D. Filmanavičiūtė: patogi ir kokybiška kūdikių apranga – raktas į džiaugsmingą vaikystę

20.08.2020 10:00:00 | Vilnius

Dainininkė, reklamos kūrybos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė jau kiek daugiau nei metus augina sūnų Kristijoną. Dovilės teigimu, jos atžala – vietoje nenustygstantis patrakėlis, todėl jai itin svarbu, kad sūnus nuolat vilkėtų patogius, ir ilgaamžius rūbus, kurie išsiskirtų puikiu kokybės ir kainos santykiu bei leistų džiaugtis nerūpestingomis ankstyvos vaikystės dienomis. Būtent tokių „Lupilu“ prekių ženklo drabužėlių galima rasti prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėse.

D. Filmanavičiūtė pasakoja, kad Kristijonui savo drabužėlius itin dažnai atiduoda vyresnis pusbrolis Jonas, todėl naujus rūbelius jam perka retai.

„Esame pirkę drabužių ar gavę dovanų, kuriais Kristijoną aprengėme gal vieną kartą, nufotografavome jį seneliams, o rūbus nugrūdome į stalčiaus gilumą, nes jų užsegimai ir sudėtis kartais būna nesuprantama. Net suaugusiems žmonėms kartais tenka gerai pagalvoti, kaip jais aprengti savo vaikus. Juo labiau, kai esu iš tų mamų, kurios galvoja, kad drabužis turi atlikti savo funkciją, o ne būti gražus paveikslėlyje“, – sako Kristijono mama.

Anot jos, metus perkopę vaikai turėtų jaustis patogiai ir laisvai, jų judėsiai neturėtų būti varžomi, o atvirkščiai, drabužėliai turėtų būti įrankis, padedantis jiems ropoti, lakstyti, karstytis ir žaisti, todėl jei ir tenka pirkti rūbų, dažniausiai ji renkasi prekybos tinkle „Lidl“ siūlomo „Lupilu“ asortimento prekes.

„Mūsų sūnus labai judrus vaikas, tad aprengti jį reikia greitai ir nekomplikuotai – todėl labai vertinu „Lupilu“ trikotažinius marškinėlius, tampres ir vasarines pižamas. Tiek aš, tiek Kristijonas ypatingai mėgstame pastarąsias – vientisas audinys, trumpos rankovės ir klešnės – geriausias vaikų miego draugas šią vasarą“, – tvirtina dainininkė. 

Esminis akcentas – kokybei 

D. Filmanavičiūtė akcentuoja, kad berinkdama rūbelius Kristijonui itin daug dėmesio skiria ir jų kokybei. Jos teigimu, gausi jos draugų kompanija nuolat stengiasi neišmesti rūbų ir atiduoti juos mažesniems bičiulių vaikams, vos tik drabužėliai pasidaro per maži.

„Rūbų tvarumas ir ilgaamžiškumas yra vienas iš svarbiausių prioritetų, kai renku aprangą sūnui – seni jo drabužiai jau atiteko naujai į šį pasaulį atkeliavusiam mūsų draugų „chuliganui“. Vieną kartą padariau tokią klaidą ir neįvertinusi medžiagos kokybės nupirkau Kristijonui pižamą su nuolaida – po vieno skalbimo ji visiškai prarado prekinę išvaizdą, todėl dabar stengiuosi likti prie pažįstamų ir jau išbandytų prekės ženklų, pavyzdžiui, jau minėtojo „Lupilu“, – pažymi Kristijono mama.

Kūdikių drabužėlių kokybė užtikrina papildomai

Prekybos tinkle „Lidl“ besilankantys tėveliai nuo rugpjūčio 20 d. galės savo atžalas aprengti kokybiškais „Lupilu“ drabužėliais – nuo tamprių ir trikotažinių kostiumų kūdikiams, iki trumpų kombinezonų ar ilgalaikių smėlinukų kūdikiams. 

Dovilės šeimos pamėgti „Lupilu“ darbužėliai, kuriuos galima rasti „Lidl“ parduotuvėse, išsiskiria tuo, kad juos gaminant ir išbandant įsitraukia net mokslininkai. „Lupilu“ tekstilę tiria Vokietijoje įsikūręs Hohenšteino institutas – viena iš labiausiai pasaulyje vertinamų nepriklausomų organizacijų, tikrinančių ir sertifikuojančių įvairius tekstilės gaminius. 

Ypatingas dėmesys laboratorijoje skiriamas tam, kad tekstilės sudėtyje nebūtų nepageidaujamų medžiagų, galinčių turėti įtakos žmonių sveikatai. Tačiau tuo pačiu testuojama audinių kokybė, blukimo lygis, PH rodikliai ir kt. Tai leidžia užtikrinti ne tik produktų patvarumą bei ilgaamžiškumą, bet ir tai, kaip audinys sąveikauja su oda, ar jos nedirgina.

Kūdikių tekstilei yra atliekamos papildomos patikros, kuriomis siekiama nustatyti odos ir audinio sąveiką – vertinamos higieninės ir biologinės audinio savybės, drėgmės laidumas, kvapas, odos dirginimas ir įvairių sąlygų poveikis.

Taigi, pamatę ant prekės pakuotės Hohenšteino instituto sertifikatą, galite būti tikri, kad pasirinkote teisingai: šis vertinimas – patikimas ir pasauliniu mastu pripažįstamas audinių kokybės ženklas.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (1.74 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau