„Lidl“ krepšelis paskutinę minutę prieš šventes: pro kurias lentynas parduotuvėje geriau nepraeiti

22.12.2022 08:00:00 | Vilnius

shopo

Kai šventinis maratonas susuka galvą, o darbų sąrašas kasdien vis pildosi, netyčia užmiršti net ir svarbiausius dalykus – nesudėtinga. Tam, kad ant šventinio stalo nepritrūktų būtiniausių ingredientų, o pakili nuotaika neapleistų, į pagalbą skuba gausus „Lidl“ asortimentas. Jame rasite ypatingų pasiūlymų, leisiančių ne tik ramiau pasiruošti šventėms, bet ir pradžiuginti artimuosius ypatingais skoniais.

Tikriausiai kiekvienas yra susidūręs su situacija, kai susiruošus gaminti šventinę vakarienę, į galvą dingteli mintis, kad buvo pamirštas svarbiausias patiekalo ingredientas! Kraujospūdis pakyla, o šventinė nuotaika subjursta. Ir išties, prieš žiemos šventes dažniausiai pamirštų produktų sąraše atsiduria užkandžiai, padažai, desertai ir net dovanos. Tad, jei atsitiko būtent taip, ramiai apmąstykite, kokių produktų trūksta labiausiai ir atsipalaiduokite. Viską, ko tik prireiks šventiniam stalui, net ir paskutinę minutę rasite „Lidl“ parduotuvėse.

Ar užteks užkandžių?

Jei ką tik supratote, kad gausiam svečių būriui per Kūčias neužteks silkės, o kalėdiniam stalui dar neįsigijote mėsiškų gėrybių užkandžių padėklui – ne bėda. Artimiausioje „Lidl“ parduotuvėje rasite nuo lietuviško stalo neatsiejamų užkandžių: virtų raudonųjų burokėlių (500 g už 0,44 Eur) gardžiai mišrainei gaminti, sūdytos silkių filė aliejuje „Nautica“ (1 kg už 3,39 Eur), kuri tikrai pravers bent keliems skirtingiems patiekalams ruošti, ir pirštus apsilaižyti verčiančių galvijų liežuvių (1 kg už 5,55 Eur).

„Lidl“ šiemet ragina nebijoti eksperimentuoti ir nepraeiti pro mažiau tradicinius užkandžius. Pavyzdžiui, šviežias jautienos tartaras (200 g už 1,99 Eur), jūrų kopūstai (240 g už 0,77 Eur) ar virti aštuonkojų čiuptuvai „Deluxe“ (250 g – 9,99 Eur) papildys jūsų šventinį stalą naujais skoniais ir spalvomis.

Nepamirškite padažų

Nors padažai yra neatsiejamas šventinių patiekalų atributas, jie taip pat gali būti lengvai pamirštami prekių krepšelyje. Kiekvienas padažas yra unikalus ir gali būti derinamas su įvairiausiais patiekalais. Tad ar Kūčių vakarienei ruošite silkę pomidorų padaže, ar Kalėdų pietums – kalakutą su bruknėmis, nepamirškite pasirūpinti reikiamais pagardais.

„Lidl“ parduotuvių padažų lentynose prieššventinę savaitę jūsų laukia išskirtinių pojūčių suteikiantis aitriųjų paprikų ir uogų padažas (170 g už 1,59 Eur), gurmaniškasis majonezas su trumais (180 g už 2,49 Eur) ir tradicinis čatnis (170 g tik 1,69 Eur). Pastarasis puikiai tiks prie mėsos ir sūrio patiekalų, o taip pat jį galėsite skanauti tiesiog užsitepę ant skrebučio. Na, ir kaip gi be tradicinių krienų, kuriems taikomos ypatingos nuolaidos?

O kas desertui?

Sočiai pavalgius, greitai ateina metas ir desertui. Ar tai būtų pyragas, ar ledai – neverskite smaližių laukti gardžių desertų ir būtinai jais pasirūpinkite iš anksto. „Lidl“ parduotuvių asortimente šią savaitę galite rasti visą gausybę skanumynų, kurie taps tikra saldaus stalo puošmena. Net ir paskutinę minutę parduotuvės lentynose rasite pyragą su marcipanais ir romu (4,69 Eur), sodrų šokoladinį tortą su vyšniomis (900 g už 6,99 Eur) ar itališka švenčių dvasia alsuojančius „Deluxe“ desertus: panetonės pyragą (1 kg už 9,99 Eur), tiramisu desertą (500 g – 3,49 Eur) ir itališką saldumyną „Torrone“ (1,99 Eur).

Tiems, kas švenčių neįsivaizduoja be tradicinių kepinių, rekomenduojame į pirkinių krepšelį įsidėti ir vaikystę primenančių sausainių grybukų (300 g už 3,59 Eur) ar „Favorina“ prekės ženklo marcipaninių pyragėlių (350 g už 2,99 Eur). Neabejojame, kad jie kaipmat sušildys kiekvieno širdį ir puikiai tiks kaip saldus lauknešėlis, keliaujant į svečius.

Ar visiems jau paruoštos dovanos?

Kad dovanų maratonas praeitų sklandžiai, o artimiausi žmonės galėtų pasidžiaugti dėmesiu bei apgalvotomis dovanomis, dar turite kelias dienas pamąstyti, kuo nudžiuginsite tuos, kuriems dovanų paruošti dar nespėjote. „Lidl“ parduotuvėse galite lengvai rasti ir valgomų dovanų, kurios patiks įvairaus skonio mėgėjams.

„Lidl“ parduotuvėje nepraeikite pro išskirtinį „Deluxe“ asortimentą, kuriame gurmanus neabejotinai nustebinsite elnienos paštetu (110 g už 1,99 Eur), prabangiu alyvuogių aliejaus ir vyno acto padažų rinkiniu (11,99 Eur) ar solidžiu „Deluxe“ rankų darbo šokoladu (100 g už 2,49 Eur). Sveikuoliškai dovanai sukurti galite dovanoti egzotiškuosius ličius (aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, 1 kg už 5,99 Eur), džiovintas figas „Alesto“ (aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, antra pakuotė tik už 2,63 Eur) ir mandarinus (1 kg už 0,95 Eur). Iš šių produktų sukurtas dovanų rinkinys, perrištas žaviu kaspinu, taps tikra atgaiva skonio receptoriams po švenčių.

„Lidl“ parduotuvių darbo laikas didžiųjų žiemos švenčių metu: gruodžio 24 d. „Lidl“ pirkėjų lauks iki 17 val. Šv. Kalėdų dieną (gruodžio 25 d.) parduotuvės visoje Lietuvoje nedirbs. Gruodžio 26 d. „Lidl“ parduotuvės veiks nuo 10 iki 20 val. Kitomis tarpušvenčio dienomis visos parduotuvės dirbs įprastu darbo laiku. Naujųjų išvakarėse, gruodžio 31 d., „Lidl“ parduotuvės pirkėjų lauks iki 20 val, o sausio 1 d. – nedirbs.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau