„Lidl“ atidarė 10-ąją parduotuvę Kaune

29.07.2021 09:00:00 | Kaunas

Liepos 29 dieną prekybos tinklas „Lidl“ atidarė dar vieną parduotuvę Lietuvoje. Naujoji parduotuvė duris atvėrė Kaune, Petrašiūnuose, adresu T. Masiulio g. 16D. Ši „Lidl“ parduotuvė – 10-oji Kaune ir 56-oji tinklo parduotuvė šalyje.

Atidarymo rytą visų susirinkusiųjų laukė prekybos tinklo vaišės – pirkėjai galėjo nemokamai pasivaišinti saldumynais ir gėrimais. Naujoji parduotuvė kiekvieną dieną dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos. Pirkėjai turės galimybę naudotis 11 kasų. Pirkėjų patogumui ir greitam apsipirkimui, parduotuvėje veikia ir savitarnos kasos – jų įrengta 6. Pirkėjai taip pat galės naudotis ir 5 standartinėmis kasomis.

Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas siekia apie 1400 kv. metrų. Parduotuvės personalą sudaro apie 30 darbuotojų. Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokančio „Lidl“ vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, „Rekvizitai.lt“ 2021 m. birželio mėnesio duomenimis siekė 1738,84 eurus neatskaičius mokesčių.

Kauno Petrašiūnų rajone atidaryta parduotuvė bus patogi ne tik vietos gyventojams, bet ir pravažiuojantiems. Intensyvi Petrašiūnuose esanti T. Masiulio g. yra jungianti Marijampolės plentu pasiekiamas tokias gyvenvietes, kaip Panemunė, Vaišvydava ar Rokai, su Ateities plentu ir A1 magistraliniu keliu. Būtent todėl parduotuvė bus patogi apsiperkantiems ir vykstantiems iš Petrašiūnų tiek Marijampolės, tiek A1 magistralinio kelio kryptimis.

Atidarant naują parduotuvę buvo prisidėta ir prie Kauno miesto viešosios infrastruktūros plėtros. Siekiant pagerinti tiek vairuotojų, tiek ir pėsčiųjų susisiekimą, buvo įrengta šviesoforinė sankryža T. Masiulio/Ekskavatorininkų g. su reguliuojamomis pėsčiųjų perėjomis.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 56 prekybos tinklo parduotuvės 22-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (1.02 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau