„Lidl“ atidaro 11-ąją parduotuvę Kaune

16.09.2021 09:00:00 | Vilnius

Plėtrą šalyje tęsiantis prekybos tinklas „Lidl“ atidaro 11-ąją parduotuvę Kauno mieste. Rugsėjo 23 dieną naujoji parduotuvė duris atvers Kaune, Raudondvario pl., adresu Ežero g. 3. Ši parduotuvė bus 58-oji tinklo parduotuvė Lietuvoje.

Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas sieks apie 1400 kv. metrų, parduotuvėje viso veiks 11 kasų – 5 iš jų bus standartinės, pirkėjų patogumui taip pat bus įdiegtos ir 6 savitarnos kasos.

Naujoji parduotuvė dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos. Parduotuvės personalą sudarys apie 30 darbuotojų. Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokančio „Lidl“ vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, „Rekvizitai.lt“ 2021 m. liepos mėnesio duomenimis siekė 1630,92 eurus neatskaičius mokesčių.

Prisidėta prie miesto infrastruktūros gerinimo

Naujoji „Lidl“ parduotuvė duris atvers intensyvioje eismo gatvėje, Raudondvario pl. ir Ežero g. sankryžoje. Patogioje lokacijoje, netoli Lampėdžių paplūdimio ir Kauno vakarinio aplinkkelio, įsikūrusi parduotuvė bus lengvai pasiekiama ne tik Žemutinių Kaniūkų gyventojams, bet ir gyvenantiems Raudondvaryje ar pietinėje Romainių dalyje.

Atidarant naują parduotuvę buvo prisidėta ir prie Kauno miesto viešosios infrastruktūros gerinimo. Siekiant pagerinti tiek vairuotojų, tiek ir pėsčiųjų susisiekimą, buvo sutvarkyta Raudondvario pl. atkarpa – nuo sankryžos su Ringailės g. iki sankryžos su Šilainių pl. Čia buvo rekonstruojamos ir įrengtos šviesoforinės sankryžos Ežero g. ir Šilainių pl. sankirtoje. Taip pat buvo įrengtos papildomos eismo juostos Raudondvario pl. bei išplatinta Ežero g., sutvarkyti pėsčiųjų takai ir įrengta reguliuojama pėsčiųjų perėja.

Naujosios parduotuvės atidarymas vyks rugsėjo 23 d. 8 val. Atidarymo rytą pirkėjai bus vaišinami gėrimais ir saldumynais. Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 57 prekybos tinklo parduotuvės 23-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje ir Druskininkuose.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (3.6 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau