„Lidl“ trumpina parduotuvių darbo laiką

16.03.2020 12:00:00 | Vilnius

„Lidl“ trumpina parduotuvių darbo laiką

Išanalizavęs pastarųjų dienų pirkėjų srautus ir atsižvelgdamas į padidėjusį krūvį parduotuvių darbuotojams, prekybos tinklas „Lidl“ nuo rytojaus, kovo 17 d., trumpins parduotuvių darbo laiką.

Nuo šios dienos iki planuojamos karantino pabaigos kovo 30 d., visos „Lidl“ parduotuvės visoje Lietuvoje veiks kasdien nuo 9 val. ryto iki 20 val. vakaro. Tikime, kad šis sprendimas nesudarys didelių nepatogumų klientams ir sudarys sąlygas darbuotojams dar geriau juos aptarnauti.

„Lidl“ jau prieš kelias savaites ėmėsi papildomų priemonių, siekiant užtikrinti savo darbuotojų ir pirkėjų saugumą. Aprūpinome darbuotojus papildomomis rankų dezinfekcijos priemonėmis, kelis kartus dažniau dezinfekuojame įvairius paviršius parduotuvėse, parengėme informacinius pranešimus apie higienos laikymąsi tiek darbuotojams, tiek pirkėjams. Lanksčiai dėliojame darbo grafikus, kad nekiltų rūpesčių darbuotojams, namuose turintiems mažamečių vaikų. Pirkėjus kviečiame naudotis prie taromatų įrengtomis kriauklėmis su muilu arba dezifektanto dozatoriais, o artimiausiu metu įrengsime ir papildomas dezinfekcines stoteles vežimėlių rankenoms dezinfekuoti. Priemonių planas yra nuolat pildomas, aktyviai bendradarbiaujame su įvairiomis institucijomis, taip pat dalinamės sukaupta patirtimi ir patarimais su kolegomis iš kitų šalių. 

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (402.63 KB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau