„Lidl“ tęsia savitarnos kasų diegimą: nuo šiol jos – visose pajūrio parduotuvėse

17.06.2021 09:00:00 | Vilnius

Prekybos tinklas „Lidl“ tęsia savitarnos kasų diegimą, o tokio tipo kasos nuo šiol veiks ir visose pajūrio regiono parduotuvėse – „Lidl“ parduotuvėje Palangoje bei visose keturiose prekybos tinklo parduotuvėse Klaipėdoje. Iš viso šiuo metu savitarnos kasos yra įdiegtos 18 „Lidl“ tinklo parduotuvių.

„Plečiame savitarnos kasų diegimą bei atsižvelgdami į pirkėjų poreikius bei vasaros kelionių kryptis, įdiegėme tokio tipo kasas visose pajūrio regiono parduotuvėse Palangoje bei Klaipėdoje. Lietuvos pajūrio regioną daugelis žmonių renkasi savo atostogoms, tad savitarnos kasos leis nesugaišti daug atostogų laiko ir apsipirkti greitai bei patogiai“, – teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

Savitarnos kasos pirkėjų lauks Palangoje įsikūriose parduotuvėje adresu Klaipėdos pl. 59 bei keturiose „Lidl“ parudotuvėse Klaipėdoje – Taikos pr. 66B, Smiltelės g. 19, Tilžės g. 56B ir Liepojos g. 3.

Siekiant užtikrinti, kad atsiskaitymas už pirkinius savitarnos kasose būtų kiek įmanoma greitesnis, visose„Lidl“ savitarnos kasose galima atsiskaityti tik banko arba dovanų kortele. Atsiskaitymas taip pat galimas ir naudojant išmaniuosiuos įrenginius – pavyzdžiui mobiliuosius telefonus ar išmaniuosius laikrodžius.

Galima apsipirkti tvariau

Visose „Lidl“ savitarnos kasose įdiegta paprastai ir lengvai suprantama sistema, kuri pirkėjams leidžia greitai ir patogiai apsipirkti. Aiški paieškos sistema leidžia nesunkiai sistemoje susirasti perkamus vaisius, daržoves, kepinius ar riešutus. „Lidl“ kasose taip apt įdiegtos funkcijos, kurios leidžia apsipirkti tvariau.

Diegiant savitarnos kasų sistemą, buvo atsižvelgta į galimybes apsipirkti tvariau. Pavyzdžiui, perkant skirtingus kepinius, jų nebūtina dėti į atskirus maišelius. Visus kepinius galima dėti į vieną maišelį, o savitarnos kasoje tiesiog pasirinkti skirtingus kepinius, įvesti jų kiekį bei padėti ant svarstyklių. Išmaniosios savitarnos svarstyklės kepinių svorį apskaičiuoja automatiškai. Ši funkcija leidžia sutaupyti popieriaus, kuris naudojamas kepinių maišeliams.

Savitarnos kasų zonoje taip pat visada yra konsultantas, kuris esant reikalui padeda naudotis savitarnos kasomis, patvirtina prekes su apribojimais ir užtikrina, kad apsipirkimas savitarnos kasose vyktų sklandžiai.

Nuosekliai tęsiamas savitarnos kasų diegimas

Prekybos tinklas „Lidl“ savitarnos kasas pradėjo diegti 2020 m. rudenį. Pirmosios tokio tipo kasos pradėjo veikti Vilniuje, Žemaitės g. 16 esančioje parduotuvėje, vėliau – ir G9 prekybos centre esančioje „Lidl“ parduotuvėje. Šiuo metu savitarnos kasos veikia 18 parduotuvių Vilniuje, Klaipėdoje ir Palangoje. Prekybos tinklas ir toliau planuoja nuoseklią savitarnos kasų plėtrą visoje Lietuvoje.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 55 prekybos tinklo parduotuvės 22-juose šalies miestuose –  Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (1.02 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau