„Lidl Plus“ kalėdinio „Favorina“ žaidimo laimėtojui įteiktas pagrindinis prizas – kelionė į Balį

13.12.2022 11:00:00 | Vilnius

Favorina zaidimo laimetojas

Prekybos tinklas „Lidl“ vienam iš savo pirkėjų ir lojalumo programėlės „Lidl Plus“ naudotojų artėjančių švenčių proga jau įteikė įspūdingą dovaną – kelionę dviem į Balį. Beveik visą mėnesį, nuo lapkričio 7 iki gruodžio 4 d. imtinai, „Lidl Plus“ programėlėje vyko kalėdinis „Favorina“ žaidimas, kuriame dalyvauti buvo itin lengva – tereikėjo įsigyti „Favorina“ šventinių saldumynų už 4 eurus bei aktyvuoti programėlėje žaidimo bilietą. Gruodžio 5 d. prekybos tinklas paskelbė žaidimo nugalėtoją, o gruodžio 12 d. kelionė į Balį buvo įteikta laimėtojui, kuriuo tapo Giedrius Pricevičius iš Kauno.

„Visai neseniai pasibaigęs „Lidl Plus“ programėlės gimtadienio žaidimas vienai pirkėjai lėmė ypatingą sėkmę laimėti elektromobilį, o štai dabar „Favorina“ žiemos žaidimas vienam dalyviui padovanojo kelionę į Balį dviem. „Favorina“ skanėstų įsigijusiam laimėtojui sėkmę atnešė vos vienas registruotas bilietas. Visi laimėtojams išdalinti šio žaidimo prizai primena, kad prieš šventes svarbu neįsitempti, atsipalaiduoti, nes šventės yra tam, kad mus jungtų ir džiugintų, o mes džiaugiamės, kad prieš didžiąsias metų šventes galėjome pradžiuginti savo pirkėjus“, – kalbėjo „Lidl Plus“ programėlės vadovas Martas Juodgudis.

Mėnesį trukusiame „Lidl Plus“ kalėdiniame „Favorina“ žaidime galėjo dalyvauti visi šiuo laikotarpiu „Lidl“ parduotuvėse už 4 eurus nusipirkę „Favorina“ šventinių skanumynų ir panaudoję lojalumo programėlę savo apsipirkimo metu bei po to užregistravę programėlėje žaidimo bilietą. Iš viso šiame žaidime be pagrindinio prizo, kelionės į Balį, „Lidl“ ištikimiems savo klientams išdalino po aštuonis 120-150 eurų vertės dovanų čekius akiniams nuo saulės ir chalatams įsigyti bei aštuoniems laimingiesiems atiteko galimybė pailsėti sveikatingumo centre „Amberton SPA Druskininkai”.

Sužinojęs apie laimėjimą – negalėjo patikėti

Pagrindinio prizo laimėtojui G. Pricevičiui laimėta kelionė į Balį buvo įteikta išskirtinėje vietoje – Vilniuje esančioje ir Balio tematika alsuojančioje „Bali Wood Café“. Atsiimdamas prizą laimėtojas teigė, kad sulaukęs skambučio apie laimėjimą – negalėjo patikėti, tačiau dabar labai džiaugiasi, nes tai, neabejotinai, jo didžiausias iki šiol laimėtas prizas.

„Tikrai nesitikėjau tokio laimėjimo. Kai sulaukiau skambučio, pirmiausiai pamaniau, kad gal kokie sukčiai skambina. Paskui dar „Lidl Plus“ programėlėje pasitikrinau informaciją ir supratau, kad viskas realu. Dabar, kai rankose jau laikau prizą, viskas tikrai realu. Labai džiaugiuosi. Tai yra didžiausias mano laimėjimas, vaikystėje tik iš ledų popierėlio esu laimėjęs meškiuką“, – juokavo G. Pricevičius.

Pailsėti į Balį kaunietis vyks su žmona ir jau po truputį pradeda planuoti kelionę. Egzotišką Balį pora aplankys pirmą kartą.

„Į Balį vyksime kartu su žmona, galbūt kartu vešimės ir dukrelę, tačiau ji dar pakankamai maža, tad dar pagalvosime, ar tokia tolima kelionė jai bus patogi. Tačiau su žmona kelionę tikrai neužilgo pradėsime planuoti. Prieš tai toliausiai teko lankytis Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), Čikagoje, tad Balis bus dar viena tolima kelionė“, – kalbėjo prizo laimėtojas.

Visada apsipirkdamas „Lidl“ vyriškis nepamiršta panaudoti ir „Lidl Plus“ mobiliosios programėlės. Tai daryti jis siūlo ir kitiems, nes taip galima ne tik sutaupyti, bet netikėtai laimėti ir įspūdingų prizų.

„Apsiperku „Lidl“ tikrai dažnai ir visada panaudoju „Lidl Plus“ programėlę. Šią programėlę naudoja tiek žmona, tiek artimieji jau ją atsisiuntę. Rekomenduoju ją naudoti ir kitiems, nes ne tik galima pasinaudoti gerais pasiūlymais, bet kartais gali ir pasisekti laimėti puikių prizų“, – teigė kelionės į Balį laimėtojas.

Kviečia naudotis „Lidl Plus“ Kalėdų kalendoriaus pasiūlymais

Nors „Favorinos“ kalėdinis žaidimas ir baigėsi, prekybos tinklas siūlo aktyviai „Lidl Plus“ programėle naudotis ir toliau, o iki pat švenčių kviečia kasdien atverti Kalėdų kalendorių bei pasinaudoti išskirtiniais pasiūlymais.

„Nuo gruodžio 1 d. iki pat Kūčių „Lidl Plus“ mobiliosios programėlės naudotojai specialiame Kalėdų kalendoriuje ras ypatingų „Lidl Plus“ kuponų – nuo nuolaidų prekių kategorijoms iki nuolaidų pavieniams produktams. Visą gruodį stengsimės nustebinti savo pirkėjus Kalėdų kalendoriaus siurprizais. Mobilioji programėlė veiks įprasto advento kalendoriaus principu: kiekvieną dieną joje pasirodys animuota dovanėlės ikona. Ją virtualiai išpakavę sužinosite, koks kuponas po ja slepiasi“, – sako „Lidl Plus“ programėlės vadovas M. Juodgudis.

Aktyvuotas kuponas galios dvi dienas, todėl, „Lidl Lietuva“ atstovo teigimu, pasinaudoti specialiu pasiūlymu reiktų ilgai nelaukiant: „Čia visai kaip su tikru advento kalendoriumi – šokoladuką ar kitą skanumyną ragaujame iš karto, nes žinome, kad rytoj jau lauks kažkas naujo.“

Lojalumo programėlė Nr. 1 Lietuvoje

Šių metų rugpjūčio mėnesį tyrimų bendrovės „Norstat“ atliktos reprezentatyvios apklausos duomenimis, „Lidl Plus“ mobiliąją programėlę yra įsirašę net šeši iš dešimties apklausoje dalyvavusių respondentų – daugiausiai iš visų šiuo metu Lietuvoje veikiančių prekybos tinklų mobiliųjų aplikacijų. Palyginimui – artimiausią konkuruojančią lojalumo programėlę yra įsirašę keturi iš dešimties respondentų.

Vienas iš „Lidl Plus“ mobiliosios programėlės išskirtinumų – tai, kad ji pirkėjams padeda planuoti apsipirkimą ir išvengti ilgų eilių. Žmonės programėlėje gali pasirinkti norimą „Lidl“ parduotuvę ir tuomet  rasti visą aktualiausią informaciją: savaitės leidinius, parduotuvės adresą, jos darbo laiką arba realiu metu matyti parduotuvės užimtumą. Be to, jei apsipirkdamas pirkėjas nuskenuoja savo programėlę kasoje, tai jam leidžia paprastai sekti savo išlaidas ir nekaupti senų popierinių kvitų, nes visus juos galima rasti telefone.

Išmaniesiems telefonams pritaikyta „Lidl Plus“ aplikacija prieinama „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse, todėl pirkėjams, norintiems pasinaudoti jiems skirtais lojalumo pasiūlymais, nereikia turėti fizinių nuolaidų kortelių. „Lidl Plus” mobilioji programėlė yra prieinama kiekvienam registruotam naudotojui, o į ją integruotas unikalus QR kodas atstoja fizinę lojalumo kortelę. Norint pradėti naudotis specialiais lojalumo pasiūlymais, nereikia pildyti jokių popierinių formų, registracija vyksta pačioje programėlėje ir ilgai neužtrunka.

„Lidl Plus“ mobiliąja programėle galima pasinaudoti visose 65 prekybos tinklo parduotuvėse 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau