„Lidl“ atidarė pirmąją parduotuvę Rokiškyje

16.12.2021 09:00:00 | Vilnius

LIDL Rokiškis

Prekybos tinklas „Lidl“ atidarė savo jubiliejinę, 60-ąją, parduotuvę Lietuvoje. Gruodžio 16 dieną „Lidl“ parduotuvė duris atvėrė Rokiškyje ir tapo pirmąja tinklo parduotuve šiame mieste. Parduotuvė įsikūrė adresu Respublikos g. 113 ir prieššventiniu laikotarpiu pirkėjų lauks ilgesniu darbo grafiku – kas dieną dirbs nuo 7 iki 23 val.

Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas siekia kiek daugiau nei 1100 kv. metrų, parduotuvėje viso veikia 11 kasų – 5 iš jų yra standartinės, pirkėjų patogumui taip pat įdiegtos ir 6 savitarnos kasos. Rokiškio parduotuvės personalą sudaro apie 30 darbuotojų. 

Atidaryme dalyvavęs Rokiškio rajono savivaldybės meras Ramūnas Godeliauskas džiaugėsi, kad naujoji „Lidl“ parduotuvė ne tik sukūrė papildomų patogumų gyventojams, bet dėkojo prekybos tinklui už sklandų bendradarbiavimą.

„Sveikinu prekybos tinklą „Lidl” jubiliejinės, 60-osios „Lidl“ parduotuvės atidarymo proga ir dėkoju už gražią bendrystės pradžią. Neabejoju, jog naująja parduotuve Rokiškio mieste džiaugsis tiek jos darbuotojai, tiek rokiškėnai, tiek mūsų miesto svečiai“, – kalbėjo Rokiškio rajono meras R. Godeliauskas. 

Naujoji „Lidl“ parduotuvė duris atvėrė patogioje ir intensyvioje lokacijoje – Respublikos g., prie vieno iš pagrindinių įvažiavimų į Rokiškio miestą, todėl bus patogi apsipirkti tiek vietiniams, tiek ir aplinkiniams gyventojams.

Atidarant naują parduotuvę buvo prisidėta ir prie Rokiškio miesto viešosios infrastruktūros gerinimo. Prie naujosios „Lidl“ parduotuvės įrengta elektromobilių įkrovimo stotelė, kurioje pirkėjai automobilius galės pakrauti nemokamai.

Taip pat greta naujosios parduotuvės, prie Panevėžio ir Respublikos gatvių sankryžos, pakeisti eismo organizavimo sprendiniai, kurie padės pagerinti eismo saugumą. Prekybos tinklas su miesto savivaldybe taip pat planuoja atnaujinti gatvės apšvietimo tinklą prie parduotuvės esančiose Respublikos ir Pramonės gatvių atkarpose, taip pat įrengti naujus šaligatvius pėstiesiems.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 60 prekybos tinklo parduotuvių 24-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose ir Rokiškyje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (1.52 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau