„Lidl“ kviečia švęsti 5-ąjį gimtadienį: pirkėjų laukia du įspūdingi „Audi Q5“ automobiliai

26.04.2021 09:00:00 | Vilnius

Birželį 5-ąjį gimtadienį Lietuvoje minintis prekybos tinklas „Lidl“ jau šiandien, balandžio 26-ąją, pradeda šventinį mėnesį. Kaip jau tapo tradicija, „Lidl“ ir šiemet gimtadienio proga dovanas dalins savo pirkėjams – skelbiamas penkias savaites truksiantis gimtadienio žaidimas „Jaučiate skirtumą? Aha, vienos pavydės juodai, o kitos baltai“.

Visi „Lidl“ įsigiję prekių ne mažiau kaip už 20 eurų kviečiami dalyvauti žaidime, kurio didieji prizai – du naujutėlaičiai „Audi Q5“ automobiliai. Prekybos tinklas taip pat dar 500 laimingųjų išdalins 20 eurų vertės dovanų korteles, skirtas apsipirkti „Lidl“ parduotuvėse.

Nuo balandžio 26-osios iki gegužės 30-osios dienos imtinai, žaidime kviečiami dalyvauti visi „Lidl“ pirkėjai, įsigiję prekių už ne mažiau nei 20 eurų. Pirkėjai, „Lidl“ parduotuvėse išleidę ne mažiau kaip 20 eurų, kviečiami registruoti gautą kvitą „Jaučiate skirtumą? Aha, vienos pavydės juodai, o kitos baltai“ žaidime prekybos tinklo interneto svetainėje. Išsami informacija apie dalyvavimo sąlygas bei konkurso taisyklės – „Lidl“ svetainėje www.lidl.lt/5gimtadienis.

Dviejų pagrindinio prizo laimėtojų lauks prabangūs „Audi Q5“ automobiliai. Vienam laimingajam atiteks baltos, o kitam – juodos spalvos automobilis. Abu automobiliai išsiskiria puikia kompektacija – automatine „S tronic“ pavarų dėže, keturiais varomaisiais ratais, šilumą ir garsą izoliuojančiu priekiniu stiklu bei šilumą izoliuojančiais šoniniais bei galiniu langu, automobilyje taip pat integruota „Audi pre sense city“ sistema, šoninės oro pagalvės priekyje su galvos oro pagalvėmis ir daug kitų privalumų saugioms bei patogioms kelionėms.

Dar 500 laimingųjų lauks 20 eurų vertės „Lidl“ dovanų kortelės, kurios burtų būdu bus išdalytos per penkias žaidimo savaites, o pagrindinių prizų, dviejų „Audi Q5“ automobilių laimėtojai, paaiškės ir bus paskelbti birželio 4  d.

„Lidl“ 5-ojo gimtadienio žaidimas „Jaučiate skirtumą? Aha, vienos pavydės juodai, o kitos baltai“ vyks visose prekybos tinklo parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (1.7 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau