„Lidl“ tęsia plėtrą Lietuvoje: žengs į dar vieną miestą

07.07.2022 09:00:00 | Vilnius

Lidl

Plėtrą šalyje tęsiantis prekybos tinklas „Lidl“ žengia į dar vieną Lietuvos miestą. Kitą ketvirtadienį, liepos 14 d., prekybos tinklas atidarys pirmąją parduotuvę Kaišiadoryse. Naujoji parduotuvė duris atvers adresu Gedimino g. 135A. Tai bus 4-oji prekybos tinklo atidaryta parduotuvė šiais metais ir 64-oji „Lidl“ parduotuvė šalyje.

„Nuolat sulaukiame klausimų, kada atidarysime naujas parduotuves viename ar kitame Lietuvos mieste arba miestelyje. Kaišiadorys buvo tas miestas, kuris parduotuvės atidarymo itin laukė – užklausų, kada gi pagaliau bus atidarymas, sulaukėme itin daug. Džiugu, kad pagaliau galime pranešti, jog parduotuvė duris atvers jau po savaitės. Nuo šiol kaišiadoriečiai geriausią kainos ir kokybės santykį galės įvertinti nors ir kasdien, turėdami „Lidl“ parduotuvę jau ir savo mieste“,  – teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

Atidarymo dieną parduotuvė duris atvers 8 val., tačiau kasdien pirkėjų lauks įprastu darbo laiku nuo 7 iki 22 val. Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas sieks kiek daugiau nei 1100 kv. metrų, parduotuvėje viso veiks 11 kasų – 5 iš jų bus standartinės, pirkėjų patogumui taip pat bus įdiegtos ir 6 savitarnos kasos.

Atidaromos parduotuvės personalą sudarys apie 30 darbuotojų. Šiuo metu „Lidl Lietuva“ yra žinoma kaip aukščiausias vidutines algas tarp didžiųjų šalies prekybos tinklų mokanti įmonė, kurios vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, „Rekvizitai.lt“ 2022 m. balandžio mėnesio duomenimis siekė 1796,02 eurus neatskaičius mokesčių.

Atidarant parduotuvę buvo prisidėta ir prie vietos infrastruktūros gerinimo – įrengta pėsčiųjų tako atkarpa lygiagrečiai Gedimino g. Parduotuvė taip pat pasižymės ir tvariais sprendimais – ant parduotuvės stogo sumontuotos saulės baterijos, o netrukus prie parduotuvės bus įrengta ir elektromobilių įkrovimo stotelė.

Naujosios parduotuvės atidarymas vyks liepos 14 d. 8 val. Atidarymo rytą pirkėjai bus vaišinami gėrimais ir užkandžiais.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 63 prekybos tinklo parduotuvės 24-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose ir Rokiškyje.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (3.6 MB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau