„Lidl“ atsirinko kūrybos ir komunikacijos partnerius

12.08.2022 09:30:00 | Vilnius

lidl

Prekybos tinklas „Lidl Lietuva“ rudenį pasitinka su naujais kūrybos ir komunikacijos partneriais. Vasarą įmonės organizuotą kūrybinės agentūros konkursą laimėjo agentūra „New!“, o komunikacijos agentūros konkursą laimėjo dvi agentūros: ilgamečiai įmonės partneriai „co:agency“ ir pirmą kartą su „Lidl“ bendradarbiavimą pradedanti „Bosanova“. 

„Šią vasarą įvykdėme didelį ir sudėtingą kūrybinės agentūros konkursą. Jame pasirodė išties labai stiprios komandos ir buvo nelengva išrinkti geriausią. Džiaugiamės, pradėdami bendradarbiavimą su kūrybine agentūra „New!“. Mus labiausiai įtikino šios agentūros pasiūlytos strateginės idėjos ir jų susiejimas su įgyvendinimu. Tikime, kad šis naujai prasidėjęs bendradarbiavimas dar labiau sustiprins mūsų prekės ženklą ir sukurs dar daugiau įdomaus, įtraukiančio bei unikalaus turinio“,– sako „Lidl Lietuva“ Rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė. 

Tuo tarpu „Lidl“ komunikacija nuo šiol rūpinasi dvi agentūros. Dabartiniai partneriai – komunikacijos agentūra „co:agency“ – ir toliau lieka atsakingi už korporatyvinę, darbdavio bei socialinės atsakomybės komunikaciją. Tuo tarpu įmonės produktų komunikaciją kuruos agentūra „Bosanova“. 

„Komunikacija mažmeninės prekybos sektoriuje pastaraisiais metais yra itin dinamiška ir intensyvi, todėl nusprendėme žengti naują žingsnį ir toliau dirbti su dviem komunikacijos partneriais. Tikime, kad tokiu būdu užtikrinsime dar didesnį komunikacijos efektyvumą ir tapsime stipresni mums svarbiausiose komunikacijos srityse“,– sako „Lidl Lietuva“ Komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

Tiek „New!“, tiek „Bosanova“ su „Lidl“ bendradarbiaus pirmą kartą, tuo tarpu su „co:agency“ įmonė bendradarbiauja jau kelerius metus. Tarp kitų „Lidl Lietuva“ kūrybos ir komunikacijos partnerių yra žiniasklaidos planavimo agentūra „Media House“, renginių organizavimo agentūra „Partizanas“, nuomonės formuotojų marketingo agentūra „Influenceriai.lt“, socialinių tinklų komunikacijos agentūra „What About“ ir kt.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau