„Lidl Lietuva“ valdybą papildė personalo vadovė S. Savickienė

04.03.2021 09:00:00 | Vilnius

Prekybos tinklas „Lidl“ skelbia apie pokyčius įmonės valdyboje. Oficialia valdybos nare tapo „Lidl Lietuva“ personalo vadovė Sandra Savickienė.

„Džiaugiuosi šiuo įvertinimu, kuris tik dar kartą parodo, kad „Lidl“ organizacijai itin svarbus požiūris į personalo valdymo svarbą. „Lidl“ nuo pat pirmos veiklos dienos šalyje deda visas pastangas, kad galėtų būti patraukliu ir rūpestingu darbdaviu, o tai įrodo ne tik mokami vieni didžiausių atlyginimų mažmeninės prekybos sektoriuje, papildomos naudos darbuotojams, bet ir ši svarbi personalo departamento atstovo pozicija valdyboje“, – teigė S. Savickienė.

S. Savickienė prie „Lidl Lietuva“ organizacijos prisijungė prieš daugiau nei trejus metus. Prieš tai S. Savickienė daugiau nei devynerius metus dirbo vokiško kapitalo draudimo įmonėje „ERGO Lietuva“, kur vadovavo personalo komandai. Dar anksčiau S. Savickienė patirtį kaupė „Lietuvos draudimo“ personalo mokymų komandoje.

Šiuo metu „Lidl Lietuva“ valdybą sudaro įmonės generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Radostin Roussev-Peine, Administracijos tarnybos vadovė Eglė Radžiūnė, Centrinės tarnybos vadovas Marius Kybartas, Pirkimų tarnybos vadovas Wojciech Grohn, regioninės bendrovės vadovas Steponas Matas Einikis bei personalo padalinio vadovė S. Savickienė.

Šiuo metu įmonėje dirba daugiau nei 2300 darbuotojų. „Lidl Lietuva“ šalyje valdo 54 parduotuves, įsikūrusias 22-juose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.