4-ąjį gimtadienį švenčiantis „Lidl“ išdalino gimtadienio žaidimo didžiuosius prizus

08.06.2020 12:00:00 | Vilnius

LIDL 4-asis gimtadienis

Ketvirtąjį gimtadienį Lietuvoje švenčiantis prekybos tinklas „Lidl“, šia proga visą mėnesį vykdęs gimtadienio žaidimą, birželio 6-ąją trijuose šalies miestuose apdovanojo didžiųjų prizų laimėtojus. Penkiems laimingiesiems buvo įteikti pagrindiniai gimtadienio žaidimo prizai – metiniai apsipirkimai, suteikiantys galimybę visus metus nemokamai apsipirkti „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje.

Visą gegužės mėnesį trukusio žaidimo metu pirkėjai, tinklo parduotuvėse įsigiję prekių ne mažiau kaip už 10 eurų, buvo kviečiami registruoti kvitus interneto svetainėje www.lidl.lt arba paskambinę į klientų infoliniją. Visi prizų laimėtojai atsitiktinės atrankos būdu išrinkti kompiuterine programa. Be didžiųjų prizų, per mėnesį taip pat išdalinta 500 kuponų, kurių kiekvieno vertė – 20 eurų, apsipirkti „Lidl“ parduotuvėse.

Šventinė pagrindinių prizų įteikimo ceremonija vyko trijuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Gedimino pr. 9 esančioje „Lidl“ parduotuvėje, naujausiose „Lidl“ parduotuvėje Kaune, adresu Jonavos g. 40 bei Klaipėdoje, Tilžės g. 56B įsikūrusioje parduotuvėje. Šie miestai ir parduotuvės buvo pasirinktos atsižvelgiant į patogias lokacijas prizų laimėtojams.

Metinius apsipirkimus „Lidl“ parduotuvėse, kurių kiekvieno vertė yra 1560 eurų, atsiėmė Sandra Pauliūtė iš Klaipėdos, Kęstutis Lapiniauskas iš Kauno, Vilma Ramanauskienė iš Kazlų Rūdos bei dvi laimėtojos iš Vilniaus – Agnė Navickė ir Eglė Lietuvninkaitė.

Vilniuje prizą atsiėmusi A. Navickė „Lidl“ gimtadienio žaidimuose dalyvaudavo kasmet, tačiau išskirtinai šiemet registravo ne tik savo, tačiau ir artimųjų apsipirkimo kvitus. Visgi laimingasis kvitas priklausė būtent pačiai laimėtojai: „Gimtadienio žaidime dalyvaudavau kasmet, tačiau šiemet labai skrupulingai registravau kiekvieną kvitą – jų turbūt buvo daugiau nei dešimt. Žinoma, tikrai netikėjau, kad laimė nusišypsos man, todėl sužinojus apie laimėjimą, nuostaba buvo didžiulė.“

A. Navickė džiaugėsi, kad gausiai šeimai toks laimėjimas – itin reikšmingas ir leis nemažai sutaupyti: „Esu trijų mažų mergaičių mama, tad man labai aktualu, kad „Lidl“ galiu apsipirkti labai geromis kainomis ir nesugaištant daug laiko. Perkame čia ne tik maisto produktus, bet ir drabužius, ypač vaikiškais drabužėliais esu labai patenkinta. „Lidl“ esu atradusi nemažai produktų, kurie man tinka ir patinka, tad bent kartą ar du kartus per savaitę čia apsiperku. Juokauju, kad šis prizas, apsipirkimas visus metus, man kaip koks tryliktas atlyginimas, kuriuo su šeima džiaugsimės visus metus.“

Šiuo metu šalyje iš viso veikia 49 prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvės 20-tyje Lietuvos miestų – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje. „Lidl“ bendrovėje Lietuvoje dirba daugiau nei 2000 žmonių, prekybos tinklas sparčiai plečiasi ir kuria naujas darbo vietas.

Ketverius metus Lietuvoje veikiančiam prekybos tinklui „Lild“ jau dvejus metus paeiliui suteikiami prestižiniai „Top Employer 2020 Lietuva“ ir „Top Employer 2020 Europe“ sertifikatai, skiriami įmonėms už itin geras darbo sąlygas. Šių metų balandžio mėnesį „Lidl“ Lietuvos gyventojai taip pat pripažino tvariausiu prekės ženklu šalyje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (10.82 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau