Kauno Nemuno saloje – 8-asis „Lidl“ gimtadienis: tūkstančiai gerbėjų, toną sveriantis tortas ir įspūdingas šventinis koncertas

04.06.2024 10:00:00 | Vilnius

Kauno Nemuno saloje – 8-asis „Lidl“ gimtadienis: tūkstančiai gerbėjų, toną sveriantis tortas ir įspūdingas šventinis koncertas

Praėjęs sekmadienis buvo kaip niekad šventiškas: birželio 2 d. kauniečius ir miesto svečius į Kauno Nemuno salą pritraukė net trys šventės: Tėvo ir Nacionalinė grilio diena bei įspūdingas 8-asis prekybos tinklo „Lidl“ gimtadienis. Renginio dalyviai mėgavosi ne tik įspūdingu, ryškių Lietuvos scenos žvaigždžių koncertu, bet ir pačiomis įvairiausiomis pramogomis tiek mažiems, tiek ir dideliems. Trigubos šventės vinis – net toną sveriantis gimtadienio tortas.

Renginio organizatoriai džiaugėsi, kad aštuntąjį gimtadienį „Lidl“ švenčia tokiame gausiame žmonių būryje. „Mūsų lūkestis buvo 15 tūkst. dalyvių, bet dar tik įpusėjus renginiui pamatėme, kad atėjo kur kas daugiau. Turėjome nerimo dėl orų prognozės, bet, mūsų džiaugsmui, lietaus debesys praslinko pro šalį, oras puikus, tarsi užsakytas“, – sakė „Lidl Lietuva“ marketingo specialistė Julija Rusakovaitė.

Ypatingos pramogos – futbolo gerbėjams

Renginio vedėjui Rolandui Mackevičiui paskelbus šventės pradžią, į sceną išbėgo daugeliui pažįstami profesionalūs futbolininkai, Lietuvos futbolo rinktinės nariai Arvydas Novikovas, Saulius Mikoliūnas ir Fiodoras Černychas, taip pat MFA „Žalgiris-MRU“ futbolininkės Justina Blaževičiūtė ir Polina Jančuk.

„Lidl“ – oficialus šiemet Vokietijoje vyksiančio Europos futbolo čempionato „UEFA EURO 2024“ partneris, todėl šventės dalyviams ir futbolo aistruoliams įsteigė puikius prizus – oficialius UEFA kamuolius, kuriuos buvo galima laimėti rungiantis su profesionalais. Savo sportinius sugebėjimus demonstravo visi norintieji, o šventėje susirinkusi publika plojimais ir šūksniais, tarsi per tikras futbolo varžybas, aistringai palaikė tiek profesionalius futbolininkus, tiek jiems iššūkį metusius svečius.

Susidomėjimo sulaukė dešrainių valgymo čempionatas

Ne ką mažiau dėmesį kaustė ir dešrainių valgymo čempionatas, į kurį užsiregistravo 15 apetitu nesiskundžiančių ir linksmai nusiteikusių dalyvių. Prieš kiekvieną jų lėkštėje buvo išrikiuoti dešrainiai, kuriuos reikėjo įveikti per 10 minučių. Renginio vedėjas R. Mackevičius pasidžiaugė, kad čempionate dalyvavo ne tik vyrai, bet ir dvi moterys. Stebino ir dalyvių technika: vieni labiau patyrę, naudojo specialų valgymo „metodą“ – šlakstė bandeles vandeniu, spaudė į gumulėlius, kad greičiau sukramtytų, kiti tiesiog valgė ir mėgavosi sakydami, kad čia kaip olimpiadoje – svarbu dalyvauti.

Žvėrišku greičiu – vos keturiais kąsniais – įveikus dešrainius, kai kurių dalyvių lėkštės buvo tuščios jau po trijų minučių. Nors pasaulio rekordas yra net 76 dešrainiai, lietuvių apetitas – ne ką kuklesnis: azartiškai palaikant publikai, šių metų čempionato laimėtojas Paulius Ramšas suvalgė 11 dešrainių ir pagerino savo paties pernai pasiektą dešrainių valgymo čempionato rekordą. Nugalėtojui įteiktas 100 Eur vertės „Lidl“ dovanų kortelė. Likę dalyviai taip pat buvo apdovanoti – jiems atiteko 20 Eur vertės „Lidl“ dovanų kortelės. 

Kalnai grilintų skanėstų ir toną sveriantis gimtadienio tortas

Grilio zonoje išsijuosusi dirbo šefo Vyliaus Blauzdavičiaus grilio meistrų komanda, buvusi atsakinga už tūkstančių svečių pavaišinimą gardžiais grilio skanumynais. Čia sklido viliojantys kepamų dešrelių, skrudinamos vištienos ir grilinamo sūrio kvapai. Renginio metu buvo pagrilinta ir nemokamai išdalinta beveik 400 kg firminių „Lidl“ „Grill&Fun“ gaminių: dešrelių, vištienos kepsnelių ir sūrio.

Dar viena gardžiais kvapais viliojanti zona buvo įrengta šiek tiek atokiau – vyko TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ naujausio epizodo filmavimas. Į laidą pakviestas svečias aktorius Kirilas Glušajevas, padedamas „Lidl“ ambasadoriaus ir laidos vedėjo Vytaro Radzevičiaus, dalijosi savo receptu ir kepė šašlykus. Šventės dalyviai galėjo patys pirmi pamatyti naujausią „Lidl grilio talentų“ laidą, nelaukiant jos įrašo.

Kadangi „Lidl“ gimtadienis – vasarą, o ir sutampa su Nacionaline grilio diena, Kauno Nemuno sala pavirto į didžiulę pikniko erdvę. Kas valandą čia daugėjo sulankstomų kėdžių, ištiestų pledų, ant kurių jaukiai įsitaisė ir pagal šventiškos muzikos ritmą lingavo šventės dalyviai. Šventišką nuotaiką palaikė įspūdingas gimtadienio koncertas, kuriame savo dainas atliko ir publiką kaitino populiarieji Lietuvos scenos atlikėjai – Remis Retro ir Gamka, Angelou bei GJan.

Tikra šventės pažiba tapo 8-ojo „Lidl“ gimtadienio tortas, kuris kartu nešė ir svarbią – šviežumo žinią, nes buvo suformuotas iš gausybės šviežių vaisių. „Esame taip pat ir oficialus 2024 m. Europos futbolo čempionato šviežumo partneris, todėl 8-ąjį gimtadienį paminėjome sukurdami tortą iš daugiau nei 1 000 kg vaisių ir uogų, taip skatindami savo klientus rinktis šviežius bei sveikatai palankius produktus“, – teigė J. Rusakovaitė.

Kvietė atlikti būsimo darbuotojo testus

Ilga šventės dalyvių eilė nusidriekė ir prie „TeamLidl“ karjeros zonos. Čia tikrai buvo verta lukterėti net dėl dviejų azartiškų ir įtraukiančių žaidimų: „Tetrio“ ir „Atspėk, kas dėžėje“. Pirmajame žaidime du krepšius įvairių „Lidl“ prekių reikėjo sudėti į „tetrio“ dėžę taip, kad viskas tilptų – taip, kaip moka „Lidl“ darbuotojai. Tuo metu kito žaidimo dalyviai turėjo apčiuopomis atspėti, kas slepiasi paslaptingoje dėžėje. Visiems, sėkmingai įveikusiems užduotis, atiteko prizai – dovanų maišeliai su virtuviniu laikmačiu–laikroduku ir pjaustymo lentele, taip pat 5 ir 10 Eur vertės „Lidl“ dovanų kortelės.

Kiekvienas, apsilankęs „TeamLidl“ zonoje, galėjo pasitikrinti žinias žaidime apie „Lidl“ komandą bei gauti informacijos apie įsidarbinimą „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje bei logistikos centruose Kaune ir Vilniuje.

Gimtadienis – „Lidl“, dovanos – kiekvienam

Antrus metus iš eilės  „Lidl‘ gimtadienio svečių laukė ir „Lidl Plus“ partnerių programos dalyvių pramogos, kvietusios laimėti pačių įvairiausių partnerių prizų: „Laisvalaikio dovanų“ pramogų rinkinius, degalinių tinklo „Viada“ dovanų korteles,  A. Kuzmickaitės kurtus maišelius su žurnalu „Žmonės“ arba zmones.lt prenumeratas, fantazijos.lt dovanas ir kitus prizus.

Tuo metu šalia partnerių paviljono įsikūrusioje „Lietuvos draudimo” palapinėje „Raudonojo kryžiaus“ paramedikų komanda kvietė sužinoti, kaip suteikti pirmąją pagalbą ir nepasimesti nutikus nelaimei, kokių veiksmų imtis užspringus žmogui bei kaip sutvarstyti atvirą lūžį.

„Jau aštuonerius metus džiaugiamės galėdami savo klientams kasdien pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį. Dar daugiau džiaugsmo mums suteikia galimybė kiekvienam jų įteikti pačias geriausias gimtadienio pramogas, padovanojant kiekvienam įspūdingą žinomų Lietuvos atlikėjų koncertą, taip pat – daug įvairių dovanų: nuo pačių gardžiausių ir kvapniausių „Grill&Fun“ gaminių iki „Lidl Plus“ partnerių prizų“, – sakė „Lidl Lietuva“ marketingo specialistė J. Rusakovaitė.

 

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau