Visų tėčių šventė: dovanos ir gėlės, kurios padės nustebinti

02.06.2022 09:00:00 | Vilnius

dad

Gegužės mėnesio pradžioje išrinkti dovaną mamoms ar močiutėms yra gana paprasta. Tuomet jūsų dėmesį ir meilę puikiai atskleidžia gėlių puokštės, tačiau artėjant tėvo dienai su tokia dovana išsiverčia retas. Ieškant, ką padovanoti tėčiams, galvą tenka pasukti kiek ilgiau. Nepaisant to, tėčiai daugeliu atvejų pasižymi praktišku požiūriu, tad ir dovanos jiems turi būti praktiškos – jų idėjomis dalijasi prekybos tinklas „Lidl“.

Tėčiai – praktiški, dovanos – taip pat

Praktiškos dovanos tinka visoms gyvenimo progoms – nėra nieko malonesnio už žinojimą, kad brangiam žmogui padovanotas daiktas nestovi spintoje, nedūli stalčiuje, o yra naudojamas pagal paskirtį. Vadovaujantis šia logika, prekybos tinklas „Lidl“ siūlo tėčiams tėvo dienos proga dovanoti tai, kas geriausiai atspindi jų asmenybę bei pomėgius. Padovanokite tai, ką tėveliai galės panaudoti puoselėdami vieną ar kitą savo hobį.

Pavyzdžiui, jeigu jūsų šeimos galva yra tėtis, kuris savo kasdienybės negali įsivaizduoti be meistravimo ar konstravimo darbų, nustebinkite jį padovanodami „Parkside“ prekės ženklo veržliarakčių, galvučių ar galinių raktų rinkinį – visus įrankių komplektus bus galima įsigyti „Lidl“ parduotuvėse jau birželio 2 d. Daugiau nei 200 dalių veržliarakčių rinkinys leis tėčiams aiškiai ir tvarkingai surūšiuoti pačius reikalingiausius savo įrankius, o patogus ir tvirtas lagaminas užtikrins lengvą naudojimąsi įrankiais visuose namų kampeliuose.

Žinoma, ne visi tėčiai mėgsta meistrauti, tačiau daugelis jų mėgsta leisti laiką gamtoje, kvėpuoti grynu oru ar krapštytis sode ar darže. Tokiems tėčiams padovanokite patogų „Crivit“ prekės ženklo hamaką, kuriame po sunkių darbų atsipalaiduos patys rimčiausi superherojai. Be to, darbus tėčiams-sodininkams galite palengvinti ir padovanodami „Parkside“ lanksčią sodo žarną ar vamzdžių valymo rinkinį.

Net jeigu jūsų tėtis ir neturi išskirtinių pomėgių ar hobių, vis vien nepalikite jo be praktiškų dovanų tėčio dienos proga, o tikrai nerasite nieko praktiškesnio nei dovanojama avalynė ar rūbai. Kad ir kokia menka gali pasirodyti tokia dovana kaip marškinėliai, kojinės ar apatiniai, besirūpindami savo šeimos narių gerove ir namų ūkio tvarka, tėčiai neretai pamiršta pasirūpinti savimi bei atėjus naujam metų laikui ne visada atsinaujina savo spintą. Prekybos tinklas „Lidl“ turi ką pasiūlyti ir šiuo atveju – parduotuvėse ieškokite „Livergy“ bermudų, sportinių švarkelių ar vyriškų trumpikių.

Tėčiai irgi nusipelno gėlių

Nors užsiminėme, kad gėlės dažniausiai yra dovanojamos moterims, turime paneigti mitą, jog kvapnūs gėlių žiedai nėra tinkami dovanoti ir tėčiams. Pasak „Lidl“, gėlės yra nesenstantis dėkingumo ir meilės ženklas – tai emocijos, kurių nusipelno ir tėčiai. Puokštes jiems galima dovanoti tiek kaip pagrindinį dovanos elementą, tiek kaip ir gražų ženklą šalia suplanuotos dovanos.

Bet ir čia reikia neprašauti – vyriškos puokštės gerokai skiriasi nuo tų, kurias floristai suriša omenyje turėdami moterišką energiją. Pavyzdžiui, vyrams skirtose puokštėse neretai dominuoja tamsesnių spalvų gėlės, populiaru puokštėse naudoti ir rečiau sutinkamus gėlių žiedus bei rišti tik žalumynų puokštes – naudoti stabilizuotas smilgas, eukaliptų lapelius, paparčius ir kt. Visose „Lidl“ parduotuvėse šią savaitę galima rasti ir tėčiams skirtų gvazdikų bei tulpių puokščių, sodriai raudonos spalvos skintų rožių ir kvapnių bijūnų.

Per daug nenutolstant nuo praktiškumo temos, tėčiams galima dovanoti ir valgomą puokštę iš maisto produktų, kuri ne tik „žydės“, bet ir bus ypatingai skani. Artimiausioje „Lidl“ parduotuvėje ieškokite šioms puokštėms skirtų ingredientų – įsigykite medinius iešmelius, ant jų verkite pjaustytus vytintų dešrų gabalėlius, šaltai rūkytas kiaulienos dešreles, sūrio ir duonos kąsnelius bei kitus užkandžius. Valgomą puokštę paįvairinkite ir vyšniniais ar kokteiliniais pomidorais, čili pipirais ar riešutais, o tuomet viską apriškite kaspinu.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (1.22 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau