„Lidl“ išvengti šventinio maratono kviečia kartu su Montvydų šeima

03.11.2021 09:00:00 | Vilnius

Vis sparčiau artėjant didžiausioms žiemos šventėms, jau dabar galima pradėti ruoštis Kalėdoms tam, kad namuose būtų galima ilgiau pasidžiaugti švenčių laukimu ir išvengti skubos bei nuovargio paskutinėmis dienomis. Su šia ramaus pasiruošimo Kalėdoms žinute, prekybos tinkas „Lidl“ kviečia švenčių maratonui treniruotis kartu. Tam pravers ir ką tik pasirodęs šventinis prekybos tinklo „Lidl“ kalėdinis katalogas, o jo pagrindiniais veidais šiemet tapo Donato ir Veronikos Montvydų šeima.  

Kalėdinis asortimentas parduotuvėse – iki pat Naujųjų metų

Tam, kad malonus Kalėdų laukimas tęstųsi kuo ilgiau, specialus šventinis asortimentas visas prekybos tinklo parduotuvės pasiekė jau lapkričio 1 d. Nuo šios dienos, iki pat Naujųjų metų, „Lidl“ pirkėjai ir vėl galės pasimėgauti jau pamėgtais ir laukiamais „Favorina“ saldumynais – marcipaniniais šokoladukais, pliušiniais žaislais su saldainiais ar cukrinėmis lazdelėmis, advento kalendoriais, kuriuose kasdien lauks po saldžią dovaną bei daugeliu kitų prekių.

Gurmanams gerai pažįstamas „Deluxe“ prekinis ženklas šiemet ir vėl kvies paragauti išskirtinių šventiškų skonių: ančiuvių filė su trumais, šukučių kepsnelių padaže ar net egzotiškojo strutienos kepsnio. Smaližiai galės pasimėgauti ir aukščiausios klasės desertais – tiramisu ar „Creme Brulee“ bei kitais įspūdingais patiekalais.

Parduotuvėse taip pat laukia didelis pasirinkimas ne tik namų dekoravimui skirtų prekių, kurie padės paruošti namus šventėms, bet ir puikių dovanų idėjų įvairaus amžiaus vaikams: nuo lavinamųjų medinių žaidimų, lėlių namelių ir medinės virtuvėlės iki žaislinių traukinių ar net dinozaurų parko – nustebinti dovanomis padės „Playtive junior“.

Dovanų ras ir tie, kurie nori pradžiuginti suaugusiuosius: „Lidl“ parduotuvėse visą šventinį laikotarpį pirkėjai galės rinktis iš tokių dovanų idėjų muzikos mylėtojams, kaip plokštelių grotuvas, elektroniniai būgnai ar net skaitmeninis pianinas. Būsimiems ar esamiems nuomonės lyderiams patiks tikras studijos rinkinys, susidedantis iš reguliuojamo aukščio trikojo su telefono laikikliu, pritemdomos LED žiedinės lemputės su trimis skirtingais šviesos nustatymais ir žaliu fonu. Parduotuvėse tradiciškai taip pat lauks didelis šventinių kalėdinių megztinių pasirinkimas, o prisiekusius Hario Poterio gerbėjus taip pat bus galima nustebinti specialiai megztiniais su šios filmų serijos atributika. 

Vaikai sugrąžino į vaikystę

Šių metų „Lidl“ Kalėdinio katalogo herojų, Montvydų šeimos – dainininko, dainų autoriaus Donato Montvydo, jo žmonos, nuomonės formuotojos bei projektų koordinatorės Veronikos Montyvydienės, dukros Adelės ir sūnaus Kajaus – namuose – gražiausias metų laikas, kurį dar labiau įprasmina ilgai kurtos tradicijos. V. Montydienė sako, kad didžiausia jų šeimos šventinė tradicija, be kurios neapsieina nė vienos Kalėdos – artimųjų susirinkimas kartu.

„Kalėdos yra vienintelė šventė metuose, kai visa šeima susirenka pas mus namuose prie šventiškai nukrauto vaišių stalo ir kartu leidžia laiką. Iki atsirandant vaikams, šios tradicijos nebuvo. Mes patys su vyru buvom linkę lankyti artimuosius jų namuose. Taip pat nebuvo didelio poreikio didelėms eglutėms ar dovanoms“, – pasakoja V. Montvydienė.

Gimus vaikams, kartu sugrįžo ir vaikystės tradicijos: lubas siekiančios eglės puošimas žaisliukais, iš kurių kiekvienas turi savo unikalią istoriją – parsivežtas iš kelionės, dovanotas draugų. Taip pat dovanų dėjimas po eglute naktį ir namų puošimas kalėdinėmis girliandomis, lemputėmis, kurios labai pagyvina švenčių laukimą.

V. Montvydienė priduria, kad į pasiruošimą šventėms noriai įsitraukia visa šeima: „Kartu su vyru stengiamės sukurti tokią atmosferą, kad Adelė su Kajumi net ir be paskatinimų prisidėtų prie šventinės nuotaikos kūrimo. Manau, kad mums tai puikiai pavyksta: vaikams labai patinka puošti namus ar rašyti laiškus Kalėdų seneliui.“

Pasiruošimas be streso

Pasiruošimas didžiosioms metų šventėms Montyvdų šeimai nekelia streso. To padeda išvengti požiūris: per šventes – jokių darbų.

„Per šventes pamirštame kasdienius rūpesčius. Jos man visiškai nesisieja su jokiais darbais, juolab nebaigtais. Prasidėjus šventiniam laikotarpiui kasdieniams darbams ir rūpesčiams sakau „stop“. Nenoriu galvoti apie juos, juk grįžti prie jų bus galima ir po švenčių“, – sako V. Montvydienė.

Dovanų pirkimą Montvydų šeima taip pat palieka gruodžio mėnesiui. O tam, kad Kalėdiniais siurprizais nė vienas nenusiviltų labai padeda praktiškas požiūris.

„Man smagiausia tuomet, kai manęs paklausia ko aš noriu arba apie ką svajoju ir tai padovanoja. Tokio požiūrio laikausi ir su kitais. Taip nelieka tikimybės, kad vaikai po egle ras penkis vienodus tuo metu populiariausio plastilino rinkinius, o mes su vyru – kojinių dešimčiai metų į priekį. Šiandien daugelis žmonių neskiria daug dėmesio dovanoms, tad, manau, kad toks požiūris taip pat kur kas palengvina  ir pagreitina pačias jų paieškas“, – pasakoja V. Montvydienė.

Ant stalo – tik tradiciniai patiekalai

Pasak V. Montydienės vienu svarbiausių šventinių akcentų jos šeimoje išlieka Kūčių vakarienė, ant kurios stalo visada netrūksta tradicinių patiekalų.

„Kadangi per metus mes tokių patiekalų, kaip įvairios mišrainės ar užkeptas karpis, nevalgome, būtent juos paliekame Kūčių vakarienei. Šią tradiciją padeda labai palaikyti ir kasmet prie bendro stalo susirenkančios močiutės“, – dalinasi V. Montvydienė.

Moteris priduria, kad priešingai nei Kūčių, Kalėdų meniu kiekvienais metais vis kitoks. Tačiau tą šventinę dieną visuomet namuose laukia skanus ir vaikų mėgstamas pyragas. Tiesa, kiekvienais metais skirtingas.

Kalėdinį „Lidl“ katalogą pamatyti galite apsilankę šioje nuorodoje: https://www.lidl.lt/leidinys/kaledu-katalogas-2021

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (9.54 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau