Tradicijos tęsiamos: „Lidl“ parduotuvės per Velykas nedirbs

27.03.2020 12:00:00 | Vilnius

„Lidl“ parduotuvės per Velykas nedirbs

Prekybos tinklas „Lidl“ tęsia tradicijas ir skelbia, kad pirmąją šv. Velykų dieną, balandžio 12-ąją, visos „Lidl“ parduotuvės nedirbs. Sprendimą nedirbti per Velykas „Lidl“ pakartos jau trečius metus iš eilės.

Balandžio 13-ąją, pirmadienį, antrąją Velykų dieną, visos „Lidl“ parduotuvės dirbs karantino metu skelbtu darbo laiku – nuo 9 iki 20 valandos.

„Nuo pat veiklos Lietuvoje pradžios kėlėme sau tikslą būti geriausiu darbdaviu savo darbuotojams, tad ir artėjant gražiausioms metų šventėms jų nepamirštame. Normalu, kad per šventes visi norime būti su savo šeimos nariais, tad dabar mūsų darbuotojams jau net nekyla klausimas, ar dirbsime per didžiąsias šventes – mums tai jau tapo tradicija. Džiugu, kad mūsų darbuotojai turės progą šią pavasario šventę sutikti su artimaisiais“, – sako „Lidl Lietuva“ direktorius Radostin Roussev-Peine.

„Lidl“ taip pat jau trejus metus iš eilės nedirbo ir pirmąją Kalėdų bei Naujųjų metų dieną.

Neseniai buvo skelbiama, kad siekdamas būti geriausiu darbdaviu savo darbuotojams, „Lidl“ nuo kovo 1-osios, naujųjų įmonės finansinių metų pradžios, žymiai padidino atlyginimų biudžetą. Nuo 2020 metų kovo 1 d. visų parduotuvių darbuotojų algos padidėjo iki 10 proc. Nuo naujų įmonės finansinių metų pradžios taip pat didėjo ir motyvacinis priedas, kurį gauna parduotuvių bei logistikos centro Kaune darbuotojai.

Šių metų pradžioje už itin geras darbo sąlygas darbuotojams, „Lidl Lietuvai“ buvo antrus metus iš eilės suteikti prestižiniai „Top Employer 2020 Lietuva“ ir „Top Employer 2020 Europe“ sertifikatai. Visiems savo darbuotojams „Lidl“ siūlo ir išskirtinį naudų paketą, kurio vienas pagrindinių akcentų – papildomas privatus sveikatos draudimas. Juo visus darbuotojus „Lidl“ apdraudė nuo 2019 metų pradžios. Privataus sveikatos draudimo paslauga visiems įmonėms darbuotojams yra taikoma po bandomojo laikotarpio. Nuo šios papildomos motyvacinės priemonės įvedimo pradžios „Lidl“ darbuotojai jau pasinaudojo daugiau nei 9000 paslaugų.

„Lidl“ bendrovėje Lietuvoje dirba daugiau nei 2000 žmonių, prekybos tinklas sparčiai plečiasi ir kuria naujas darbo vietas. Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 49 prekybos tinklo parduotuvės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje. Naujausia tinklo parduotuvė vos prieš kelias dienas duris atvėrė Panevėžyje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (403.61 KB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau