Laukti švenčių be įtampos padės ir „Lidl“ kalėdinis „Favorina“ žaidimas, pagrindinis prizas – atostogos Balyje

08.11.2022 11:30:00 | Vilnius

Favorina

Šią savaitę prasidėjo šventinis „Lidl“ žaidimas, kviečiantis atrasti tik per didžiausias metų šventes į parduotuves atkeliaujančius „Favorina“ produktus ir primenantis, kad Kalėdų galima laukti be įtampos. Žaidimas, žadantis įspūdingus prizus jau vyksta „Lidl Plus“ programėlėje, o norint jame dalyvauti pakanka nusipirkti prekinio ženklo „Favorina“ produktų vos už 4 eur,. Jie parduotuves pasiekė praėjusią savaitę, tai – įvairiausi šventiniai sausainiai, šokoladai, saldainiai, zefyrai, meduoliai, legendiniai panetonės pyragai. Visi „Favorina“ produktai yra tarsi pirmieji artėjančių žiemos švenčių pranašai.

Išskirtiniai skanėstai – ir sau, ir artimiesiems

„Atsipalaiduokite, juk šventės artėja” – tai ne tik frazė iš „Lidl“ kalėdinės kampanijos, bet ir orientyras, padėjęs atrinkti visus žaidimo prizus. „Favorina“ žaidimas, kuris pirkėjų patogumui vyksta „Lidl Plus“ programėlėje, suskirstytas į keturis etapus, o pirmieji nugalėtojai paaiškės jau šios savaitės pabaigoje. Norint dalyvauti žaidime, pakanka nusipirkti „Favorina“ prekinio ženklo produktų už 4 Eur – taip iškart bus suteikiamas bilietas, kurį patvirtinus programėlėje, bus galima dalyvauti prizų teikime. Kuo daugiau dalyvavimo bilietų bus pateikta, tuo daugiau šansų laimėti.

Žaidimo dalyviams atiteks triženkliai dovanų čekiai akiniams nuo saulės ir chalatams įsigyti bei galimybė pailsėti sveikatingumo centre „Amberton SPA Druskininkai”. Kam atiteks pagrindinis žaidimo prizas – kelionė dviem asmenims į Balį – paaiškės gruodžio 5 d. Dėl finalinio apdovanojimo varžysis visi žaidimo dalyviai, apsipirkę kartu su „Lidl Plus” programėle.

„Favorina“ yra išskirtinių skanėstų prekinis ženklas. Visi jie tinka ir padėti ant šventinio stalo, ir gali tapti puikia kalėdine dovana: šokoladinis advento kalendorius ar imbierinis namelis, kurį galima pačiam suręsti – neabejotinai pradžiugins vaikus, o prabangūs kakavos triufeliai, įvairūs marcipaniniai saldumynai ar panetonė su razinomis ir cukruotomis apelsinų žievelėmis – nustebins bet kurį smaližių. „Favorina“ produktai „Lidl“ lentynose atsiranda dar lapkritį, kad galėtumėte ne tik viską išragauti, bet ir pasirūpinti dovanomis iš anksto.

Žiemos šalčius galės iškeisti į Balio šilumą

Lojalumo programėlės „Lidl Plus“ naudotojai jau galėjo įsitikinti ne tik jos patogumu, bet ir dosnumu – čia visada pirkėjų laukia specialūs pasiūlymai ir akcijos. „Be to, neseniai pasibaigęs gimtadieninis žaidimas vienai pirkėjai lėmė ypatingą sėkmę laimėti elektromobilį. „Favorina“ žiemos žaidimas kartu su dosniais prizais primins ir tai, kad dabar svarbu neįsitempti, atsipalaiduoti, nes šventės yra tam, kad mus jungtų ir džiugintų. Neabejoju, kad daugiausiai šio žaidimo dalyvių akys kryps į pagrindinį prizą – atostogas Balio saloje“, – sako „Lidl Plus“ programėlės vadovas Martas Juodgudis.

Kiek kartų per ateinantį mėnesį kartu su programėle apsipirksite „Lidl“ parduotuvėse ir įsigysite „Favorina“ produktų, tiek bilietų šiame žaidime ir turėsite.  Iš viso „Favorina“ priziniame fonde yra daugiau kaip dvidešimt prizų. Visi laimėtojai bus informuojami asmeniškai, o daugiau informacijos apie žaidimo taisykles ir prizus galima rasti internetinėje svetainėje www.lidl.lt.

Kas turi, tas laimi!

„Favorina“ žaidimas yra tik pirmasis žingsnis Kalėdų link, „Lidl“ pirkėjų laukia dar ne vienas šventinis pasiūlymas, apie visus juos šiemet galima sužinoti ir interaktyviame skaitmeniniame kalėdiniame kataloge, kurio veidais šiemet tapo Lietuvoje puikiai atpažįstamos Kalinkinų ir Adomaičių šeimos. Kiekvieną savaitę iki pat Kalėdų katalogas pasitiks skaitytojus naujais pasiūlymais, receptais bei idėjomis, kurios padės gražiausių metų švenčių sulaukti ramiai, lengvai ir su gera nuotaika. Kaip ir kiti kainų leidiniai, kalėdinis „Lidl“ katalogas taip pat yra pasiekiamas mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“.

Dar vienas iš „Lidl Plus“ programėlės išskirtinumų – tai, kad ji pirkėjams padeda planuoti apsipirkimą ir išvengti ilgų eilių. Žmonės programėlėje gali pasirinkti norimą „Lidl“ parduotuvę ir tuomet  rasti visą aktualiausią informaciją: ne tik savaitės leidinius, bet ir parduotuvės adresą, jos darbo laiką arba realiu metu matyti parduotuvės užimtumą. Tai bus itin aktualu šventiniu laikotarpiu, kai parduotuvėse lankosi itin daug pirkėjų. Be to, programėlėje galima visada patogiai rasti apsipirkimo kvitus, kurie išsaugomi po kiekvieno apsipirkimo. Jie padeda sekti savo mėnesines išlaidas paprastai ir patogiai.

Išmaniesiems telefonams pritaikyta „Lidl Plus“ aplikacija prieinama „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse, todėl pirkėjams, norintiems pasinaudoti jiems skirtais lojalumo pasiūlymais, nereikia turėti fizinių nuolaidų kortelių. 

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau