„Parkside“ – perkamiausias „pasidaryk pats“ kategorijos prekės ženklas Europoje, atšvęskime tai su superkainomis

05.07.2024 08:00:00 | Vilnius

Lidl Parkside įrankiai

Aukštos kokybės, bet mažomis kainomis paženklinti „Parkside“ įrankiai jau seniai atrasti ir pamėgti „Lidl“ pirkėjų ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje. Šįkart tai patvirtina ir oficialus pripažinimas ir džiugi žinia iš „Euromonitor International Limited“. Jų duomenimis, „Parkside“ yra perkamiausias „pasidaryk pats“ kategorijos prekės ženklas Europoje. Ta proga mažų kainų prekybos tinklas „Lidl“ siūlo pasipildyti savo turimų namų įrankių asortimentą arba atnaujinti tai, kas jau atitarnavo, pasinaudojant išskirtinėmis nuolaidomis.

Mėgstami visoje Europoje

„Euromonitor International Limited“, vertindami „pasidaryk pats“ kategoriją, įtraukia rankinius, elektrinius, techninius, kitus namų apdailos, sodo įrangos, vazonų ir sodinimo įrankius. Perkamiausias prekės ženklas buvo vertinamas „Euromonitor International Limited“ 2023 m. mažmeninės prekybos vertės (RSP) duomenimis, remiantis 2024 m. kovo mėn. tyrimu.

„Šis įvertinimas itin svarbus, nes perkamiausio prekės ženklo etiketė reiškia, kad gyventojai noriai renkasi „Parkside“ asortimentą kasdieniams savo gyvenimo atvejams, kai reikia pasipildyti įrankių dėžę, remontuoti namus, o gal prižiūrėti aplinką, veją ar daržą. Tai yra kokybiški, universalūs įrankiai, kuriems neturėsite išleisti daug pinigų bei neabejotinai galėsite palengvinti buitį ar išbandyti meistrystės iššūkius“, – sako „Lidl Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Lina Skersytė.

Į pagalbą meistrams

Nuo liepos 4 dienos „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje ieškokite „Parkside“ prekių už superkainas. Jos neabejotinai pradžiugins ir tuos, kurie jau išbandę ir pamėgę „Parkside“ įrankius, ir tuos, kurie dar nespėjo atrasti jų aukštos kokybės už mažą kainą. 

Pavyzdžiui, akumuliatorinis siaurapjūklis kainuos tik 24,9 Eur. Šis įrankis parduodamas su įvairiais priedais, kurie leis pjauti medieną ar metalą, taip turi galimybę keisti taktų skaičių ir reguliuoti kampus. Tiek pat – 24,9 Eur – kainuos ir kitas naudingas prietaisas – akumuliatorinis, daugiafunkcis šlifuoklis. Jis taip pat parduodamas su keliais priedais, tarp jų – skirtingo grūdėtumo šlifavimo lapai.

Kokia meistro įrankių dėžė be grąžto? „Parkside“ siūlo įsigyti akumuliatorinį gręžtuvą-suktuvą už itin mažą kainą – 29,9 Eur. Jis turi 19 pasirenkamų sukimo momento pakopų ir dviejų greičių reduktorių. Su juo galėsite nesunkiai reguliuoti sūkių skaičių, o tikslumo remonto darbuose pridės „Quickstop“ technologija, kuri leidžia prietaisą sustabdyti itin greitai.

Šių ir kitų „Parkside“ įrankių savininkams pravers ir  universalūs akumuliatoriai. Pavyzdžiui, įsigykite 4 Ah talpos ličio akumuliatorių, kuris nuo ketvirtadienio taip pat parduodamas už superkainą – 24,9 Eur.

Įrankių pasiūlymai darbams lauke

Šakų pjūklas, į kurio komplektaciją įeina akumuliatorius ir kroviklis, kainuos 39,9 Eur. Jis ne tik padės prižiūrėti augalus sode ir aplink namus, bet ir yra puikiai tinkamas naudoti kaip tiesinis pjūklas, o jo dantytą šakų laikiklį uždėsite be specialių įrankių. Jeigu dar neturėjote tokio universalaus įrankio – dabar puiki proga jį įsigyti.

Ar pažįstamas tas jausmas, kai, rodos, kasdien pjauni veją aplink namus, bet vis tiek tvarkos ir preciziškumo pritrūksta? Prižiūrėti veją ir krūmus bus tikrai lengviau, jei įsigysite „Parkside“ akumuliatorines žolės ir krūmų žirkles už 39,9 Eur. Jos padės itin kruopščiai sutvarkyti vejos pakraščius, o dėl pailginamos rankenos šis darbas pernelyg nenuvargins, todėl galėsite džiaugtis tvarkinga ir prižiūrėta savo aplinka kasdien.

Detaliau apžvelgti „Parkside“ superkainas ir asortimentą galite www.lidl.lt, o nebrangių, aukštos kokybės darbo įrankių ir kitų reikmenų galite įsigyti visose 74 „Lidl“ parduotuvėse 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

 

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau