Trečiasis „Lidl Plus“ gimtadienis pirkėjus lepins nuolaidomis

11.09.2024 12:00:00 | Vilnius

Trečiasis „Lidl Plus“ gimtadienis pirkėjus lepins nuolaidomis

Išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų programėlės „Lidl Plus“ trečiasis gimtadienis tęsiasi! Pirkėjų pamėgta mobilioji programėlė „Lidl Plus“ jau tapo įprasta kiekvieno apsipirkimo dalimi. Tūkstančiams pirkėjų visoje Lietuvoje ji ne tik siūlo išskirtinius pasiūlymus bei nuolaidų kuponus, bet ir galimybę dalyvauti įvairiuose žaidimuose bei laimėti išskirtinius prizus. Be to, turintieji „Lidl Plus“ mobiliąją programėlę savo apsipirkimą planuoti gali paprasčiau. Parduotuvių paieškos funkcija padeda ne tik lengvai rasti visas „Lidl“ parduotuves ir pačią aktualiausią informaciją, bet ir pasirinktos parduotuvės tikslų adresą ir darbo laiką. Taip pat galima matyti ir konkrečios parduotuvės užimtumą realiuoju laiku.

Išskirtiniai pasiūlymai pirkėjams: nuo pieno produktų iki saldumynų

Gimtadienio proga net visą mėnesį „Lidl Plus“ pirkėjams dovanoja išskirtinius pasiūlymus. Šią savaitę „Lidl“ pirkėjai, pirkdami dvi specialias ir jau pamėgtas prekes, trečią gaus dovanų! Žinoma, dovanos atiteks, jei aktyvuosite „Lidl Plus“ kuponus.

Nuo pirmadienio iki sekmadienio, pirkdami dvi pakuotes „Pikok“ virtų pieniškų dešrelių ir aktyvavę „Lidl Plus“ kuponą, trečią pakuotę gausite dovanų. Rinkinio kaina: 1,98 Eur, o pasiūlymas galioja perkant ne daugiau kaip šešias pakuotes.

Specialus pasiūlymas taikomas ir „Pilos“ fermentiniam tarkuotam sūriui: pirkdami dvi pakuotes šio sūrio ir aktyvavę „Lidl Plus“ kuponą, trečią – gausite dovanų. Tad trys pakuotės „Pilos“ fermentinio tarkuoto sūrio iš viso kainuos tik 3,38 Eur, o pasiūlymas taikomas įsigyjant ne daugiau šešių pakuočių.

Šią savaitę apsilankę „Lidl“ parduotuvėje ir aktyvavę „Lidl Plus“ kuponą, už 2,98 Eur įsigysite net tris skardines „Baresa“ konservuotų pomidorų savo sultyse. Kuponas galioja perkant iki šešių skardinių, tad pasinaudokite puikia proga pigiai papildyti rudens gėrybių lentyną.

Žinoma, koks gimtadienis be saldumynų! Perkant tris „Sondey“ trapius vaflių vamzdelių pakuotes ir aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, trys jų pakuotės kainuos 2,98 Eur. Vienas kuponas galioja perkant iki šešių pakuočių vaflių vamzdelių.

Suklusti vertėtų ir tiems, kas mėgsta sviestinius kruasanus. Tik už 0,78 Eur įsigysite ne du, bet tris gardžius kruasanus! Specialus kuponas galioja perkant ne daugiau kaip šešis kruasanus.

Puiki žinia laukia ir šokolado mėgėjų. Tik su „Lidl Plus“ ir „Lidl“ parduotuvėse, perkant tris pakuotes pieninio šokolado „Fin Carre“, jų kaina sieks vos 1,78 Eur. Vienas kuponas galioja taip pat perkant iki šešių šokolado plytelių.

Nuo pirmadienio iki trečiadienio (imtinai) specialus pasiūlymas taikomas ir gardžioms, šviežioms figoms. Tris vienetai šių egzotinių vaisių kainuos vos 1,10 eur. Pasinaudoję vienu „Lidl Plus“ kuponu, galėsite įsigysite iki 12 vienetų figų.

Švęskite „Lidl Plus“ gimtadienį – su išskirtiniais patiekalais: prireiks vos kelių ingredientų

Trečias „Lidl Plus“ gimtadienis – šventė visiems, tad ta proga „Lidl“ virtuvės ekspertai kviečia pasigaminti šventiškus, tačiau nebrangius ir tikrai gardžius tris patiekalus, kiekvienam iš jų prireiks vos trijų pagrindinių ingredientų.

Sviestiniai kruasanai su pieniškomis dešrelėmis ir sūriu

Jums reikės:

2 šviežių kruasanų

4 pieniškų dešrelių „Pikok“

100 g tarkuoto fermentinio sūrio „Pilos“

1 šaukšto sviesto (kepimui)

1 šaukštelio garstyčių

1 šaukštelio smulkintų žalumynų (pvz., petražolių, krapų – papuošimui)

Pieniškas dešreles apvirkite lengvai pasūdytame vandenyje (apie 5 minutes). Po to, jei norite traškesnės tekstūros, galite jas lengvai pakepti keptuvėje ant sviesto, kol jos šiek tiek paruduos.

Perpjaukite kruasanus išilgai, tačiau ne visai iki galo. Į kruasano vidų dėkite po dvi dešreles. Dešrelių viršų apibarstykite gausiu sluoksniu tarkuoto fermentinio sūrio.

Jei mėgstate intensyvesnį skonį, įdėkite šiek tiek garstyčių ant kruasanų prieš dėdami dešreles.

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Kruasanus su įdaru dėkite ant kepimo popieriaus į skardą ir kepkite apie 8–10 minučių, kol sūris išsilydys ir taps švelniai auksinės spalvos, o kruasanai lengvai pašils.

Papuošimas: Ištraukę iš orkaitės kepinius, apibarstykite smulkintais žalumynais (petražolėmis ar krapais) ir patiekite dar karštus.

Figų, pieniško šokolado ir vaflių vamzdelių desertas 

Jums reikės:

6 trapių vaflių vamzdelių „Sondey“

100 g pieniško šokolado „Fin Carre“

3 šviežių figų

100 g maskarponės sūrio

2 šaukštų cukraus pudros

2 šaukštų skrudintų smulkintų migdolų

1 šaukšto medaus (arba klevų sirupo)

1 šaukšto grietinėlės

Žiupsnelis cinamono

Sulaužykite pienišką šokoladą gabalėliais ir išlydykite jį garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Jei norite, įmaišykite šaukštą grietinėlės, kad šokolado padažas būtų skystesnis ir lengviau pilamas.

Į mažą dubenėlį sudėkite maskarponės sūrį ir įberkite cukraus pudros. Viską gerai išmaišykite, kad gautųsi švelnus kremas. Įberkite šiek tiek vanilės ekstrakto arba žiupsnelį cinamono dėl papildomo skonio.

Nuplaukite figas ir supjaustykite jas plonomis riekelėmis arba ketvirčiais. Galite naudoti tiek šviežias, tiek šiek tiek apkepintas figas – jos suteiks malonaus kontrasto kremui ir šokoladui.

Pasiruoškite desertinę lėkštę arba stiklinį indelį. Pirmiausia sudėkite sluoksnį maskarponės kremo. Ant jo dėkite figų riekeles ir užpilkite šiek tiek tirpinto pieniško šokolado.

Pridėkite vaflių vamzdelius šalia arba sutrupinkite juos ir pabarstykite ant viršaus. Papildomai apšlakstykite desertą medumi arba klevų sirupu ir pabarstykite skrudintais smulkintais migdolais dėl traškumo.

Šokoladiniai kruasanų ir figų skrebučiai

Jums reikės:

2 kruasanų (galima naudoti ir dienos senumo kruasanus)

2 šviežių figų

100 g pieninio šokolado „Fin Carre“

2 kiaušinių

100 ml  pieno

1 v. šaukšto cukraus

1 šaukštelio vanilės ekstrakto

Žiupsnelio druskos

1 v. šaukšto sviesto (kepimui)

Cukraus pudros papuošimui.

Kruasanus perpjaukite per pusę. Šokoladą sulaužykite mažais gabalėliais ir išlydykite garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Atidėkite jį į šalį, kol jis atvės, tačiau dar išliks skystas.

Nuplaukite figas ir supjaustykite jas plonomis riekelėmis.

Į kiekvieną perpjautą kruasaną dėkite sluoksnį tirpinto šokolado, ant viršaus išdėliokite figų griežinėlius. Uždėkite antrą kruasano dalį viršuje, tarsi gamintumėte sumuštinį.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, įdėkite cukraus, vanilės ekstrakto ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išplakite, kol ingredientai susimaišys.

Pasiruoštus kruasanų „sumuštinius“ pamirkykite kiaušinių plakinio mišinyje iš abiejų pusių. Laikykite juos trumpai, kad jie per daug nesušlaptų, bet pritrauktų pakankamai skysčio.

Keptuvėje išlydykite sviestą ir, kai jis pradės švelniai burbuliuoti, dėkite į ją kruasanų skrebučius. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol abi pusės taps auksinės spalvos ir traškios (apie 2-3 minutes kiekvienoje pusėje).

Iškeptus skrebučius galite papuošti cukraus pudra, šviežiais figų griežinėliais ar papildomu tirpintu šokoladu.

Patiekite šiuos prancūziškus skrebučius dar šiltus. Dabar tikrai esate pasiruošę švęsti „Lidl Plus“ gimtadienį. Skanaus!

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau