Kokybė iš išskirtinumas už gerą kainą – įmanoma! „Lidl“ kviečia atrasti gurmaniškus „Deluxe“ produktus jūsų šventiniam stalui

29.11.2022 09:00:00 | Vilnius

tiramisu

Gimtadieniai, įvairios sukaktys ir, žinoma, didžiosios metų šventės yra puiki proga ne tik susiburti su artimaisiais, bet ir kartu susėsti prie bendro stalo bei pasimėgauti gardžiais patiekalais. Kartais atrodo, kad jau viskas išragauta ir nėra kuo nustebinti. O atradimo ir netikėtumo džiaugsmas, ypač per Kūčias ir Kalėdas, yra ypatingai svarbus.

Šiemet „Lidl“ ragina atsipalaiduoti ir į viską žvelgti paprasčiau: pasidairykite išskirtinių produktų šventiškame „Deluxe“ asortimente. Visi jie – netikėtų skonių, aukštos kokybės, geros kainos ir atveriantys galimybes patiems įvairiausiems deriniams.

Pradžiai – grybai ir daržovės

„Deluxe“ produkciją atradę maisto gurmanai nepraleidžia progos pasipildyti savo maisto lentynų, nes „Deluxe“ linijoje yra įvairių ilgesnio galiojimo, konservuotų, vakuumuotų bei šaldytų produktų. Dalį jų šventėms galite pradėti pirkti jau dabar. Taip lengviau paskirstysite išlaidas, suplanuosite švenčių meniu, išvengsite paskutinės minutės sąmyšio, o sutaupytą laiką galėsite skirti artimiesiems.

Puikus pavyzdys, ką galima ne tik įsigyti, bet ir atsidėti vėlesniam laikui – apdoroti grybai! Šią savaitę visose „Lidl“ parduotuvėse galima įsigyti grybų pačiais įvairiausiais formatais: džiovintų (pakuotė už 2,39 Eur) arba šaldytų, pjaustytų gabaliukais baravykų (300 g pakuotė už 3,59 Eur), konservuotų grybų „Deluxe“ (indelio kaina – 2,99 Eur) arba užtepėlės, kurioje baravykai bičiuliaujasi su baklažanais (kaina – 2,49 Eur). Grybai, žinoma, yra vienas iš tradicinių žiemos švenčių stalo elementų, bet norintys apsieiti be jų, irgi ras, iš ko pasirinkti.

Galbūt sumuštinukams su skrudinta duona išmėginsite pomidorų, raudonųjų paprikų ir svogūnų užtepėlę (indelis už 1,79 Eur), o gal iš Balkanų kilusį daržovių padažą „Ajvar“ (indelis už 3,99 Eur)? Taip pat ant skrudintos duonos puikiai įsitaisys ir klasikinis pesto padažo (indelis už 1,99 Eur) ir rūkyto buratos sūrio (100 g pakuotė už 1,89 Eur) derinys. Atkreipkite dėmesį, kad jei per Kūčias nevalgote pieno produktų, šis užkandis geriau tiks ant Kalėdų stalo.

Išskirtiniai kepsniai ir desertai

Galvojantiems apie šventinio stalo pažibą, verta pasvarstyti apie kokį nors netikėtą produktą karštajam patiekalui. „Lidl“ ekspertai rekomenduoja pasiruošti iš išbandyti įvairiais padažais pagardintus kepsnius. Kūčioms puikiai tiktų gelsvauodegis tunas (2 vnt. kepsnių už 4,99 Eur) su baltųjų pipirų padažu (indelis už 3,29 Eur), o Kalėdoms – strutiena (3 vnt. kepsnių už 8,49 Eur) su spanguolių ir vyno pagardu (indelis už 2,79 Eur). Pasirinkę šiuos produktus, išskirtinius, šventėms tinkančius patiekalus paruošite lengvai ir nesugaišdami daug laiko.

Žinoma, šventės dažniausiai neapsieina ir be įvairių gardėsių ir saldumynų. Kūčių vakarienei, kurios metu paprastai ragaujama visko po nedidelį kiekį ir stengiamasi laikytis tradicijų, rinkitės džiovintų vaisių ir riešutų pyragą (200 g. už 2,59 Eur). Kalėdoms jau galima patiekti platesnį spektrą gardumynų iš „Deluxe“ linijos – tai ir itališki, įvairių skonių panetonės pyragai (šią savaitę ieškokite panetonės su tiramisu įdaru, 800 g už 7,99 Eur), ir plikytos tešlos pyragaičiai (pakuotė už 3,99 Eur), ir, pavyzdžiui, karamelizuoti apelsinai šokolade (pakuotė už 2,79 Eur).

Gurmanams, kuriems rūpi kaina

Giminaičiams, kurie ironiškai vis kartoja, kad geriausias desertas yra dešra, parūpinkite vytinto jautienos kumpio „Black Angus Bresaola” (pakuotė už 3,39 Eur), itališko jautienos karpačo (pakuotė už 4,49 Eur), čoriso dešros (220 g už 2,29 Eur) arba, jei norite nekukliai – „Lidl“ parduotuvėse rasite ir kaip dovaną galite įteikti septynis mėnesius brandintą ir vytintą „Serrano Reserva” kiaulienos mentę (3,75 kg pakuotė už 44,99 Eur).

„Deluxe” yra privatus „Lidl“ prekės ženklas, parduotuvėse pasirodantis tik du kartus per metus ir apimantis įvairias maisto kategorijas nuo mėsos ir žuvies produktų bei jūros gėrybių iki prieskonių ir padažų, nuo užkandžių iki paruoštų vartoti desertų. Šventiškame „Deluxe” asortimente rasite riboto kiekio gurmaniškų maisto produktų, kurie išsiskiria savo aukšta kokybe ir kaina.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau