„Lidl“ pristato naujieną – elektronines dovanų korteles juridiniams asmenims

16.11.2021 09:00:00 | Vilnius

Dovanų kortelės

Kad pasiruošimas švenčių maratonui būtų lengvesnis ir sklandesnis, „Lidl“ prekybos tinklas pristato naujieną – elektronines prekybos tinklo dovanų korteles. Nuo šiol įprastą 10, 20, 50 eurų vertės dovanų kortelių asortimentą papildė elektroninės dovanų kortelės, skirtos juridiniams asmenims. Jas įsigijusios įmonės Kalėdų ar kitų švenčių proga padovanos savo darbuotojams galimybę įsigyti tai, kas labiausiai atitinka jų poreikius.

„Kiekvienos šventės priverčia mus visus pasukti galvą ne tik ką padovanoti artimiesiems, bet ir kuo pradžiuginti savo darbuotojus ar kolegas. Iki šiol mūsų pirkėjai galėjo įsigyti fizines 10, 20 ir 50 eurų vertės dovanų korteles ir jomis atsiskaityti už prekes bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje. Artėjant didžiausioms metų šventėms, nusprendėme sudaryti galimybę juridiniams asmenims dovanų korteles įsigyti dar patogiau ir greičiau. Taip įmonės galės lengvai ir paprastai pasirūpinti kiekvienu savo darbuotoju, suteikdamos jam galimybę nusipirkti tai, ko labiausiai reikia“, –  sako „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

Prekyboje pasirodžiusias elektronines „Lidl“ dovanų korteles juridiniams asmenims galima įsigyti elektroniniu būdu. Tereikia apsilankyti tinklalapyje lidl.lt ir užpildyti virtualią užsakymo formą. Pildant užsakymo duomenis, juridinis asmuo turės pateikti informaciją apie norimą įsigyti elektroninių dovanų kortelių kiekį ir jų nominalo vertę, kuri gali svyruoti nuo 1 iki 1000 eurų.

Pateikus užsakymą, nurodytu elektroniniu paštu bus išsiųsta nuoroda su unikaliu slaptažodžiu. Atsidaręs šią nuorodą, klientas galės atsisiųsti visas užsakytas dovanų korteles ir elektroniniu paštu išsiųsti savo darbuotojams. Tokiu būdu galima išvengti ne tik ilgo laukimo, kol kurjeris pristatys užsakymą, bet dovanas švenčių proga įteikti saugiai – apribojant nebūtinus kontaktus.

Patogus dovanų kortelės galiojimo laikas ir panaudojimas

Elektronine dovanų kortele bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje už prekes bus galima atsiskaityti pasinaudojus mobiliuoju telefonu. Tokiu būdu naudodamasis elektronine dovanų kortele kiekvienas pirkėjas ne tik įsigis asmeninius poreikius tenkinančias prekes, bet ir padarys tai prisidėdamas prie tvarios aplinkos puoselėjimo. Tačiau jeigu dovanos gavėjas neturės galimybės atsiskaityti mobiliuoju įrenginiu, gautą dovanų kortelę bus galima atsispausdinti ir kasoje pateikti popierinį jos variantą.

Jeigu bendra prekių suma viršija nurodytą nominalią dovanų kortelės vertę, trūkstamą sumą pirkėjas gali padengti grynaisiais pinigais ar banko kortele. Jeigu apsipirkimo metu suma yra neviršijama, elektronine ar popierine dovanų kortele galima atsiskaityti tiek kartų, kol bus pilnai išnaudotas jos likutis. Padovanotai sumai išleisti klientas turės daug laiko, nes kortelės galiojimo terminas – treji metai.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (153.63 KB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau