„Lidl Lietuva“ siūlo darbą parduotuvėse visoje šalyje

23.03.2020 10:00:00 | Vilnius

„Lidl Lietuva“ siūlo darbą parduotuvėse visoje šalyje

Lietuvoje įvedus karantiną, dalis verslų susidūrė su tam tikromis įtampomis, o kitiems prireikė papildomos darbo jėgos. Prekybos tinklas „Lidl“ yra pasiruošęs plačiai atverti duris naujam personalui ir šiomis dienomis ieško parduotuvių darbuotojų visoje šalyje.

„Suprantame darbdavius, kurie buvo užklupti šios sunkiai įsivaizduojamos ir numatomos situacijos – šiandien iššūkių kyla ne vienai verslo įmonei. Mes šiuo metu pastiprinimo „Lidl“ parduotuvių darbuotojų komandoms ieškome įvairiuose miestuose, tad galime pasiūlyti pajamų šaltinį darbuotojams, staiga atsidūrusiems sudėtingoje padėtyje. Visus, šiuo metu ieškančius darbo, raginame drąsiai kandidatuoti į laisvas pozicijas“, – sako prekybos tinklo „Lidl“ personalo vadovė Sandra Savickienė.

S. Savickienės teigimu, darbuotojų ieškoma visoje šalyje, o „Lidl“ ne tik siūlo darbą jo netekusiems, bet ir dar labiau gerina sąlygas esamiems darbuotojams: praeitą savaitę prekybos tinklas paskelbė, kad atsižvelgiant į situaciją Lietuvoje, visų „Lidl“ parduotuvių bei logistikos centro, įsikūrusio Kaune, darbuotojų motyvaciniai priedai už kovo mėnesį bus padidinti iki trijų kartų.

Išskirtinių priemonių prekybos tinklas ėmėsi ir siekdamas užtikrinti darbuotojų bei pirkėjų saugumą – visuomenei ir personalui paruošti informaciniai pranešimai apie higienos laikymąsi, parduotuvėse kelis kartus dažniau yra dezinfekuojami įvairūs paviršiai, o patys darbuotojai aprūpinti papildomomis rankų dezinfekcijos priemonėmis ir pirštinėmis, apsauginiais veido skydais ir kitomis priemonėmis.

„Šiomis dienomis itin atidžiai ir griežtai žiūrime į visas valstybinių institucijų rekomendacijas, nes mūsų klientų bei komandos narių saugumas yra svarbiausia užduotis. Reikia paminėti, kad šiuo metu esame jau dvigubai padidinę parduotuvių ventiliaciją, o nuo praėjusios savaitės visas parduotuves dezinfekuojame kasdien. Taip pat darbuotojai, siekdami išvengti kontakto, gali mūvėti pirštines, o pirkėjus skatiname atsiskaityti bekontaktėmis kortelėmis“, – sako S. Savickienė.

Anot jos, dar klientai papildomai yra kviečiami naudotis prie taromatų įrengtomis kriauklėmis su muilu arba dezinfekanto dozatoriais, be to, dezinfekcines stoteles galima rasti ir visoje šalyje esančių „Lidl“ parduotuvių tambūruose.

Taip pat išanalizavus pastarųjų dienų pirkėjų srautus ir siekiant užtikrinti sąlygas dar geresniam jų aptarnavimui, nuo kovo 17 d. sutrumpintas visų „Lidl“ parduotuvių darbo laikas – jos kasdien, iki planuojamos karantino pabaigos kovo 30 d., dirbs nuo 9 iki 20 val.

Darbo pasiūlymai visoje Lietuvoje esančiose „Lidl“ parduotuvėse yra nuolat atnaujinami bendrovės karjeros portale.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (671.32 KB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau