Kai po švenčių norisi lengvumo ir taupyti – užsukite į „Lidl“: štai ką vos už 15 eurų įsigysite šią savaitę

28.12.2022 08:00:00 | Vilnius

apsipirkimas

Didžiosios žiemos šventės – ne tik stebuklingas ir džiaugsmingas, bet ir daug išlaidų reikalaujantis laikotarpis. Tam, kad tarpušvenčiu galėtumėte sutaupyti ir tinkamai pasiruošti Naujiesiems metams, „Lidl“ kainų leidinys pasufleruos, kokių pasiūlymų ieškoti jau šiandien, kad šią savaitę galėtumėte susikurti gardų, bet taupesnį valgiaraštį.

Misija sutaupyti net ir tarpušvenčiu yra įmanoma. Išmanūs pirkėjai po švenčių apsipirkdami parduotuvėje turi atkreipti dėmesį į kelis svarbius dalykus. Pirma, rinktis kuo daugiau sezoninių vaisių ir daržovių, kurie dažniausiai yra pigesni. Taip pat pirkti daugiau privačių prekės ženklų produktų, kurie nenusileidžia savo kokybe, tačiau dažniausiai yra pigesni nei žinomų gamintojų produkcija. Trečias patarimas – dairytis nuolaidų ir specialių pasiūlymų, kurių šią savaitę su „Lidl Plus“ programėle itin gausu. Šįkart iš „Lidl“ katalogo sudėliojome apie 15 Eur kainuojantį produktų krepšelį, kuriame rasite įvairių ingredientų variacijas paprastiems ir gardiems pusryčiams, pietums ir vakarienei ruošti.

Turtingi pusryčiai

Tam, kad organizmas pailsėtų ir atsigautų nuo gausių šventinių valgių, šią savaitę rytus galima pradėti nuo lengvų, subalansuotų ir reikalingomis medžiagomis praturtintų patiekalų. Pusryčiams rinkdamiesi privataus prekės ženklo „Pilos“ jogurtą su bifidobakterijomis (su „Lidl Plus“ programėle šią savaitę 135 g tik už 0,36 Eur) ir pagardindami jį lietuviškais obuoliais (1 kg už 0,79 Eur) bei sauja graikinių riešutų „Alesto“ (200 g už 2,45 Eur), susikursite patiekalą, kuris taps tikra atgaiva po švenčių.

Sotesnių pusryčių ištroškę pirkėjai „Lidl“ parduotuvių asortimente lengvai ras ir alternatyvų. Orkaitėje paskrudinta šviesi prancūziško stiliaus duonelė (230 g už 0,89 Eur), pertepta jūsų mėgstamu varškės sūreliu ir pagardinta avokado griežinėliais (avokadai „Hass“ tinklelyje 700 g – 1,95 Eur) bei putpelių kiaušinių puselėmis (18 vnt. už 1,85 Eur) užtikrins sočią ir gardžią dienos pradžią. 

Greiti ir gardūs pietūs pagal itališkas tradicijas

Net ir tarpušvenčiu skubant į darbus, geriausi pietūs – greiti, pigūs ir sotūs. Tam į pagalbą visuomet atskuba itališkos virtuvės perlai. „Lidl“ šaldytuvų lentynose dairykitės šviežio sūrio „Burrata“ (aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, 200 g pakuotė už 1,99 Eur), kuris su pomidorų griežinėlių draugija (1 kg – 2,99 Eur) ar keliomis kitomis jūsų mėgstamomis daržovėmis taps nepaprastai gardžiu pietų patiekalu.

Ieškantiems skoniu turtingesnės alternatyvos – į prekių krepšelį įsidėkite greitai ir lengvai paruošiamų itališkų virtinukų (aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, 500 g už 1,85 Eur), kurie puikiai derės su pomidorų ar pesto padažu. Reikalais nuolat užimti ir skubantys, taip pat ras ko greitai bei skaniai užkąsti. Į kelią visuomet galima pagriebti dar karštų, pikantiškų kibinų su daržovėmis (1 vnt. už 0,65 Eur).

Praėjusias šventes menanti vakarienė

Šventinę dvasią atgal prisikviesti net ir tarpušvenčiu gali būti pigu, malonu ir paprasta. Tereikia savo artimuosius palepinti vakariene, kuri ant stalo savo išvaizda ir kvapu sukuria tikrą šventę. Tad net ir kasdienei vakarienei išbandykite greitai paruošiamą viščiuko receptą, kurį tikrai norėsite dar kartą, bet kiek šventiškiau, patiekti ir į naujametinį stalą.

Šiam patiekalui „Lidl“ parduotuvių šaldytuvuose ieškokite jau paruošto, marinuoto viščiuko su rūkyta šonine (1 kg už 3,99 Eur). Jį jums tereiks pašauti į orkaitę kartu su lietuviškomis bulvėmis (1 kg už 0,69 Eur). Garnyrui dairykitės marinuotų daržovių rinkinio (580 ml už 1,89 Eur) arba rinkitės raugintas daržoves, pavyzdžiui, kopūstus (1 kg už 1,45 Eur). Jie ne tik puikiai derės prie viščiuko, bet ir papildys patiekalą šventiniu, saldžiai rūgščiu skoniu.

Visus minėtus produktus ypatingomis kainomis šią savaitę įsigysite 65-iose „Lidl“ prekybos tinklo parduotuvėse visoje Lietuvoje. Daugiau specialių pasiūlymų, papildomų naudų ir akcijų, leisiančių dar labiau sutaupyti, ieškokite „Lidl Plus“ programėlėje. Išmaniesiems telefonams pritaikyta „Lidl Plus“ aplikacija prieinama „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse. Pirkėjams norint pasinaudoti lojalumo pasiūlymais, kiekvieno apsipirkimo metu kasoje reikia nuskenuoti specialų programėlės QR kodą ir mėgautis pritaikytomis specialiomis kainomis.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau