„Kalėdų stebuklą kuriame patys!“: ruoškitės magiškam švenčių laikotarpiui su „Lidl“

03.11.2020 10:00:00 | Vilnius

Artėjant didžiosioms žiemos šventėms „Lidl“ pristato naują šventinę kampaniją – „Kalėdų stebuklą kuriame patys!“. Šia kampanija prekybos tinklas kviečia pasiruošimą Kalėdoms kruopščiai planuoti iš anksto ir pamažu savo namus pripildyti jaukios šventinės nuotaikos. Na o idėjų, padėsiančių susikurti autentišką kalėdinį stebuklą ieškokite šventiniame „Lidl“ kataloge, kurį šiltai pristato ir apie savo magiškas Kalėdas pasakoja kampanijos veidais tapę „Ali šokoladinės“ bendrasavininkai Ali ir Patricija Gadžijevai ir jų atžalos Ajus bei Noelis.

„Belaukiant gražiausių metų švenčių, norime „Lidl“ klientus pakviesti į atradimų kupiną kelionę. Mūsų parduotuvėse jūsų lauks gardūs pasiūlymai, dovanų idėjos ir įvairūs patarimai, padėsiantys ne tik pasiruošti šventėmis, bet ir su artimaisiais sukurti jaukią žavią šventinę atmosferą. Būtent todėl šiemet leidinyje rasite gausų kiekį šventinių žaidimų ir aksesuarų, kuriuos galėsite pasigaminti patys. Tikimės, kad 12 bendrų kalėdinių užsiėmimų suartins kiekvieną šeimą ir pripildys jūsų namus begalinio džiaugsmo ir stebuklų, o šios Kalėdos bus ne tik skanios, bet ir puošnios bei nuotaikingos“, – sako „Lidl Lietuva“ Pardavimų skatinimo departamento vadovas Linas Baltušis.

Kalėdinis asortimentas „Lidl“ parduotuvėse – visus likusius metus

„Lidl“ klientai nuo lapkričio 2 d. visose prekybos tinklo parduotuvėse jau gali rasti jaukią kalėdinę atmosferą sukursiančių prekių, pradedant šventėmis alsuojančiais „Favorina“ saldumynais – marcipanine duona, pliušiniais žaislais su saldainiais ar cukrinėmis lazdelėmis – ir baigiant kalėdiniais aksesuarais – „Melinera“ advento kalendoriais, kvapiomis žvakėmis bei kitomis šventinėmis dekoracijomis.

L. Baltušis pažymi, kad tai – tik pradžia, nes „Lidl“ parduotuvės kalėdinėmis spalvomis bus nudažytos visą lapkričio ir gruodžio mėnesį: „Pradedant šiandiena, visus likusius metus mūsų pirkėjus džiuginsime gausiu šventinių prekių kiekiu. Gurmaniškas jūsų šventes garantuos gausus pasirinkimas iš „Lidl“ privačių prekių ženklų „Limited edition“, „Belbake“ ir „Deluxe“ asortimento. Jame rasite ne tik prekybos tinklo klientų pamėgtus kengūrienos kepsnius ar jautienos karpačą, bet ir naujienų – buratos sūrio iš buivolių pieno ar šukučių kepsnelių įvairiuose padažuose. Taip pat dovanų idėjomis mažiesiems – nuo lavinamųjų žaidimų, lėlių namelių ir medinės virtuvėlės iki žaislinių traukinių ar ištisų geležinkelių –  pasirūpins „Playtive junior“.

Jis priduria, kad prekybos tinkle bus galima įsigyti ir universalių dovanų tiek vaikams, tiek suaugusiems: „Muzikuoti mėgstančius artimuosius galėsite nustebinti plokštelių grotuvu, šventiniais megztiniais, Havajų gitaros rinkiniu arba skaitmeniniu „Yamaha“ pianinu, o pasaulį pažinti norintiems draugams ar šeimos nariams po Kalėdų eglute galėsite palikti teleskopą, žiūronus ar šviečiantį gaublį. Galiausiai, „Silvercrest“ pasirūpins gausiu išmaniųjų sveikatos prietaisų pasirinkimu – pulsoksimetru, daugiafunkciniu termometru, automatiniu kraujospūdžio matavimo aparatu ar išmaniąja apyranke. Džiaugiamės, kad šiemet galime pasiūlyti tokį platų kalėdinių prekių asortimentą, padėsiantį nustebinti artimuosius.“

Nori dalintis Kalėdiniu stebuklu

Šiemet kalėdine nuotaika su „Lidl“ lankytojais dalijasi Gadžijevų šeima, kuri kataloge pasakoja, ką jiems reiškia Kalėdos, kaip jie kasmet ruošiasi šventėmis ir kurti šį magišką laikotarpį kviečia kartu. Anot Patricijos Gadžijevos, tapimas šiųmetinio „Lidl“ katalogo veidu buvo didžiulė staigmena visai šeimai, tik dar labiau sužadinusi kalėdinę nuotaiką.

„Po šios fotosesijos, mūsų šeimai atrodo, kad Kalėdos jau čia pat, todėl labai džiaugiamės, galėdami kalėdiniu stebuklu pasidalinti ir su visais „Lidl“ klientais. Tikimės, kad kiekvienas katalogo skaitytojas jausis taip pat, kaip visa mūsų šeima, kuriai dalyvavimas fotosesijoje buvo nepaprastas reiškinys. Ši patirtis ypač nustebino Ajų ir Noelį, kuriems tai buvo tarsi virsmas į mažus kalėdinius nykštukus ir galimybė susitapatinti su mylimais pasakų herojais“, – įspūdžiais dalijasi Patricija.

Švenčių neįsivaizduoja be mylimiausių žmonių

„Ali šokoladinės“ bendraįkūrėja pratęsia, jeigu Kalėdų metą reikėtų apibūdinti vienu žodžiu, ji nedvejodama atsakytų „šeima“. Jos teigimu, gimus antrajai atžalai, Kalėdos jų šeimoje įgijo papildomą prasmę.

„Manėme, kad Noelis į šį pasaulį atkeliaus gruodžio 25–ąją, todėl jam suteikėme vardą, kuris išvertus iš senosios prancūzų kalbos reiškia Kalėdas. Dažnai pajuokaujame, kad jis nenorėjo dalintis savo švente su laukiamiausia metų diena. Džiaugiamės, kad jo gimimas tapo dar vienu Kalėdų simboliu, dėl kurio švenčių laukiame dar labiau. Nekantraujame, kada tradiciškai su savo šeimos nariais galėsime pasimėgauti namuose tvyrančia šventine atmosfera, kurią sukurti padeda įvairūs žaidimai, Kalėdinė muzika, garsūs pašnekesiai ir dar garsesnis juokas“, – sako P. Gadžijeva. 

Kalėdinį „Lidl“ katalogą pamatyti galite apsilankę šioje nuorodoje.
 

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (6.39 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau