Naujiena „Lidl Plus“ programėlėje: sutaupyti apsiperkant padės specialūs nuomonės formuotojų kuponai

07.02.2022 09:00:00 | Vilnius

.

2021-ųjų rudenį „Lidl“ prekybos tinklas savo klientams pristatė išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų programėlę „Lidl Plus“. Naudodamiesi išmaniesiems įrenginiams skirta aplikacija pirkėjai gali patogiai planuoti savo apsipirkimą, vienoje vietoje rasti savaitinius ir teminius kainų leidinius bei sutaupyti naudojant specialius kuponus. O visą šią savaitę „Lidl Plus“ programėlės vartotojai galės gauti net penkis skirtingus specialius nuomonės formuotojų kuponus jų pamėgtoms prekėms.

Žinomų žmonių pamėgtos prekės - pigiau

Apsipirkti „Lidl“ – tūkstančių lietuvių pasirinkimas, o tinklo parduotuves savo kasdieniams pirkiniams renkasi ir populiariausi Lietuvos nuomonės formuotojai. Bendradarbiaudamas su Karolina Meschino, Natalija Bunke, Rolandu Mackevičiumi, Nagliu Bierancu ir Mantu Stonkumi, mažų kainų prekybos tinklas „Lidl“ pristato specialius „Lidl Plus“ programėlės nuolaidų kuponus.

Įspūdingi pasiūlymai galios toms „Lidl“ prekėms, kurias žymūs nuomonės formuotojai laiko savo apsipirkimo favoritais. Naudodami vardinius kuponus pirkėjai galės su 30 proc. nuolaida įsigyti Karolinos pamėgtų vaflių, Natalijai taip patinkančių apelsinų sulčių, Naglio mylimiausios lazanijos ir kone kiekvieną rytą Manto valgomų varškės sūrelių. Tuo tarpu Rolando ir visos jo šeimos skanaujamus kibinus su daržovėmis galėsite įsigyti net 36 proc. pigiau!

Jau vasario 7 d. nuomonės formuotojų socialiniuose tinkluose stebėkite istorijas, kuriose jie atskleis, koks kodas galios jų mėgstamiausioms „Lidl“ prekėms. Kuponai galios tik vieną savaitę, o norėdami pasinaudoti išskirtiniais nuolaidų kuponais pagrindiniame aplikacijos lange tereiks paspausti „Daugiau“, pasirinkti „Panaudoti akcijos kodą“ ir įvesti išgirstą nuolaidos kodą. Pasinaudoti išskirtiniais kuponais galės visi registruoti programėlės vartotojai, prekių ir pasiūlymų kiekis ribotas.

Stulbinančios nuolaidos ir naudos

Naudodamiesi „Lidl Plus“ lojalumo programėle prekybos tinklo lankytojai gali patogiai planuoti savo apsipirkimą, kadangi joje įdiegta parduotuvių paieškos funkcija bei pateikiama informacija apie parduotuvių darbo laikus. Išmaniesiems įrenginiams skirtoje aplikacijoje galima rasti savaitinius ir teminius kainų leidinius, o skaitmeninio kvito funkcija padeda pirkėjams sekti savo pirkinių bei išlaidų istoriją.

„Lidl“ klientai gali pasinaudoti ir kitomis sutaupyti padedančiomis lojalumo programėlės funkcijomis. Pirmadieniais ir ketvirtadieniais lojalumo programos nariams pasiūlomi vis nauji nuolaidų kuponai, o trečiadienis – „super kupono“ diena, tad nuolaidos pirkiniams dar įspūdingesnės. Be to, po apsipirkimo pirkėjas dalyvauja žaidime „Trink ir laimėk“ bei į savo programėlę gauna virtualią kortelę, kurią nutrynus gali laimėti kuponus produktams net su 50-70% nuolaida.

Išskirtiniai pasiūlymai apsipirkimo metu pritaikomi kasoje nuskaičius unikalų „Lidl Plus“ programėlės QR kodą, todėl pirkėjams nereikia turėti fizinės nuolaidų kortelės. Aplikacija prieinama  „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse.

Atsisiųsti (96.64 KB)