prie „Lidl Lietuva“ komandos. Potencialiems darbuotojams siūlome kandidatuoti patogiu ir greitu būdu, o kilus klausimams – susisiekti ir jiems bus suteikta visa aktuali informacija. Prie komandos kviečiame prisijungti ir kandidatus, neturinčius darbo patirties, nes visus naujai prisijungusius kolegas kruopščiai apmokome“, – sako Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

S. Savickienė akcentuoja, kad kandidatuoti į „Lidl Lietuva“ pardavėjo poziciją yra labai paprasta, tam nereikia darbo aprašymo – užpildžius internetinę formą, su kandidatu bendrovės atstovai susisieks dėl tolimesnių veiksmų. Kilus klausimų dėl atrankos, galima kreiptis telefonu 8 800 800 50.

Susidomėję kandidatai darbo skelbimą gali rasti čia: Pardavėjas (-a) naujai atidaromoje parduotuvėje Gargžduose.

Siūlo konkurencingą darbo užmokestį

„Lidl Lietuva“ daug dėmesio skiria visų darbuotojų gerovei ir motyvacijai užtikrinti bei siūlo konkurencingą darbo užmokestį, kuris apskaičiuojamas minutės tikslumu.

Šių metų balandžio mėnesio portalo „Rekvizitai.lt“ duomenimis, vidutinis „Lidl Lietuva“ darbo užmokestis siekia 1839,51 eurus prieš mokesčius ir yra didžiausias vidutinis atlyginimas tarp penkių didžiųjų mažmeninės prekybos tinklų.

„Lidl Lietuva“ rinkos atlyginimus vertina pagal visą kalendorinį mėnesį prekybos tinkle išdirbusių darbuotojų darbo užmokesčio rodiklius. Šie duomenys, iš visų pateikiamų „Rekvizitai.lt“ portale, tiksliausiai atspindi įmonėse vyraujantį atlygio lygį.

„Norėdami suburti motyvuotą komandą, turime pasirūpinti darbuotojų finansinių saugumu. Dėl to, savo darbuotojams užtikriname didžiausią atlyginimą rinkoje bei taikome pakopinę atlygio sistemą. Pastarasis sprendimas užtikrina, kad įsidarbinus „Lidl“ prekybos tinkle, parduotuvių ir logistikos centro darbuotojai žino, kaip artimiausius kelerius metus keisis jų atlyginimas“, – sako S. Savickienė.

Papildomos naudos darbuotojų sveikatai

Pasak S. Savickienės, bendrovė ypatingą dėmesį skiria darbuotojų fizinei ir emocinei sveikatai. Visi darbuotojai gali nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus, o šaltuoju metų laiku įmonė suteikia galimybę darbuotojams ir jų vaikams iki 14 metų nemokamai pasiskiepyti nuo gripo.

„Viena iš svarbiausių darbo „Lidl“ naudų, pasak darbuotojų – po bandomojo laikotarpio visiems darbuotojams suteikiamas papildomas sveikatos draudimas. Turėdami šį draudimą, darbuotojai gali padengti gydymo išlaidas poliklinikose ir ligoninėse, įsigyti vaistų, sveikatinimo priemonių (maisto papildų ar vitaminų), gauti kompensaciją už dalį odontologijos ir optikos paslaugų išlaidų“, – sako S. Savickienė.

Be to, darbuotojai kviečiami pasinaudoti ir specialia konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“, padėsiančia susitvarkyti su įvairiais kasdienio gyvenimo iššūkiais. Paskambinę nemokamu, visą parą veikiančiu numeriu „Lidl Lietuva“ darbuotojai, artimiausi jų šeimos nariai ir vaikai iki 25 metų gali anonimiškai pasikonsultuoti su psichologu, teisininku ar asmeninių finansų specialistu.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau