Prekybos tinklas „Lidl“ išrinktas „Metų darbdaviu 2020“

18.02.2021 09:00:00 | Vilnius

Prekybos tinklas „Lidl“ sulaukė dar vieno įvertinimo. Darbo paieškos portalo CVbankas.lt sudarytame patraukliausių Lietuvos darbdavių reitinge „Darbo rinkos lyderis 2020“, prekybos tinklui „Lidl“ atiteko aukščiausias įvertinimas – „Metų darbdavio 2020“ titulas.

Cvbankas.lt taip pat išrinko ir TOP30 patraukliausių darbdavių Lietuvoje. Šiuose rinkimuose „Lidl“ taip pat įsitvirtino pirmoje pozicijoje ir buvo labiausiai portale ieškotas darbdavys 2020 metais.

Per 2020-uosius metus portale CVbankas.lt apsilankė 4,6 mln. unikalių lankytojų ir jie iš viso atliko 53 mln. darbo skelbimų paieškų. Iš jų 800 000 sudarė konkretaus darbdavio paieškos – skelbimų paieškos, raktinio žodžio laukelyje įrašius konkrečios įmonės pavadinimą. Išanalizavus paieškų duomenis, paaiškėjo darbdaviai – lyderiai, kurie per 2020-uosius metus buvo daugiausiai ieškoti darbo ieškančiųjų.

„Šis įvertinimas mums yra išties malonus, nes tai parodo, kad mūsų pastangos, kasdien kuriant gerovę darbuotojams – atsiperka. Siekiame, kad aukšti žmogiškųjų išteklių standartai mūsų organizacijoje tik gerėtų, todėl džiugu, kad tai pastebi ne tik esami darbuotojai, bet ir potencialūs kandidatai. Tokie įvertinimai ne tik įrodo, kad einame teisingu keliu, bet ir paskatina siekti dar geresnio rezultato“, – sakė „Lidl Lietuva“ personalo vadovė Sandra Savickienė.

„Lidl Lietuva“ pasižymi kaip darbdavys, mažmeninės prekybos rinkoje mokantis vienus didžiausių atlyginimų, turintis specialią motyvacinių priedų sistemą ir teikiantis didelį dėmesį papildomoms naudoms darbuotojų gerovei. Jau trečius metus visiems bandomąjį laikotarpį praėjusiems darbuotojams „Lidl Lietuva“ suteikia privatų sveikatos draudimą, leidžiantį naudotis neribotu ambulatoriniu gydymu, lankytis privačiose klinikose, taip pat kasmet norinčius darbuotojus bei jų vaikus iki 14 metų nemokamai skiepija nuo gripo. Per didžiąsias metų šventes prekybos tinklas darbuotojams ir jų vaikams įteikia dovanas, taip pat užtikrina darbuotojų finansinį saugumą, jų šeimoje įvykus nelaimei, pavyzdžiui, suteikia finansinę paramą netekus artimo šeimos nario.

„Metų darbdavio 2020” apdovanojimas – jau ne pirmas, kuris „Lidl Lietuvai“ yra įteikiamas šiais metais. Sausio mėnesį prekybos tinklui jau trečius metus iš eilės buvo suteikti prestižiniai „Top Employer 2021 Lietuva“ ir „Top Employer 2021 Europe“ sertifikatai.

Įmonėje šiuo metu dirba daugiau nei 2,3 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje iš viso veikia 54 „Lidl“ prekybos tinklo parduotuvės 22-uose šalies miestuose –  Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (4.89 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau