„Lidl“ pažada geriausią kainos ir kokybės santykį su „Tavo Lidl kaina“

28.04.2020 09:00:00 | Vilnius

Tavo Lidl kaina

Prekybos tinklas „Lidl“ pristato koncepciją „Tavo Lidl kaina“, kuria siekiama pabrėžti „Lidl“ išskirtinumą – aukštos kokybės prekės už itin gerą kainą. „Tavo Lidl kaina“ kviečia pirkėjus ne tik sutaupyti pinigų, bet ir įsigyti jau atrinktus, aukštus „Lidl“ kokybės reikalavimus atitinkančius produktus.

„Nuo pat savo veiklos pradžios „Lidl“ siekia pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį. „Tavo Lidl kaina“ – tai įprasminantis simbolis, juo žymime savo produktus, nes jie – geros kainos ir aukštos kokybės pavyzdžiai. Dabartinė iššūkių kupina padėtis pasaulyje ir Lietuvoje gali koreguoti ir apsipirkimo įpročius, todėl į tai reaguodamas prekybos tinklas „Lidl“ nori dar labiau pabrėžti, kad pigu – nereiškia nekokybiška, o taupyti galima ir nedarant kompromiso su kokybe“, – sako „Lidl Lietuva“ Pirkimų tarnybos vadovas Wojciech Grohn.

Pasak W. Grohn, „Tavo Lidl kaina“ atkreips pirkėjų dėmesį į ypač gerus pasiūlymus tiek „Lidl“ privačių prekės ženklų, tiek kitų gamintojų produktams. „Net ir išleisdami mažiau, pirkėjai gali susirinkti gana įspūdingą ir kiekiu, ir kokybe, pirkinių krepšelį. Būtent tam šiai koncepcijai ir pasirinkome šūkį „Pigu. Bet kokybiška. Bet pigu“. Nereikia „gaudyti“ nuolaidų ir akcijų – „Tavo Lidl kaina“ mūsų parduotuvėse yra pastovi, arba tiksliau – visada maža“, – privalumus vardija W. Grohn.

Koncepcija „Tavo Lidl kaina“ taip pat įprasmina atrinktą asortimentą, naujoves bei dinamiškumą. Atranka – nes asortimente jau tik atsakingai geriausią kainos ir kokybės santykį atitinkantys produktai, naujovės – nes kiekvieną savaitę nauji produktai iš skirtingų pasaulio šalių papildo „Lidl“ asortimentą, dinamiškumas – nes asortimentas nuolat kupinas skirtingų pasiūlymų. 

„Lidl“ asortimentą sudaro apie 2200 kasdieninio vartojimo prekių, jas nuolat paįvairina specialūs maisto produktų bei ne maisto prekių pasiūlymai ir akcijos, teminės savaitės, kurių metu stebina įvairių kraštų produktai. „Lidl“ pirkėjai gali naudotis išskirtiniais ir jau pamėgtais „Šauniojo penketo“, „Šviežiojo penketo“ bei „Šeštadienio pasiūlymais“.

Šiuo metu šalyje iš viso veikia 49 prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvės – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (165.43 KB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau