Ketvirtį amžiaus girą gaminanti „Joalda“ tvirtina ryšius su „Lidl“

02.09.2020 10:00:00 | Vilnius

Pasvalio rajone įsikūrusi UAB „Joalda“ – vienintelis Joniškėlio bravoras, 26-erius metus Lietuvos gyventojus džiuginantis natūralia gira. Įmonės savininkas ir vadovas Darius Rimkevičius pasakoja, kad tobulo giros skonio paslaptis slypi aukštos kokybės ingredientuose ir iki smulkmenų nušlifuotame recepte, o šią savaitę jos paragauti gali ir „Lidl“ pirkėjai. Anot jo, visai neseniai užgimusi partnerystė su prekybos tinklu „Lidl“ ne tik padeda įsitvirtinti šalies rinkoje, bet ir skatina tobulinti bendrovės procesus. 

„Pirkėjai „Lidl“ parduotuvėse gali rasti vis daugiau Lietuvos tiekėjų produkcijos – itin vertiname kiekvieną galimybę bendradarbiauti su vietiniais gamintojais ir prisidėti prie dar tvirtesnių jų žingsnių Lietuvos rinkoje. Džiaugiamės, kad šią savaitę „Lidl“ pirkėjams galėsime pasiūlyti „Joaldos“ gaminamos natūralios ruginės giros ir tikime, kad ši partnerystė prisidės prie dar spartesnio įmonės augimo“, – sako „Lidl Lietuva“ vyriausioji asortimento vadovė Ilona Čiužienė.

Džiaugiasi „Lidl“ požiūriu į vietinį verslą

D. Rimkevičius pasakoja, kad 1994 m. įkurtame šeimos versle šiuo metu dirba 6 žmonės, tačiau jau visai netrukus bendrovė planuoja plėstis. Jo teigimu, tam labai padeda ir naujai pradėtas bendradarbiavimas su „Lidl“ – tai ne tik pagalba įsitvirtinant Lietuvos rinkoje, bet ir paskata tobulinti bendrovės gamybos procesus. 

„Prieš kelerius metus vargu ar būtume galėję įsivaizduoti bendradarbiavimą su tokio masto partneriu kaip „Lidl“, tačiau tinklo pasiųstas signalas, kad kiekvienas Lietuvos gamintojas gali būti svarbus ir didelis įnešė naujų vėjų į šalies rinką. Dėl šio požiūrio laimi ne tik pirkėjai, bet ir maži, tradiciniai verslai, kuriems tokia pagalba reiškia labai daug“, – sako girą gaminančios įmonės vadovas.

Pašnekovas priduria, kad įmonę maloniai nustebino ir prekybos tinklo parodytas lankstumas, efektyvumas ir malonus bendravimas: „Skambučio sulaukėme netrukus po prisistatymo laiško išsiuntimo, o prasidėjusios derybos vyko labai sklandžiai – vos po trijų mėnesių mūsų gira jau stovi „Lidl“ parduotuvių lentynose. Be to, esame labai dėkingi prekybos tinklui ne tik už pagarbaus santykio puoselėjimą, bet ir sudarytas lanksčias partnerystės sąlygas. Vertiname tiekėjų atžvilgiu lankstų atsiskaitymo terminą, sutartyje nėra numatytų sankcijų už tai, jei sutriktų tiekimas. Tai dar kartą rodo, kad „Lidl“ supranta, kokie svarbūs yra smulkieji vietiniai gamintojai.“

Giroje – tik natūralūs ingredientai

D. Rimkevičius dalijasi, kad įmonės gaminamos giros receptas kiekvieną kartą turi susidėti iš nepriekaištingai atrinktų ir aukščiausios kokybės ingredientų, nes tik tokiu būdu galima atkurti autentišką ir natūralų recepto skonį. 

„Mūsų gira yra raugiama tik iš natūralių produktų: vandens, natūralaus rugių salyklo ekstrakto, cukraus ir mielių. Ilgus metus ir iš kartos į kartą perduotas šeimos receptas lemia, kad jei gamybos procese panaudosime ne tokios mineralizacijos vandenį ar kiek kitokį salyklą, iš karto tai pajusime. Mes tikime, kad nuoseklus ir kantrus darbas bei aukšti reikalavimai savo mylimam darbui yra pagrindiniai sėkmingo verslo faktoriai“, – sako pašnekovas.

Kontaktai žiniasklaidai

Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
bendraukime@lidl.lt

Atsisiųsti

Atsisiųsti (793.95 KB)

Pasidalinti

Kitos naujienos
Daugiau