„Lidl“ siūlo išeitį dovanoms: įsigysite vos per kelias minutes

22.11.2022 09:00:00 | Vilnius

Lidl

Atsipalaiduoti ir ruoštis Kalėdoms be streso kviečiantis prekybos tinklas „Lidl“ siūlo praktišką dovanų draugams ar kolegoms idėją – „Lidl“ dovanų korteles. Prekybos tinklas siūlo įsigyti fizines 10, 20, 50 eurų vertės dovanų korteles parduotuvėse, o juridiniams asmenims – ir elektronines dovanų korteles bei užsakovo pageidaujamo nominalo plastikines dovanų korteles. Jas įsigijusios įmonės Kalėdų ar kitų švenčių proga padovanos savo darbuotojams galimybę įsigyti tai, kas labiausiai atitinka jų poreikius.

„Prieš metus pristatėme galimybę juridiniams asmenims įsigyti elektronines „Lidl“ dovanų korteles. Šis pasiūlymas įmonėms ypač aktualus artėjant šventėms, kada reikia nuspręsti, kuo pradžiuginti savo darbuotojus. Sprendimas – itin patogus, nes dovanų kortelė ne tik leis įsigyti, ko kiekvienas nori, tačiau juridiniai asmenys pasirūpinti dovanomis galės itin greitai. Elektroninės dovanų kortelės taip pat šiemet bus ir išskirtinio šventinio dizaino“, –  sako „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

Elektronines „Lidl“ dovanų korteles juridiniams asmenims galima įsigyti elektroniniu būdu. Tereikia apsilankyti tinklalapyje www.lidl.lt ir užpildyti virtualią užsakymo formą. Pildant užsakymo duomenis, juridinis asmuo turės pateikti informaciją apie norimą įsigyti elektroninių dovanų kortelių kiekį ir jų nominalo vertę, kuri gali svyruoti nuo 1 iki 1000 eurų.  Pateikus užsakymą, nurodytu elektroniniu paštu bus išsiųsta nuoroda su unikaliu slaptažodžiu. Atsidaręs šią nuorodą, klientas galės atsisiųsti visas užsakytas dovanų korteles ir elektroniniu paštu išsiųsti savo darbuotojams.

Visgi „Lidl“ dovanų kortelė gali būti ir puiki dovanos alternatyva šeimos nariams ar draugams. Fizines 10, 20 ir 50 eurų vertės dovanų korteles kiekvienas gali įsigyti visose 65-iose „Lidl“ parduotuvėse, kurios šiuo metu jau veikia 26 Lietuvos miestuose. Spalio-lapkričio mėnesiais „Lidl“ užsakymu bendrovės „Norstat“ atlikta apklausa rodo, kad 46 proc. respondentų labiausiai vertina ir tikisi praktiškų, kasdienybėje praverčiančių dovanų.

„Lidl“ dovanų kortelė – tikrai praktiška ir naudinga dovana, nes kiekvienas ras, ką išsirinkti. Gavęs dovanų kortelę, kiekvienas galės pats lengvai ir patogiai apsispręsti, ar nori šventinių papuošimų, skanumynų, buities prekių, o gal kasdienių produktų – dovanų kortelės universalumas yra išties išskirtinė savybė“, – pasakoja V. Lopeta.

Ilgas dovanų kortelės galiojimo laikas ir patogus panaudojimas

Tiek fizinės, tiek ir elektroninės juridiniams asmenims skirtos „Lidl“ dovanų kortelės išsiskiria jų galiojimo laiku – jomis pasinaudoti galima net trejus metus. Kortelės taip pat yra daugkartinio naudojimo.

Jeigu bendra prekių suma viršija nurodytą nominalią dovanų kortelės vertę, trūkstamą sumą pirkėjas gali padengti grynaisiais pinigais ar banko kortele. Jeigu apsipirkimo metu suma yra neviršijama, elektronine ar popierine dovanų kortele galima atsiskaityti tiek kartų, kol bus pilnai išnaudotas jos likutis.

Elektronine dovanų kortele bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje už prekes taip pat galima atsiskaityti pasinaudojus mobiliuoju telefonu. Tokiu būdu naudodamasis elektronine dovanų kortele kiekvienas pirkėjas ne tik nusipirks asmeninius poreikius tenkinančias prekes, bet ir padarys tai prisidėdamas prie tvarios aplinkos puoselėjimo. Jeigu dovanos gavėjas neturės galimybės atsiskaityti mobiliuoju įrenginiu, gautą dovanų kortelę bus galima atsispausdinti ir kasoje pateikti popierinį jos variantą.