„Lidl“ atidarė pirmąją parduotuvę Molėtuose

10.06.2024 08:00:00 | Molėtai

Lidl parduotuvė Molėtuose

Prekybos tinklas „Lidl“ žengė į dar vieną Lietuvos miestą. Birželio 10 dieną „Lidl“ atidarė pirmąją parduotuvę Molėtuose, adresu Aplinkkelio g. 163B. Naujoji parduotuvė duris atvėrė prie pat  magistralinio kelio Vilnius–Utena, o atidarymo rytą sutraukė minias pirmųjų pirkėjų.

Molėtiškiai prie naujosios parduotuvės atidarymo rytą pradėjo rinktis dar iki atidarymo pradžios, norėdami apžiūrėti pirmąją „Lidl“ parduotuvę mieste, taip pat tapti pirmaisiais pirkėjais. Atidarymo proga klientų laukė specialūs pasiūlymai tiek maisto, tiek ir ne maisto prekėms, taip pat pirmiesiems lankytojams buvo dalinami daugkartiniai, specialiai atidarymui sukurti, pirkinių maišeliai, buvo galima pasivaišinti užkandžiais ir gėrimais.

Nuo 16 iki 20 valandos prekybos tinklas paruošė ir pramogas mažiesiems: prie parduotuvės jų lauks įrengta oro pilis, animatoriai ir kitos atrakcijos. Visos šios pramogos – nemokamos. Tiek mažieji, tiek kiti susirinkusieji taip pat nemokamai turės galimybę atsigaivinti „Lidl“ ledais.

Atidarymo ceremonijoje dalyvavęs Molėtų rajono savivaldybės meras Saulius Jauneika džiaugėsi mieste sukurtomis naujomis darbo vietomis bei tuo, kad Molėtai pagaliau sulaukė „Lidl“ ir savo mieste.

„Džiaugiuosi, kad investicijos Molėtuose nesustoja – į Molėtus ateina dar vienas prekybos tinklas, kuris kuria naujas darbo vietas, taip pat prisideda ir prie miesto infrastruktūros gerinimo. Tikrai žinau, kad molėtiškiai labai laukė, kol „Lidl“ atsidarys, nuolat to teiravosi, tad pagaliau galės džiaugtis ir parduotuvės jiems siūlomu prekių asortimentu. Naujoji „Lidl“ parduotuvė duris atvėrė patogioje ir intensyvioje vietoje – prie vieno iš pagrindinių įvažiavimų į Molėtų miestą, todėl bus patogu apsipirkti tiek rajono gyventojams, tiek ir svečiams“, – kalbėjo Molėtų rajono savivaldybės meras.

Atidarymo rytą naujoji parduotuvė duris atvėrė 8 valandą, tačiau kitomis dienomis pirkėjų lauks ir standartiniu darbo laiku dirbs nuo 7 iki 23 valandos. Naujoji parduotuvė yra „Lidl“ klientams jau puikiai pažįstamo formato ir su pamėgtomis prekėmis, todėl apsipirkti joje galima itin greitai ir patogiai. Patogiam apsipirkimui pritaikytos ir kasos – čia jos bus tiek įprastos standartinės, tiek ir savitarnos, kuriose apsipirkimas trunka vidutiniškai 2 minutes. Šalia parduotuvės veiks dvi greitojo įkrovimo elektromobilių stotelės.

Ežerų kraštu pramintame Molėtų rajone telkšo 242 ežerai, todėl klientų patogumui šalia naujosios parduotuvės įrengtos ir išskirtines automobilių parkavimo vietos – jos skirtos transporto priemonėms su valtimis. Šios vietos yra dvigubai ilgesnės, jos pažymėtos specialiu ženklu.

Šalia parduotuvės taip pat bus galima įsigyti ir vietos žvejų gaminių – čia veiks žuvies rūkykla, kurioje vietos verslininkai siūlys įsigyti šviežiai rūkytų gaminių. Šioje vietoje rūkyta žuvimi buvo prekiaujama ir anksčiau, daugeliui tai buvo pamėgta vieta, tad prekybos tinklas nusprendė atnaujinti žuvies rūkyklos pastatus, kad ir toliau būtų galima prekiauti vietine žuvies produkcija.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 73 „Lidl“ parduotuvės 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau