Savaitinis šeimos apsipirkimo krepšelis iš „Lidl“, kuriam neprireiks ir 20 eurų

09.08.2022 15:00:00 | Vilnius

LIDL

Sugrįžote iš atostogų Lietuvos pajūryje ir skaičiuojate, kad išlaidos ledams, karštiems čeburekams ir kitoms atostogų prekėms gerokai patuštino šeimos biudžetą? Tačiau suprantama, kad itin riboti savęs dar pramogomis alsuojančią vasarą taip pat nesinori. Būtent todėl prekybos tinklas „Lidl“ savo pirkėjams siūlo kasdien taupyti ir laiką, ir pinigus – jų parduotuvėse, net ir be specialių akcijų rasite kokybiškų produktų geromis kainomis.

„Mus, kaip mažų kainų prekybos tinklą, pirkėjai vertina už visada kokybiškas ir prieinamas prekes. Tai itin aktualu ir tiems, kurie dar taupo pinigus būsimoms atostogoms ir tiems, kurie galbūt po jų jau sugrįžo ir pamatė išleidę gerokai daugiau nei planavo“, – sako „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

Pasak tinklo atstovo, „Lidl“ parduotuvės yra geriausias pasirinkimas visiems, norintiems protingai planuoti savo kasdienes išlaidas ir nesugaišti dėl to daug laiko. Viską, ko reikia jūsų kasdieniam pirkinių krepšeliui, galite rasti vienoje vietoje.

Socialiniuose tinkluose būrį sekėjų turinti Ieva Mackevičienė sako, kad „Lidl“ yra jos šeimos mėgstamiausia parduotuvė ir pirmas pasirinkimas, nes čia visada randa kokybiškų, išskirtinių produktų. Be to, anot moters, perkant maisto visai šeimai pavyksta ir sutaupyti, nes panašus krepšelis kitur kainuotų gerokai daugiau.

„Labiausiai „Lidl“ parduotuvėse man patinka pieno produktų be laktozės asortimentas, taip pat daržovių, vaisių pasirinkimas. Čia visada randu išskirtinės kokybės gaminių, kurių nėra kitur, taip pat šviežių, sezoninių daržovių, o šeimai namuose niekada nepritrūksta sveikų užkandžių“, – sako I. Mackevičienė.

Ieva „Lidl“ parduotuves renkasi ir todėl, kad prekės čia aiškiai ir patogiai išdėstytos. „Parduotuvės jaukios, nedidelės, niekada nereikia jose klaidžioti. Ir nesvarbu, ar tai „Lidl“ parduotuvė Marijampolėje, ar Vilniuje – išdėstymas toks pats, todėl tiek aš, tiek vaikai lengvai randame savo mėgstamus produktus. Jie patys gali nueiti ir paimti vieną ar kitą prekę, o man nereikia rūpintis, kad jie gali pasimesti“, – priduria pašnekovė.

Remdamiesi rugpjūčio 8 d. duomenimis, sudarėme populiarių, pirkėjų mėgstamų ir kasdien vartojamų maisto produktų krepšelį. Jo suma neviršija 20 eurų, tačiau čia yra tiek pusryčiams, tiek šeimos pietums ar vakarienėms reikalingų maisto produktų. Be to, nemenką dalį užima šviežios daržovės bei vaisiai, kurių visada yra ir I. Mackevičienės prekių vežimėlyje.

Šią savaitę „Lidl“ parduotuvėse kilogramą lietuviškų pomidorų įsigykite už 1,33 Eur, , lietuvišką iceberg salotą – už 0,49 Eur.  

Šeimos vaisių pintinę papildykite mėlynosiomis slyvomis (1 kg už 0,99 Eur), obuoliais , kurių kilogramo kaina šią savaitę „Lidl“ parduotuvėse – 0,44 Eur.

Pusryčių stalui kiekvienas šeimos narys ras ne vieną pasirinkimą, nes į krepšelį įtraukėme „Mano duona“ prekinio ženklo raikytą pienišką batoną (330 g. už 0,47 Eur), „Pilos“ fermentinio sūrio (250 g. už 1,89 Eur) bei 8 proc. riebumo „Pilos“ varškės pakuotę (250 g. už 0,79 Eur) ir 10 vnt. M dydžio baltų kiaušinių (kaina vos 1,11 Eur).

Pagrindinius dienos patiekalus galėsite gaminti iš šių krepšelyje esančių prekių: , šviežia viščiukų krūtinėlių filė (500 g, 2,69 Eur), dvi pakuotės šviežiai pjaustytos kiaulienos nugarinė be kaulo (2 vnt. po 360 g, 2,22 Eur) bei virtų rūkytų kiaulienos dešrelių „Berlinki“ (dvi pakuotės po 250 g šią savaitę kainuoja 1,98 Eur). Protingai apgalvoję šeimos savaitės meniu, nepristigsite produktų nei pietums, nei vakarienei, o valgysite – skaniai bei įvairiai.

Taip pat vasariniame šios savaitės „Lidl“ prekių krepšelyje yra ir duoklė smaližiams: 1000 ml dydžio pakuotė „Bon Gelati“ ledų iš Vokietijos, kurių kaina – 2,39 Eur. Skonį pasirinkite pagal savo ir artimųjų pomėgius: šokoladiniai arba stracciatella.

Visas šis gausus spalvų, skonių bei pasirinkimų krepšelis šią savaitę „Lidl“ parduotuvėse jums atsieis vos 20,00Eur. Didžioji dalis prekių yra privačių prekių ženklų produkcija, kuri pirkėjams leidžia ne tik sutaupyti, bet ir džiaugtis kokybiškais gaminiais. Dar daugiau papildomų nuolaidų galima gauti ir naudojantis „Lidl Plus“ programėle – šią savaitę naudojantis specialiu kuponu galima 30 proc. pigiau įsigyti keptos vištienos krūtinės filė, o net 50 proc. nuolaida suteikiama lietuviškų salierų stiebams.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau