„Lidl“ ir Robertas Kalinkinas pristato specialią puokštę Motinos dienai

27.04.2021 10:00:00 | Vilnius

Kiekvienos mamos meilė yra tokia stipri, kad jos glėbyje dar labiau sužydi net ir įspūdingiausia puokštė. Šiemet prekybos tinklas „Lidl“ kviečia paskutinį gegužės sekmadienį paminėti ypatingai ir pirmą kartą pristato specialiai Motinos dienai skirtą puokštę, kurią sukūrė mados dizaineris Robertas Kalinkinas. 

„Pirmą kartą „Lidl Lietuva“ istorijoje sujungėme jėgas su žinomu mados dizaineriu tam, kad kiekvienas „Lidl“ pirkėjas galėtų pradžiuginti savo mamą išskirtine, specialiai Motinos dienai kurta puokšte. Norėdami, kad gėlių kompozicija būtų kuo unikalesnė ir atitiktų šiuo metu vyraujančias mados bei floristikos tendencijas, bendradarbiavimui pasirinkome nepriekaištingą estetikos pojūtį turintį dizainerį, „Lidl“ socialinių tinklų amabasadorių Robertą Kalinkiną. Jis sukūrė išskirtinę puokštę, skirtą parodyti savo meilę mamai ir šiai dienai suteikti dar daugiau grožio“, – teigia sako „Lidl Lietuva“ pardavimų skatinimo departamento vadovas Linas Baltušis.

Spalvinga puokšte nustebinti mamas ir ne tik pirkėjai galės nuo balandžio 29 dienos iki pat pirmojo gegužės sekmadienio – Motinos dienos. „Nors šią gėlių kompoziciją ir kūrė žinomas dizaineris, ją galės įsigyti kiekvienas „Lidl“ pirkėjas. Siekėme, kad puokštė išsiskirtų ir patrauklia kaina – gėlių kompozicija kainuos 11,99 Eur. Be to, ši gėlių puokštė galės būti paprastai personalizuojama, mat bus su kortele, skirta palinkėjimui parašyti. Tikimės, kad mamai ją perduosite saugiai, tačiau jei dėl šalyje susiklosčiusios situacijos nepavyks gėlių įteikti tiesiai į rankas – nepergyvenkite, nes šiluma keliauja nepaisydama sienų”, - sako L. Baltušis.

Gražiausi dalykai slypi paprastume

R. Kalinkino teigimu, jam gražiausi dalykai slypi paprastume, todėl kurdamas puokštę Motinos dienos proga, dizaineris siekė perteikti natūralumo jausmą ir rinkosi kuo įvairesnes gėles.

„Puokštę sudaro chrizantema, tulpė, kraspedija, hiacintas, alstromerija, hortenzija, kartu su putinu ir dviejų spalvų kermėkais. Joje nerasite jokių dirbtinių papuošimų, nes visą dėmesį norėjau skirti būtent gėlėms. Jomis norėjau perteikti laisvę ir natūralų gamtos grožį, nes kiekvienas augalas – toks unikalus. Tuo pat metu, spalvotas pastelinis popierius išryškina geriausias žiedų savybes ir leidžia pilnai atsiskleisti autentiškam gėlių deriniui“, – sako jis.

Gėles artimiesiems dovanoja nuolat

Anot pašnekovo, Motinos diena – viena svarbiausių švenčių metuose. Anot jo, nors metų eigoje minime daugybę skirtingų progų, skatinančių susitelkimą į šeimą, neretai per mažai dėmesio rodome šventei, skirtai išreikšti meilę vienam svarbiausių mūsų gyvenimo žmonių – mamai.

„Man ši šventė yra itin svarbi ir asmeniška – kas kitas, jei ne gyvybę mums padovanojęs žmogus nusipelno nuolatinio dėmesio ir meilės. Aš augau šeimoje, kuri buvo pilna mamos ir tėčio meilės. Jis mane išmokė, kad gėles artimiesiems reikia dovanoti ne tik per šventes, bet ir nesant jokiai specialiai progai. Savo vaikus mokau to paties – su sūnumi Marku mano žmonai Agnei, dukrai Marai ir kitiems draugams gėles dovanojome nuolatos. Mamos diena – ne išimtis.

Apskritai, gėlės yra itin trapios ir man simbolizuoja laiko tėkmę bei jos padarinius. Jos taip lėtai auga, tačiau taip greitai nužydi. Tame slypi savotiškas grožis. Tai priverčia susimąstyti apie artimiausius žmones ir skatina juos vertinti dar labiau“, – teigia dizaineris.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (8.15 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau