„Lidl“ dublis Kaune: atidaryta parduotuvė Raudondvario pl., dar po savaitės – Ramučiuose

23.09.2021 09:00:00 | Vilnius

Prekybos tinklas „Lidl“ tęsia sparčią plėtrą Kauno mieste. Rugsėjo 23 d. „Lidl“ parduotuvė duris atvėrė Raudondvario pl., adresu Ežero g. 3, o po savaitės, rugsėjo 30 d., bus atidaryta ir naujoji „Lidl“ parduotuvėje Ramučiuose, adresu Industrijos g. 2. Tai bus pirmoji „Lidl“ parduotuvė kuri įsikurs Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ).

Atidaryta 11-oji parduotuvė Kaune

Naujoji „Lidl“ parduotuvė Raudondvario pl. – 11-oji Kaune ir 58-oji tinklo parduotuvė šalyje. Parduotuvės prekybos salės plotas siekia apie 1400 kv. metrų, parduotuvėje viso veikia 11 kasų – 5 iš jų yra standartinės, pirkėjų patogumui taip pat įdiegtos ir 6 savitarnos kasos. Parduotuvė dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos.

Naujoji „Lidl“ parduotuvė duris atvėrė intensyvioje eismo gatvėje, Raudondvario pl. ir Ežero g. sankryžoje. Patogioje lokacijoje, netoli Lampėdžių paplūdimio ir Kauno vakarinio aplinkkelio, įsikūrusi parduotuvė lengvai pasiekiama ne tik Žemutinių Kaniūkų gyventojams, bet ir gyvenantiems Raudondvaryje ar pietinėje Romainių dalyje.

Atidarant naują parduotuvę buvo prisidėta ir prie Kauno miesto viešosios infrastruktūros gerinimo. Siekiant pagerinti tiek vairuotojų, tiek ir pėsčiųjų susisiekimą, buvo sutvarkyta Raudondvario pl. atkarpa – nuo sankryžos su Ringailės g. iki sankryžos su Šilainių pl. Čia buvo rekonstruojamos ir įrengtos šviesoforinės sankryžos Ežero g. ir Šilainių pl. sankirtoje. Taip pat buvo įrengtos papildomos eismo juostos Raudondvario pl. bei išplatinta Ežero g., sutvarkyti pėsčiųjų takai ir įrengta reguliuojama pėsčiųjų perėja.

Po savaitės – parduotuvės atidarymas Ramučiuose

Plėtrą tęsiantis „Lidl“ rugsėjo 30 d. dar vieną parduotuvę atidarys Ramučiuose, Kauno LEZ. Naujoji parduotuvė dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos. Parduotuvė bus ne tik patogi vieta apsipirkti Ramučių ar aplinkinių gyvenviečių  gyventojams, tačiau ir dirbantiems Kauno LEZ arba keliaujantiems Jonavos kryptimi. 

Kauno LEZ generalinis direktorius Vytautas Petružis džiaugėsi, kad „Lidl“ plėtra sukurs papildomą pridėtinę vertę visiems Kauno LEZ teritorijos darbuotojams.

„Lidl“ investicija Kauno LEZ yra svarbi visos teritorijos bendruomenės ekosistemai. Tai dar vienas Vokietijos kapitalo projektas ir kartu paslaugų pasiūlos plėtra vidinėje teritorijoje. Kauno LEZ bendruomenei sparčiai ir nuolat augant, „Lidl“ projekto įgyvendinimas čia kuria papildomą pridėtinę vertę visiems esamiems ir būsimiems teritorijos darbuotojams“, – teigė V. Petružis.

Naujosios parduotuvės personalą Ramučiuose sudarys apie 30 darbuotojų. Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokančio „Lidl“ vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, „Rekvizitai.lt“ 2021 m. liepos mėnesio duomenimis siekė 1630,92 eurus neatskaičius mokesčių. Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas sieks apie 1300 kv. metrų. Viso parduotuvėje viso veiks 11 kasų – 5 iš jų bus standartinės, pirkėjų patogumui taip pat bus įdiegtos ir 6 savitarnos kasos.

Naujosios parduotuvės atidarymas Ramučiuose vyks rugsėjo 30 d. 8 val. Atidarymo rytą pirkėjai bus vaišinami gėrimais ir saldumynais. Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 58 prekybos tinklo parduotuvės 23-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje ir Druskininkuose.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (1.18 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau