„Lidl Plus“ gimtadienio žaidime jau išdalinta daugiau nei 600 prizų, kitą savaitę paaiškės, kam atiteks elektromobilis

23.09.2022 09:00:00 | Vilnius

lidl plus

Pirkėjų pamėgta, populiariausia Lietuvoje lojalumo programėlė „Lidl Plus“, švęsdama vienerių metų gimtadienį, žaidimo dalyviams jau išdalino šešis šimtus 10 eurų vertės „Lidl Plus“ kuponų ir šešis „iPhone 13 Pro“ telefonus. Visi, kurie kartu su programėle šią savaitę apsiperka „Lidl“ parduotuvėse ir dalyvauja gimtadienio žaidime, dar gali prisijungti prie gausaus laimėtojų būrio ir taip pat džiaugtis vertingomis dovanomis. Be to, kitą savaitę paaiškės ir vienas laimingasis, kuriam atiteks didysis „Lidl Plus“ gimtadienio prizas – elektromobilis „Mini Cooper SE“.

Lojalumo programėlė Nr. 1 Lietuvoje

Automobilio laimėtojas burtų keliu bus renkamas iš visų mėnesį trunkančio žaidimo dalyvių ir paskelbtas rugsėjo 27 d. Būtent ši data yra oficiali „Lidl Plus“ mobiliosios programėlės starto data. Nors visų akys nukreiptos į naujutėlaitį elektromobilį, gimtadienio dieną programėlėje pirkėjų taip pat lauks ypatingi gimtadienio kuponai ir kitos interakcijos. 

Nors dar tik neseniai debiutavusi, „Lidl Plus“ mobilioji programėlė buvo itin greitai įvertinta vartotojų ir pralenkė kitas rinkoje esančias programėles. Šių metų rugpjūčio mėnesį tyrimų bendrovės „Norstat“ atliktos reprezentatyvios apklausos duomenimis, „Lidl Plus“ programėlę yra įsirašę net šeši iš dešimties apklausoje dalyvavusių respondentų – daugiausiai iš visų šiuo metu Lietuvoje veikiančių prekybos tinklų mobiliųjų aplikacijų. Palyginimui – artimiausią konkuruojančią lojalumo programėlę yra įsirašę keturi iš dešimties respondentų.

Padėjo atrasti programėlės privalumus

„Lidl Plus“ programėlės vadovas Martas Juodgudis sako, kad gimtadienio žaidimas buvo sumanytas kaip padėka visiems ištikimiems vartotojams. „Žaidimas labai populiarus ir žmonėms patinka, daug pirkėjų yra į jį įsitraukę ir aktyviai dalyvauja. Dalis žmonių turi ne po vieną žaidimo bilietą ir taip didina savo šansus laimėti tiek mažesniuosius prizus, tiek pagrindinį žaidimo prizą – elektromobilį“, – sako M. Juodgudis.

Anot jo, per pastarąjį mėnesį, kol vyksta žaidimas, gerokai padidėjo ir mobiliosios programėlės vartotojų skaičius. Šiuo metu kasdien ją atsisiunčia kelis kartus daugiau žmonių nei įprastai.

„Žaidimas paskatino tuos mūsų pirkėjus, kurie dar neturėjo „Lidl Plus“ programėlės, ją atsisiųsti. O dabar jie jau gali ne tik varžytis dėl prizų, bet ir mėgautis įprastais programėlės privalumais. Pavyzdžiui, ji padeda planuoti apsipirkimą ir išvengti ilgų eilių. Žmonės programėlėje gali pasirinkti norimą „Lidl“ parduotuvę ir rasti visą aktualiausią informaciją: savaitės leidinius, parduotuvės adresą, jos darbo laiką arba realiu metu matyti parduotuvės užimtumą. Be to, jei apsipirkdamas pirkėjas nuskenuoja savo programėlę kasoje, tai jam leidžia paprastai sekti savo išlaidas ir nekaupti senų popierinių kvitų, nes visus juos galima rasti telefone“, – detalizuoja M. Juodgudis.

Lojalumo kortelė, kuri visada po ranka

„Lidl Plus” mobilioji programėlė yra prieinama kiekvienam registruotam naudotojui, o į ją integruotas unikalus QR kodas atstoja fizinę lojalumo kortelę. Norint pradėti naudotis specialiais lojalumo pasiūlymais, nereikia pildyti jokių popierinių formų, registracija vyksta pačioje programėlėje ir ilgai neužtrunka.

Išmaniesiems telefonams pritaikyta „Lidl Plus“ aplikacija prieinama „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse, todėl pirkėjams, norintiems pasinaudoti jiems skirtais lojalumo pasiūlymais, nereikia turėti fizinių nuolaidų kortelių.

„Lidl Plus“ mobiliąja programėle galima pasinaudoti visose 65 prekybos tinklo parduotuvėse 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau