Ir greita, ir skanu: „Lidl“ pristato maistingą naujieną skubantiems

16.10.2024 10:00:00 | Vilnius

Ir greita, ir skanu: „Lidl“ pristato maistingą naujieną skubantiems

„Lidl“ plečia savo privačių prekės ženklų asortimentą ir pristato naujieną – maistingus ir skanius „Pilos Food in a bottle“ gėrimus. Jie – puikus pasirinkimas norintiems skaniai ir maistingai pasistiprinti. Šie gėrimai pasižymi ne tik savo išskirtiniu skoniu, bet ir maistinėmis savybėmis: juose yra gausybė vitaminų ir mineralų, kurie užtikrina sotumo jausmą. Gerą savijautą sustiprins ir mažesnis cukraus kiekis.

Maistas viename buteliuke – įmanoma misija

Greitas gyvenimo būdas ir įtempta dienotvarkė neretai kelia iššūkių rasti laiko ne tik sočiai pavalgyti, bet ir skirti dėmesio aprūpinti organizmą naudingomis maisto medžiagomis. Tokiems atvejams puikiai pasitarnaus „Pilos Food in a bottle“, kuris padės išalkusiems ir norintiems greitai užkąsti.

Naujieji „Lidl“ gėrimai yra gaminami iš pieno baltymų, nugriebto pieno ir praturtinti mineralais. Pirkėjai gali rinktis iš trijų skonių: uogų, bananų ir šokolado. Visi šie gėrimai neturi pridėtinio cukraus, yra be laktozės ir glitimo. Tai – puikus skaidulų šaltinis, turintis gausybę vitaminų. 

Svarbu paminėti ir tai, kad „Pilos Food in a bottle“ skirtas ne tik norintiems greitai pavalgyti, bet ir sportuojantiems ar keliaujantiems. „Lidl Lietuva“ pirkimų skyriaus vadovas Domantas Vizbaras sako, kad būtent besikeičiantys pirkėjų poreikiai ir sparčiai populiarėjantis skystas maistas paskatino į savo asortimentą įtraukti „Pilos Food in a bottle“. 

„Nuolat plečiame savo privačių prekės ženklų asortimentą, kad jame būtų ne tik skanių, bet ir maistingų pasirinkimų. Neabejoju, kad naujieną itin įvertins skubantys pirkėjai, kurie nenori valgyti įprasto greito maisto“ – teigia D. Vizbaras.

Įsipareigojimas sumažinti cukraus kiekį

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, Lietuvos gyventojai pridėtinio cukraus suvartoja net keturiskart daugiau nei rekomenduojama. PSO teigimu, perteklinis cukraus vartojimas gali sukelti nutukimą ir didinti diabeto riziką.

Pristatydama „Pilos Food in a bottle“ produktus, „Lidl“ remiasi savo sveikatai palankesnių produktų kūrimo strategija, kurios tikslas – skatinti sveikesnę mitybą. Siekiama, kad iki 2026 m. kovo mėn. privačių prekės ženklų gaminiuose pridėtinių cukraus ir druskos kiekiai būtų sumažinti vidutiniškai penktadaliu.

„Formuodami sveikatai palankesnį asortimentą, pirmiausia tobuliname populiariausius ir nuolat mūsų parduotuvių lentynose esančius produktus. Tačiau stengiamės nepamiršti ir kitų produktų bei plečiame pasiūlą mažiau pridėtinio cukraus turinčiais pasirinkimais“, – pasakoja „Lidl Lietuva“ pirkimų skyriaus vadovas D. Vizbaras.

Naujus, net trijų skonių „Pilos Food in a bottle” gėrimus ir kitus sveikatai palankesnius produktus, kurių sudėtyje yra mažiau pridėtinio cukraus, galima rasti 75 „Lidl“ parduotuvėse 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Pasidalinti

Daugiau